perjantai 22. huhtikuuta 2011

Kelloja ja tutustumisia

Näin pääsiäisen kunniaksi tein sitten kaksi kelloa, jotka ovat odottaneet tekemistään. Toinen menee työkaverilleni ja toinen äitini työkaverille.

Ensin työkaverilleni menevä kello. Tähän on käytetty onyxia ja vuoristojadea. Musta valkoinen hänen toiveidensa mukaan, sydämenmallinen kellotaulu.


Äitini työkaverilleni menevä on mustista lasikristalleista, vuoristojadea ja liiloja helmiäislasihelmiä. Tämä on tehty sopimaan hänelle tekemääni kaulakoruun, siksi valitsin hänelle tämän kellotaulun.Tällaisia siis väkertelin tänään, enempää en ehtinyt, pojat ja Maija pitäneet minut kiireisenä. Maija on jo vähän tutustellut Harliin uudestaan. Olen täysin vakuuttunut, että Harli muistaa Maijan. Joka kerta kun vien Harlin makkariin, menee täysin Maijan ehdoilla. Jos Maijaa pelottaa liikaa ja alkaa urisemaan, pistää Harli heti pötköttämään ja asenne on selkeästi, että hyvä on, minä odotan, että sinä olet valmis. Harli ei ole kertaakaan sähähtänyt tai millään tavalla ollut negatiivinen. Maija on kyllä kovasti hellyyden kipeä ja tulee heti kiehnäämään, kun tuonne menen. Joten siksi värkkäsin kellojakin tuolla makkarin lattialla levittäytyneenä.

1 kommentti:

  1. Tosi kauniita! En oo koskaan tykännyt rannekelloista, mutta tommoista voisin käyttää :) Tuli mieleen, että joskus tulevaisuudessa, kun toivottavasti koruja voin käyttää, niin voisin laittaa tilaukseen semmosen kaulakorun jossa on kello. Sille on varmaan joku virallinen nimikin, ehkä :) Mutta joo, ymmärsit varmaan idean :)

    VastaaPoista