tiistai 19. kesäkuuta 2018

Salaisuuksien päätepiste

Niin se taas kevään Sny kierros hujahti, haikeaa. Eilen sain paljastuspakettini, en vaan ennättänyt/jaksanut tänne asti sitä saattaa. Puoli kuudelta lähdin aamulla ovesta ulos ja illalla ennen kahdeksan vasta ennätin istahtamaan alas kotona, muutaman kerran olin toki töiden jälkeen käynyt kääntymässä kotona. Mutta sitten vaan ihastelin pakettiani.


Tämä oli vastassa kun laatikon avasin ja sisältä löytyi sitten vaikka ja mitä.


Herkkuja mulle ja kissoille. Ja käsille hoivaa. Käsivoiteelle onkin tarvetta, toissa viikonlopun turvekylvystä huolimatta kädet on aika kuivassa kunnossa. Ja kynsiviila... ehkä minä sitä nyt alan käyttämään kun minulla semmoinen nyt on. Kynsiä kun ei tule hirveästi laitettua... osaltaan syynä tuo estejuoksu harrastus. Nytkin on edelleen koivet mustelmilla ja naarmut parantumassa, otin siis tuon turvekylvyn estekisassa. Suolla kontattiin ja juostiin ja suo lammessa sitten tuo itse kylpy.


Roosanauha lankaa kaksi vyyhtiä kahdessa herkullisessa värissä. Kutkuttelevat jo älynystyröitä kovastikkin. Nyt vaan pitää malttaa, kun on taas ihan muutama työ kesken ja yksi testineulonta menossa, joka ainakin pitää malttaa hoidella ennen näitä pois. Mutta ehkä nämä otan juhannuksen ratoksi käsittelyyn tai sitten hiplailen vaan hetken.


Tiskirätti kera raparperitorttu ohjeen. Raaskiikohan tätä ottaa käyttöönkään... Jos sitte syssyllä, että on ohje hollilla nyt kesän ajan. Jos nyt jostakkii saan vaan raparperiä.


Ja taskuun sopiva varakassi, joka kyllä hyppää käsveskaan. Tää on makee ostoskassi. Ainoa "huono" puoli on että kun mun elämänmenossa tuo on likanen hyvin äkkiä. Heh, onneksi on pesukone keksitty, eikös tää kuitennii oo puuvillaa?


Niin ja olihan siellä Neulo lehtikin. Jota eilen selailin ja siellä olis kanssa useempikin kiinnostava ohje. Ja lisää sitä aikaa taas tarviis. Oisko jollain laitta ylimäärästä aikaa tulemaan?

Olihan taas kerran niin huippu paketti, että ois tää kierros voinu jatkua vielä muutamankin kuukauden. Salainen ystäväni tämän kevään on ollut Reppanainen Pesän reunalla-blogista. Ihan mahtavia paketteja olen saanut tämän kevään aikana. Kiitos ja kumarrus!!!!

5 kommenttia:

 1. Kiva, että olet tykännyt paketeista =) täytyy tunnustaa, etten ihan varmaksi tiedä mitä tuo kassin lanka on, luulisin puuvillaksi. Sain sedältäni hänen edesmenneen vaimonsa lankoja (vyötteettömiä nyttösiä) ja tuo on niistä virkattu.

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihana paketti ja siinä oli vaikka mitä kaikkea! Tuollaisia paketteja on kyllä kiva avata:) Mukavaa juhannusviikkoa❤

  VastaaPoista
 3. Mahtipaketti! Kuule, laita kassi johonkin väriliemeen, senhän handlaat, ja da-daa, ei olekaan enää niin arka valkoinen.
  Ihanaa juhannusta ja muistahan huilailla töiden ja juoksujen välissä!

  VastaaPoista
 4. To write a beautiful post it is very important to write a beautiful content and you have created a very nice design and I got a lot of inspiration from your post and I also want to have nice and beautiful post like you in my life. college girl aerocity
  Gurugram Girl Phone Number
  Cheap price girls gurgaon
  online gurugram girl
  low price girls sector 29
  gurugram Girl phone number
  gurugram girl content number
  Bhiwadi Real Photos Girl

  VastaaPoista