perjantai 24. elokuuta 2012

Enkeleitä elämään

Niin, kuten aiemmin kerroin, uskon kivien voimaan. Ja nyt ilmeni tarvetta parantaville voimille. Siispä enkeleiden tekoon. Nippu kivihelmistä tehtyjä enkeleitä.


Tärkeimpänä kivenä malakiitti, lisäna lapis lazuli, onyx (sininen), fluoriittia, helmiäinein sekä vuorikristalli. Siivet lasiset kaikki viimeiset mitä varastostani löytyy. Tein tämän hopeaan, ketju valmisketju. Enkelit nipussa ketjupätkissä ja nippu ketjuun kiinnitettynä lukolla. Siksi lukolla, että voi tarvittaessa siirtää riipuksen.


Ihan kaunis enkelinippu siitä tuli. Onyxin laitoin sinisenä, että sopii väreihin ja helmiäisen sinivihreänä. Vähän surullisissa merkeissä siis kasattu tämä koru. Tämä koru on lähtenyt matkaan ja toivottavasti tästä on apua saajalleen edes positiivisuutta tuovassa merkityksessä.

Rankka työviikko takana ja harvinaista herkkua, miehen kanssa yhteinen vapaa viikonloppu tiedossa. Siis perheen kanssa laatuaikaa ja sen tiedän tarkoittavan sitä, että mahdollisesti syntyy enemmänkin koruja. Tai sitten vain teemme kaikkea kivaa perheen kanssa ja en ehdi tekemään. Mutta siinäkin tapauksessa ideat  muhivat päässäni. Puikoille on hypännyt aloituksen verran isälleni tulevat tennarisukat. Siitä se jono lähtee purkautumaan, seuraavana taitaa olla kummipoikani. Hän kun jo kesälomalla kovasti kyseli, että kenelle teen seuraavat ja hän kun pitää aina villasukkia, mikäli kasvukipuja jaloissa, niin olisivat jo nyt tarpeen. Tietysti voisi hankkia sopivia puikkoja lisää ja aloittaa useammat kerralla, tekisi aina sitä väriä joka eniten kiinnostaa. Mielenkiintoinen ajatus, en vain tiedä olisiko se minun kohdallani viisas ratkaisu, jäisi pian kaikki tekemättä.

Hyvää viikonloppua kaikille!


13 kommenttia:

 1. Ihanat enkelit on aina tarpeen. Mullakin kulkee aina enkeli mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on enkeleitä hyllyillä ja kohta taas seinillä... kunhan saan työnurkan pöydän oikeaan kohtaan. Odotellaan uutta sohvaa ja se määrää pöydän paikan. =) Enkeli oli mullakin ennen aina kännyssä mukana, mutta sitte vaihtu känny ja enkeli ei enää sopinu. ;D

   Poista
 2. Kauniita enkeleitä :) Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivottavasti tuovat kauneutta vastaanottajallekkin. Hyvää viikonloppua teillekkin!

   Poista
 3. Varmasti saaja tykkää. Minä ainakin tykkään :)

  Minäkin katselin Vuodatuksen aikoina niitä hakusanoja, joilla sivuilleni on tultu. Kirjoitin niitä hassuimpia ylöskin, mutta lappu jäi mökille. Mutta mitä kummallisimmilla sanoilla blogiin pääsee :DD

  Mukavaa viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoissahan löytyy. En edes tänne viitsi ystäväni hakusanaani pistää, mutta hyvät naurut on saatu (terkkuja vaan Outi =) sullekkin). ;D

   Poista
 4. Täältähän löytyi ihania koruja:) uskallanko katsellakaan, vielä höyrähdän;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa tänne ja höyrähdä vain... voidaan sitte hieroa oravannahka kauppoja. ;D

   Poista
 5. Perille tuli ja kannan enkeleitä koko ajan ja uskon !! Kiitos! Olet aarre :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä. Ihana kuulla, että enkelit tulivat tarpeeseen. Mahdollisuuteni tarjota apua on rajallinen, mutta edes jotain voin, enkeleitä tarjota. :)

   Poista
 6. Olen niin paljon itselleni tehnyt, etten tarvitse mittaa, kuin hihan pituudessa :))

  VastaaPoista
 7. Ihanaa että muistat ystävääsi joka tätä tarvitsee. Kaunis koru tuli ja toivottavasti siitä on apua.
  Itsellänikin on ystävä joka varmaan tarvitsisi enkelin suojelusta. Toivottavasti hänellä on sellainen. On surullista mutta elämä on tälläistä ja toivon hänelle ja muillekin jotka tarvitsevat enkeleiden suojaa että heillä sellainen on. Ja hyvät ystävät ne on myös kullanarvoisia enkeitä.
  -kissatyttö-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystävät todella ovat enkeleitä, sitä kantavaa voimaa elämässä. Ja nämä minun oli ehdottomasti tehtävä, elämä kohtelee välistä rumasti ja silloin voimaa pitää jakaa kärsiville ystäville.

   Poista