lauantai 14. joulukuuta 2013

Seuraava adventtiarvonta

Jahas, tässä kiireet ja flunssanpoikanen ovat sitten saaneet minun aikataulun arvontojen kanssa sekasin, mutta mennään sitten taas kahden palkinnon arvonnalla ja tämä sitten päättyy jouluaattona klo 24.00. Mutta sitten startataan myös vielä uudenvuoden arvonta omassa postauksessaan. Tällä kertaa lähdin minäkin sitten kokeilemaan nahkarannekkeita ja niitä syntyi muutama kappale, osa vaan lahjaksi ja niistä sitten kaksi tähän palkinnoksi. Otetaan ensin osasta yhteiskuvaa...


Ja sitten ne palkinnoksi päätyvät ovat tässä....




Eli ensimmäinen tumman ruskeaa keinonahkaa kolmeen kertaan ranteen ympäri, muutama helmi matkanvarrella ja riipuksena punaiset kristallit kera metallihelmen. Toisena tämä....


Vaalean ruskeaa kaksi nauhaa ja mustaa keskellä kera kristallikoristeisen riipuksen. Omaan käteen jää tämä seuraava yksilö, kuvat sen takia että näette miten tämä alempi käteen istuu.



Ja pienellä ketjupätkällä näitä on mahdollisuus sitten säätää voittajan ranteen mukaan. Ja vielä tuosta yhdestä yhteiskuvassa olleesta kuva kun saaja tuskin täällä vierailee...


Ja tuo satunnaislukugeneraattori päätti korvisten voittajiksi numeron 7 isoäidinnelijöille ja numeron 9 tähdille... ja kun numerot lähtivät menemään kommentointijärjestyksessä on numero seitsemän Sude, saksassakin tunnettu apinoiden tekijä. Minullakin on ilo omistaa oma Suden tekemä apina ja se on kerrassaan ihana. Numero yhdeksän oli sitten anonyymi kera mailiosoitteen, eli Tapahola oli osoitteen alku. Suden osoite onkin tallessa apinan mukana tulleena, mutta sinä Tapahola infoatko minua osoitteellasi mailitse, osoite löytyy sivupalkista.

Tähänkin arvontaan jokainen saa saman mahdollisuuden, kommentoimalla tätä postausta pääsee jokainen osallistumaan ja osallistuu molempien rannekkeiden arvontaan. Onnea vaan matkaan kaikille ja pysykää kuulolla uuden vuoden arpajaisten osalta!

14 kommenttia:

  1. ou jee..tollasia nahkarannekkeita miul ei viel olekkaan. mukana siis :) ja onnittelut sudelle sekä anonyymille edellisten voitoista.

    VastaaPoista
  2. Justihin tälläästä mä oon aina halunnu! Onnittelut aiemmille voittajille, mukana ollaan taas! :)

    VastaaPoista
  3. Voi kun mukavaa että onnisti. Isoäidin-neliökorvikset onkin ihan sopivat tämmöiselle mummolle jo ihan nimensäkin puolesta =)
    Tietysti osallistun vielä rannekkeidenki arvontaa. Nuo on aivan ihania, kyllä ne olis nättejä minunkin ranteessani =)

    VastaaPoista
  4. Mukana arvonnassa!
    s.kansakoski@luukku.com

    VastaaPoista
  5. Upeita rannekkeita. Siispä mukaan arvontaan.

    lof73(at)mbnet.fi

    VastaaPoista
  6. Mukaan arvontaan.
    Nimimerkki Neiti Kesäheinä

    VastaaPoista
  7. Kivoja nahkarannekkeita, jospa arpaonni suosisi... :)

    VastaaPoista
  8. Hip! Onko postipate tuonut pakettia? :)
    -SNY#20

    VastaaPoista
  9. Ja nymmää osallistun tähän! :)

    VastaaPoista