sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Käsi toimii ja tulosta on syntynyt

Jo perjantaina illalla uskalsin jo varovasti aloitella. Eilen ei ollut enää kädessä mitään, ihmeekseni ei edes mustelmaa tullut. Hyvä niin. Aloitetaas vaikka sillä korusetillä. Minä sain vision kokonaiseen settiin tehdessäni sitä Bikken toista rannekorua ja tynnyriketjua siis väännettiin urakalla.


Kierteisiä lasikristalleja liiloina sekä kaulakoruun särmäksi eteen yksi kierteinen hematiitti riisi.



Lasikristallit säihkyy upeasti ja ehkä tuossa toisessa kuvassa jossa näkyy vain tuo yksi on lähimpänä oikeaa. Sävyt vähän vääristyi kuvausalustan takia. Ja vielä korviksista lähikuvaa.


Tämä olisi vailla uutta kotia, jos jotakuta kiinnostaa (35€). Kaunis tämä on, mutta kun meinaan tuota tynnyriä tehdä siihen lahja riipukseen itselle ja siihen sitte tietysti korvikset ja rannekorun, niin tämän sitten toimitan etiäpäin.

Eilen sitten syntyi unisukat (kokoa 37-38), tehty oman jalan mukaan siitä Hot Socks langan lopusta. Sydämiä näissäkin, nilkkamallia.




Keskimmäisen kuvan sävyt ihan jotain muuta mitä totuus. Näissä onnistui viimeisen päälle tuo tiimalasikantapää, ensimmäistä kertaa ohuesta langasta tehtynä. Nämäkin etsisivät uutta kotia (8€)Myyty. Tämä oli ihan kiva tehä ja näitä tulee varmasti lisääkin noista ohuiden lankojen kerän lopuista, mikäli siis on reilumpi jämä jäljellä.

Sitten kun sitä tynnyriä väännettiin, väännettiin siitä lahjaksi toisetkin korvikset.


Työkaveri täyttää tänään 25-vuotta ja nämä tahtoivat tulla ihan itsestään. Pätkä tynnyriä, japanilaisia miracle-helmiä. Pimeässä räpsästy kuva vielä korvassa.


Tyytyväinen oli lahjan saaja ja heti pääsivät käyttöön, kun hän ne sai.

Sitten kurkistus neitokaisten eilis iltaisiin paikkoihin. Aloitetaan Miisusta, tuossa patterin vieressä on niin ihanan lämmin koisia....


Harli jos tuossa makaa, on vielä yleensä tassut kiinni patterissa ja siks oonkin miettiny pitäsköhän tuota yrittää töppöset tehä Harlille, mutta tuskimpa tuo antas niiden tassuissa olla. Mutta eilen oli sitten räjäytetty palapelimaton palat ja vallattu mun käsilaukku....


Sitten Romppu oli valloittanu toisen ihanan lämpimän paikan ja sen rauhallisimman sopen... jossa muuten Harli pitää tällä hetkellä majaa.


Nyt mä lähen rojektin kimppuun, on muuten sitte saatu siihen pisteeseen, että vaihekuvaa tulossa. Eli ensimmäiset paperit kaaviosta neulottu, jipii!!!! Nyt saan siihen hetken keskittyä, kun esikoinen koulukaverin synttäreillä ja kotihommat tehty, muutama kierros siis lisää siihen.

Ihanaa ensi viikkoa kaikille!

13 kommenttia:

  1. Aivan ihania kauniita koruja. Ja miten nätit unisukat. Kyllä nuo jalassa näkee taatusti kauniita unia.
    Hyvä että kätesi parani.
    Mukavaa alkavaa viikkoa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.
      Toivottavasti tulee hyvä viikko, ainakin on pari ihanaa vierailua odotettavissa. Niin me vieraissa kuin vieraita meillä. =)

      Poista
  2. WAU! Nyt oot ylittänyt itsesi! Ihmeellistä ;) Kipeällä käpälällä vielä Hingun noita koruja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuinka kovaa hingut???? ;D
      Ainahan ne vaihtaritkin on mahdollisia. =)
      No osahan oli jo valmiina ja osan tein sitten perjantaina iltana, osittain puutuneen käden kanssa. =)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Ja postiin vastattu. =)
      Ennätit ajoissa. Huomenna lähtee kusti polkemaan. =)

      Poista
  4. Siis vaan niin upeita! Ja kissatkin on ihania :)

    VastaaPoista
  5. Kissat on ihania kuten korutkin oli taas aivan ihania.
    Meillä kissa on löytänyt uuden paikan. Kun tulee ulkoa menee saunaan kiukaan päälle lämmitelemään. Meillä on hetivalmis-kiuas jossa on kansi. Kiuas on kyllä lämmin mutta ei onneksi kuuma. Toivottavasti ei käräytä karvojaan siinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siinähän on mukava lämpösessä köllötellä pakkasen jälkeen. =) Romppu omi joskus vessan lavuaarin, ei ollu helppo pestä käsiä sillon. ;D Sit ku tuo höhlä tykkää vedestäkin, kävis varmaan vieläki mun kans suihkussa ellei olis suihkukaappi (sieltä kun ei pääse pois omia aikojaan) ;P

      Poista
  6. Ihana korusetti :) Meillä kissat tykkää teroitella kynsiään noihin paloihin ja annas olla kun olen jonkun huivin pingottanut,niin siihen nuppineulojen päälle on pakko päästä makaamaan ;)

    VastaaPoista
  7. Kauniit korut ja uniset kisulit:-)

    VastaaPoista
  8. ihanat oli korvikset ja olivat täysi ylläri!kiitos vielä ;) :)

    -Elina-

    VastaaPoista