perjantai 6. joulukuuta 2013

Myöhästynyt adventtikalenteri starttaa nyte!

Juu-u, lupailin jo sitä parina aiempana vuonna ollutta omanlaistani kalenteria taas järjestää. No, tekniikka petti ja olen nyt hiukka saanut takuta piuhojen, koneen ja modeemin kanssa, että pääsimme jälleen yhteistyöhön ja sunnuntaina on jo toinen adventti. Mutta aloitetaan kuitenkin, mennään vaan vähän eri tavalla kuin ennen. Eli otetaan kaksi palkintoa ensimmäiseen arvontaan joka alkaa tästä postauksesta ja loppuu sitten 12.12.2013 klo 24.00 ja nyt en osaa sanoa otetaanko seuraavat kaksi sitten loppuajalle vai tuleeko kaksi lyhyempää arvontaa, se katsotaan sitten. Jokainen siis saa sen yhden arvan kommentilla ja sillä osallistuu molempien palkintojen arvontaan, jotka ovat....


Joulun punaiset bling bling langasta virkatut, sokerilla pikkasen tärkätyt isoäidinneliöt korumetallisilla avokoukuilla. Noiden koko on 3 cm kertaa 3 cm, eli ei mitkään jättimäiset.


Ja toisena samalla langalla samoin tiedoin virkatut tähdet. Ja todellakin vaan vähän tärkätyt, että pysyvät muodossa eivätkä kuitenkaan ole mitkään koppurat. Eli kommentoimaan vaan jos näitä haluat tavoitella.

Lähdin myös mukaan Missä neuloimme kerran-blogin jämälankavillasukkajoulukalenteriin, siitä enemmän seuraavassa postauksessa. Mutta tuohon jää koukkuun ja ehtii vallan mainiosti vielä mukaan mikäli intoa riittää. Joka luukun jälkeen tekisi mieli neuloa vielä lisää... onneksi on keskeneräisiä useampi, niin on mitä tehdä.

Ja sitten vaan osallistumaan tähän minun versiooni joulukalenterista! Oikein hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

9 kommenttia:

 1. ja minä oon niiiiiin mukana! Siis vitsi tuo lanka on ihan sairaan hienoa..

  VastaaPoista
 2. Totta kai minäkin mukaan.
  Oikein hyvää itsenäisyyspäivää !

  ps. olen varma että kyllä sinä jonkun ajan kuluttua virkkaat itsellesi vaatteen :D

  VastaaPoista
 3. No siis ehdottomasti minäkin mukaan:)

  VastaaPoista
 4. Täältäkin ilmoittaudutaan mukaan joulukalenteri-arvontaan! :) Kyllä jouluun kuuluu ehdottomasti bling bling. :)

  VastaaPoista
 5. Hyvät hyssykät!! Mä olen niiiiin mukana!! Naisella ei ole koskaan koruja liikaa! Varsinkaan noin kauniita ;))

  VastaaPoista
 6. Tokihan minäkin mukana =)
  Voi mahdoton miten hieno työ sinulla tuossa alepana, ei voi kuin ihmetellä. Aikaahan siihen näkyi menneen, mutta on se sen arvoinenkin ♥

  VastaaPoista
 7. mukana
  tapahola@luukku.com

  VastaaPoista