torstai 29. syyskuuta 2011

Toiminta torstai

Tänään en paljoa ole kotona ehtinyt olemaan. Ensin aamulla töihin ja hetkeks kotiin ja sitten se vihdoin alkoi... kurssi josta joskus aiemmin taisin mainita. Aloitin siis korukurssin, pääsen oikeasti opettelemaan erilaisia ketjuja. Kirpaisee vain tuo hopean hinta, joka sielä materiaalina on. Sitähän en ole itselle raskinut hankkia. Ensimmäinen ranneketju tuli jo melkein valmiiksi, olisi tullut valmiiksi muuten mutta opettajalta oli lukot loppuneet. Ihan muinaisketjulla treenattiin. Seuraavaksi meinasin sitten kaulakorun punoa.... ja tietysti valitsin siihen mahdollisimman hankalan mallin. Katsotaan nyt vieläkö mieli muuttuu ennen seuraavaa kertaa. Siinä kyllä jo hirvittää hintakin. Mutta siitä sitten tarkemmin myöhemmin.

Kotiin tultua kutsui helmet. Eilen jo alkoi pyöriä yksi koru idea mielessä ja kurssin vastapainoksi sitten toteutin tuon suunnitelman. Sen sitten linkitin tuohon kuparilankaan. Tässäpä tämä.


Tässä on vaaleanpunaisia lasihelmiä ab-käsiteltynä sekä maitolasina, mustakiveä ja tuossa edessä oleva epämääräisen mallinen kivi on Espanjan tuliaisia, se tuntui istuvan tähän. En halunnut mitään massiivista huomiota herättävää riipusta, mutta jotain pientä tuomaan hiukan painoa tuohon eteen.


Tuossa kuvassa näkyy hienosti kivessä olevat raidat. Ja tietysti lukon vääntelin taas itse. Ja tällä kertaa kasin mallisen vastakappaleen.

Olisin halunnut käyttää tässä ruusukvartsia, mutta nuo omasta varastosta löytyvät yksilöt ovat niin hailun värisiä, että päädyin lasihelmiin. Näin sain koruun mukaan oikeasti vaaleanpunaista. Pituutta tällä on noin 45 cm, eli lyhyttä mallia. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen, ei liian lapsekas vaaleanpunainen, mutta ei myöskään liian tumma.

Juniori sitten ihastui pipoonsa. Oli eilen aamulla se päässä koko ajan ennen hoitoonlähtöä. Ja tietysti se piti laittaa hoitoonkin, vaikka taitaa olla vielä hiukkasen liian kuuma tuollanen villapipo. Mutta jos toinen haluaa, niin sitten saa laittaa. Esikoisen kaulahuivista tuli aavistuksen liian lyhyt, joten siihen teen sitten ruutuneulosta molempiin päihin vähän lisää. Ja hänkin haluaa pipon, mutta se pitää tehdä tuosta kaulahuivin langasta.

Että semmottinen torstai minulla. Huominen vielä töitä ja edessä ihana vapaa viikonloppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti