keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Sininen revontuli ja kolmas bongaus yritys

Niin, tämänhän sain valmiiksi jo vappupäivänä ja saan tänään annettua miehen siskolle. Kiitos sekä lastenhoito avusta ja kissanhoito avusta. Toivottavasti tykkää sitten, on kyllä ihan hänen väriään.


Toinen on nyt vähän hitaammalla tahdilla, kun flunssa kiusaa niin on vähän tööt olo töiden jälkeen ja ei oo oikeen jaksanu tarttua puikkoihin tai edes niitä koruja väsätä. Nyt on kyllä olkkarin pöydällä levällänsä uusimmat tilaukset ja suunnittelu käynnissä. Saa nähä sitte saanko tänään mitään aikaan, kun esikoisellahan alkaa syssyllä opin tie ja tulevien ekaluokkalaisten vanhempien ilta on tänään. Mies iltavuorossa, joten tuon huivin uusi omistaja tulee taas pelastavaksi enkeliksi, jälleen kerran.

Niin, vastahan tuo poikanen oli pieni rääpäles ja nyt sitte jo pian alkaa koulu. Mihin se aika menee? Ja kun joku vielä sanoi, että nyt se vauhti vasta kiihtyy... apua! Pian sitä sitten ollaan jo mummona (ainaki toivottavasti, eihän sitäkään tiedä vaik lapsia ei meitin poijat alkais tehäkkää). Tai sit met otetaan ja tempastaan iltatähti, josko se rinsessa meillekkii tulis, kun juniorikin on saatu kouluun. No ei vaan, eipä sitä tiedä mitä se tuo elämä eteensä viskelee.

Kukaan ei edellistäkään lukua bongaillut, mutta kolmas kerta toden sanoo. Heitetään se luku nyt seuraavanlaiseksi 4444, eli ensimmäisenä tuon luvun tai sen ylityksen ilmoittanut vierailija saa jotain pientä palkintoa siitä. Kun siis huomaat luvun 4444 taikka sen ylityksen kävijälaskurissa niin kommentoi siitä tähän postaukseen ja minä muistan sinua jotenkin, vielä en tiedä miten joten pidetään se sitten yllätyksenä.

Mutta nyt sukellan ainakin hiplailemaan uusia ihanuuksiani, joita posti kotiini kantoi. Ehkäpä huomenna sitten taas koruillaan.

5 kommenttia:

  1. Hieno ja ihanan värinen.
    Minä täällä ainakin olen tarkkana kuin porkkana, jos vaikka sattuisin bongaamaan tuon 4444, yllätykset on niin ihania =)

    VastaaPoista
  2. Miehen siskokin oli erittäin tyytyväinen. Vaikka mun piti kiitellä hoidosta jälleen kerran, meniki kiittelyt nurin niskoin. =)

    Vielä kun malttais tuon äiteen huivin jälkeen tehä sisko plikalle, ennen omaa ihanaa punamustaa... kuola valuu jo. ;D

    VastaaPoista