lauantai 17. tammikuuta 2015

Inspiraation kourissa....

Niinpä niin, tuli sitten neulottua perään kolmaskin toppi. Siinäkään paria päivää kauempaa nokka tuhissut. Hiukan muokkasin... oli meinaan lankaongelmaa... päätin lähteä tällä kertaa kokeilemaan Dropsin alpaca silkillä...


Ensimmäinen ongelma oli se, että lankaa oli kaksi kerää jotka oli molemmat eri värisiä, toinen lila ja toinen punainen... 4 mm pyöröt tässäkin käytössä ja ohjeen mukaan silmukat. Sitten toinen ongelma oli tuon pituuden kanssa koska lankaa oli vähemmän mitä rose kerissä, tein sitten jokusen pidennetyin silmukoin neulotun kierroksen...


Tämä kuva siis muokattu niin, että erottuunee jotenkin nuo pidennetyt silmukat tuosta, ylä ja alaosassa siis net. Käsien aukon jälkeen raidoitin yhden kerroksen raidoin tuon keskiosan niin kauan kuin lilaa lankaa riitti ja sitten jatkoin punasella.


Yllätyin kuinka kivalta tuo näytti päällä sekasikiöisyydesta huolimatta, Käyttöön olisi tullut vaikkeis oiskaan näyttänyt kivalta, koska tarkoitus oli saada lämmikettä työvaatteiden alle. Nyt sitten tulee muutenkin käytettyä.


Olenkin miettinyt, että josko katsosin muutaman hyvän värin tuosta alpaca silkistä ja ostaisin kolme kerää per väri ja tekisin silleesti muutaman näitä. Painoa tällä siis 50 grammaa. Nuo keräthän on 25 grammasia. Ja on muuten ihanan lämmin, hyvä lisäkerros, kevyt ja lämpöinen eikä liian paksu. Ja ohjehan löytyy siis täältä.

Siitä se ajatus sitten lähti... kävin viime torstaina lenkillä ja pyörittelin ideaani samalla mielessä... kai ne hulluna piti mua kun räntäsateessa tyytyväisenä hymyillen juoksin omissa maailmoissani ajatusten kanssa.... ei vaan tainnu muut tietää, että ideaa jalostin ja jotain lähti puikoille illan aikana. Valmista ei vielä ole... oli kyllä eilen... mutta mutta se on nyt osittain purettu ja otetaan uus yritys.


Tämmönen mytty siis tällä hetkellä. Tätä on tehty ja purettu ja mietitty uusiksi ja taas tehty, purettu, mietitty uusiksi ja taas.... Samaan aikaan oon sitten käskyttänyt mehtäemäntää puhelimessa ja yhdessä mietitty ja laskeskeltu. Ja nyt näyttää jopa siltä, että nyt taitaa olla kohta valmista ja lopullisessa muodossa.... tai sitten ei.

Ja eipä sitten tullut osoitetietoja anonyymi sofialtakaan, joten jälleen uusi voittaja tuolle nappi ja nauha palkinnolle... tällä kertaa onni suosi Pilvikirsikkaa. Laitatko siis osoitetietosi mailitse sivupalkista löytyvään osoitteeseen niin saadaan palkinto matkaamaan sinua kohti. Teidän blogeja on tullut luettua, harvakseltaan ennättänyt tuon inspiraatio piikin vuoksi kommenttia jättäämään... lukeminen onnistuu neuloessa, mutta kommentointi vaatii jo käsiä. Ihanaa lauantai-iltaa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Wautsi miten kiva taas! Sainpa idean, mitä voisin tehdä villasilkkilangasta jota sain Snyltäni, tuollainen olisi aika ylellinen... ja meillä töissä aina vetoista, joten yläkroppa kaipaa aina lämmintä.

  Tätä menoahan on aina vaan mahiksia arvonnassa:)

  Leppoisaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
 2. Mie just tänään pyöritin käsissä marks &kattenssin mohairia että otatko välipalaksi tuon mysteeri mytyn rinnalle. Mutta saatiin se "helmasota" käytyä niin loppu ilta meneekin sen mytyn kimpussa XD

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavan upeita värejä taas sun käsittelyssä <3
  Meillä on Veeralla ollu toppi joka päivä mukana päiväkodissakin. Aamulla pitää laittaa pussiin, että saa sitten sisällä vaihtaa hupparin toppiin. Ja kotiin tullessa se pitää tosi visusti ja varmasti viedä kaappiin talteen :-D

  VastaaPoista
 4. Ihanan värinen. Katsoin tuota turkoosiakin kuinka kauniisti tuo malli käy sinulle. Olisimpa tuommoinen pieni ja hoikkanen =)

  VastaaPoista