tiistai 16. syyskuuta 2014

Mansikkaista....

....meinas tulla maanantaita, mutta tajusinpa ajoissa nyt olevan tiistai. No, eipä tuo nyt niin ihme ole jos päivistä sekaste kun viiden päivän työputki ohi ja tänään vielä oikea juoksu/hyppely päivä. Yksi työkavereista oli poissa ja minä tein omat hommani, lisäksi yhdessä kahden muun kanssa hänen työnsä ja sitten vielä autoin neljättä hänen hommissaan. Voitte kuvitella meillä olleen pikkusen väsyneet jutut töistä päästessä ja naurua riitti... poskiin sattuu vieläkin.

Töiden jälkeen pikainen käynti kotona, parin sanan vaihto esikoisen kanssa ja ylimääräset kamat pois ennen juniorin hakua. Mies on poissa perjantaihin asti työpuolesta. Onneksi huomenna on vapaa päivä, saa vain olla. Wanha Rouva on tänään sitten ollut pyörimässä jaloissa koko ajan heti kotiin tulosta lähtien ja juniori säikähtikin oikeen kunnolla... meinasin astua Rompun tassun päälle kun juoksi heti jalkoihin. Romppu sitten päästi kunnon rääkäsyn varotukseksi, en siis onneksi kunnolla kerenny astua, juniori vaan alko itkeen ihan hysteerisenä kun säikähti ääntä. Rauhottu onneksi nopeesti kun selitin Rompun vaan varottaneen mua ja ettei käyny kuinkaan ja kun pystyin vielä käskemään kattoa että Romppu kävelee normaalisti ja silitinki niin että juniori näki ettei ole mulle vihanen. Muutaman muunkin kerran kyllä meinas käydä köplästi ku koko ajan kiehnäs.... ja ei muuten ollu helppoa kuvatakkaan....




No onneksi sain muutaman selkeänki kuvan...


Ihan perussukkaa. 2,75 mm puikoilla, lankana Zeldan dippaamaa Nallea, nimeltään Mansikka-Marja. Nämä olen aloittanu jo varmaan puoli puoli vuotta sitten, toisen sukan kanssa vaan tihkasi jostain syystä. Nopeesti se sitte kuitenki tuli kun sai alotettua. Ainoa ongelma oli vain sitten käsialan muutos, hiukkasen oli toinen leveempi mitä toinen... onneksi pingotus autto siihen ongelmaan.



Toinen hauska juttu näissä oli se, että päätin vaan tehdä sukat summassa... summassa tein oman kokoiset sukat eli 37-38. Niinpä niin, ehkä se sitten on se yleisin sukkakoko mulla mitä teen. Aika monta saman kokoista jalkaa löytyy lähipiiristä, löytyy kyllä sitten isompaakin. Nämäkin taitavat kuitenkin jäädä odottamaan omistajaansa.

Tänään tuli postiakin. Ihastuin tosiaan niihin Snyni laittamiin KnitPron pyöröihin. Mulla on ennestään KnitProlta pyöröissä vaan 2 mm karbonzit sukkia varten. Muuten pyöröt on mulla Addia. No nyt on KnitProtakin enemmän...


Ja päätinpä samaan syssyyn testata noita irtokaapeleilla olevia...


Startti paketti ja sitten kun mulla menee sekä puiset että metalliset otin testiin parit metallipäätkin. Ne valitsin vielä välikokoon, eli 3,25 ja 3,75 mm.

Paitakin töistä huolimatta on edistynyt....


Kunhan pojat on saanut iltapalan massuun ja saan heidät nukkumaan, istun soffalle...


...nostan jalat pöydälle, viereen lasillinen viiniä, paita käsiin ja ehkä tellusta jotain mukavaa... eli rentoudun ja nautin rauhasta.

Ps... meillä on muuten hännätön ja kaksi päinen kissa....


Ihanaa viikonjatkoa kaikille, nautitaan kauniista syyspäivistä!

3 kommenttia:

  1. Mukavaa iltaa sinne <3
    Minä huomasin omalla kohdallani, ettei viinilasi ja neuletyö sovi yhteen. Saattaa lapasesta vahingossa nykästä väärän puikon irti, ku sitä viidettä kokeilee irrottaa :-D

    VastaaPoista
  2. Kauniit sukat.
    Paitahan on edistynyt todella paljon! Taitaa paita olla valmis ennen kuin kierros päättyy (:
    Hatun nosto parillesi, että lähetti paidan ohjeen!

    VastaaPoista