sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Pipo päähän

No niin, nyt on pään lämmitin valmiina. Vähän harmittaa tuo kun joustimessa näkyy puikonvaihdokset, olisi ollut parempi pyöröillä tehdä, mutta siis kokonaisuutena olen erittäin tyytyväinen. Vaikka tehdessä aloin kovasti epäillä tämän näyttävän tyhmältä päässä, kuten suurin osa pipoista, mutta hitsi tämä näyttääkin ihan hyvältä minun kupolissani.


Ohje on täältä. Ohjehan on toisenlaiselle langalle ja tarkoitettu lähinnä sytomyssyksi, mutta tämä oli mielestäni niin kaunis malli, että sen halusin ja tosiaan istui minunkin päähän, joten kannatti haluta. Ylempi pikkukuva lähempänä oikeaa sävyä, mutta ei sekään ihan kohdallaan. Ohjeen mukaan kukan keskellä on nappi, mutta mitäpä minä siihen laitan... helmen tietysti. Kuvat nyt ei näytä helmeä, mutta on paksu simpukankuori kolikko, näkyy ihanasti kierteetkin tuossa. Kukka ei ihan onnistunut, mutta laitoin sen tuohon kuitenkin. Nyt onkin mukava huomenna mennä aamulla töihin, ei palele päätä. Lankana on Hjerte garnin Alpaca silk, alpakkaa merinovillaa ja silkkiä, ihanan pehmoista ja lämpöistä. Mietinkin, että samanlaisen pipon tekisin sitten ihan talveksi, paksumpi siitä vain pitäisi tulla. Sopivaa lankaa pitäisi siis etsiskellä. Onko ehdotuksia?

Koruihin en ole ehtinyt koskea, oli esikoisen säbä treenit ja sitten tein joustinneuleen piposta loppuun ja muutenkin valmiiksi. Sitten piti käydä varastosta hakemassa esikoisen luistimet ja kypärä, menevät huomenna koulusta jäähallille, treenailtiin sitä luistinten sitomista ja sitten tulikin juniorin kummitäti käymään. Mikä pisti taas miettimään vakavia. Kovasti olen miettinyt miten sen toteutan, voipi olla että tulee kaks erillaistakin, on meinaan pari ihan erilaista ollu mielessä. Rojektiinkaan en ole tänään ainakaan vielä tarttunu, kattoo nyt tässä illan päälle jos sitä pari riviä tikkuais.

Toivottavasti ens viikolla on yhtä kauniit ilmat mitä tänään on ollut, saisi nauttia vielä kauniista syyspäivistä. Nii ja kiitos ihanista kommenteista tuohon eiliseen postaukseen.

6 kommenttia:

  1. Ihana pipo !
    Kuule, minä sain just valmiiksi pipon, jossa on myös kukka :)

    Vai sinäkin sitä kirjaa.... :D
    Jos olisin nuorempi, niin voisin jopa harkita asiaa !!1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En meinannu ensin tuota kukan räpästystä tuohon laittaa, ku ei onnistunu mun mielestä olleskaan, mutta mies sano että tuo ulottuvuutta lisää ja on just hyvä kukka... harmittaa vähän myöntää, mutta oli se pirskatti vieköön oikeessa. ;D

      Elä sitä ikää mieti, kun oikeesti sulla on niin upeita töitä, että olis vaan oikeus ja kohtuus, että niiden tekemisen taito säilyis. =)

      Poista
  2. Söde pipo.Tulin juuri lenkiltä, ihanan kuulas syys aamu, parin asteen pakkanen. Eikä ollut pipoa, ne kun ei tunnetusti istu munkaan päähän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämäpä saattais istuakkin, oli meinaan mullekkin yllätys kuinka hyvältä näyttää. =)
      Saat testata sitte, ku joskus ehitään sinne tai te tänne. ;D

      Poista
  3. Kaunis pipo! Hjertegarnin vidal alpaca,on yksi mun lempparilangoista. Neulotaan 3,5 tai 4 puikoilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli ensimmäinen tutustuminen Hjertegarniin ja tykkäsin kyllä kovasti, ihanan pehmostakin on... hintaakin sitten tietysti. =)
      Pitänee testailla joskus tuo vidalikin. =)

      Poista