sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Autoon kesärenkaat ja kuvaamista ulkona.

Tänään siis käytiin anoppilassa vaihtamassa kesärenkaat ja aamulla ennen sinne lähtöä vihdoin toteutin kaksi mielessä pyörinyttä kaulakorua noista Espanjan tuliaisista. Pakkohan se oli sitten napata kamera mukaan ja testata osaanko noita luomuksiani kuvata luonnossa. Jotain ainaki onnistui.


Näin nämä olin suunnitellu kuvata, mutta luonto oli toista mieltä. Tuuli päätti näiden kuvien jäävän tähän yhteen. Tässä korussa siis Espanjasta tuotu simpukkakiekko riipuksena ja nuo erikoisesti loistavat helmet samasta paikkaa. Lisäki tuliakaattia, säröakaattia ja hematiittia. Ja toinen kuva samasta korusta.


Ja sitten toinen tämän aamun luomuksistani. Samoja Espanjan helmiä, riipuksena ja helminä mustaraita-akaattia ja swarowskin kristalleja.


Ja roikkumassa siellä kellarin kahvassa.


Ja nyt harmittaa, kun en ostanut reilusti noita ihania helmiä, kun niitä oli useampaa väriäkin ja ne ovat niin upeita, riippuu valosta ja paikasta miltä ne oikein näyttää. Pitänee tutkia onko kyseisellä kaupalla netissä myyntiä... pakko saada lisää!!!

Ja sitten vielä tuliaisina ostettu lätkä, jonka materiaalia en tiedä, mutta hieno on. Sodaliittisiruja, helmiäislasihelmiä ja lasikristalleja. Sirut ja helmet ostin Helmisatamasta, lätkä mukaan ja sopiviaa osia etsimään ja tämä siitä syntyi perjantaina.


Uudella omistajalla

Ja toinen otos.


Herran vaihtaessa renkaita ja siivotessa autoa, lasten touhutessa mummun ja papan kanssa, äiti kulki kameran ja korujen kanssa metsästäen hyvää kuvaus paikkaa. Ja kun aiemmin on tullut kuvattua webbikameralla, niin taidanpa kuitenkin siirtyä tuohon aitoon kameraan, kyllä sen verran parempia kuvia sillä saa. Webbikamera vain on niin ihanan helppo, suoraan koneelle kuvat.

1 kommentti:

  1. Niin ja jokaiseen on yhteensopivat korvikset, niiden kuvaus vaan unohtu, kun tuo tuuli sekotti mun suunnitelmat. =) Niistä kuvaa sitte myöhemmin.

    VastaaPoista