tiistai 21. elokuuta 2012

Enkelin siiven kosketus ranteessa

No niin, setti täydennetty. Rannekoru ja korvakorut tehty. Mietinpä vain tässä, että nuo korvakorut taidan purkaa ja tehdä toisenlaiset tai ainakin uudestaan. Tuli aikasta isot ja ei onnistunu siivenvääntely sitten alkuunkaan näissä.


Hiukan erilainen malli on vaihtoehtona tai sitten pienempi siipi ja paremmin malliin saatuna. Aina ei vääntelytkään onnistu. Kieputukset kyllä onnistui näissäkin. Ja näistä tais tulla settiin aika massiivisetkin. Mietin vielä miten näiden käy. Rannekoru kyllä sitten meni ihan nappiin.


Kuva vaan ei mennyt nappiin, himpun tais käsi tärähtää kuvaa ottaessa. Mutta ihan hyvin tästä kuitenkin idean näkee. Tähän tein säätöketjun päähän pienen pienen siiven, johon onnistuin kieputella helmen. Sitoo enemmän kaulakorun kanssa yhteen näin. Tämä on kyllä muuten suht siro setti, niin silläkin mietin noiden korvisten kanssa.

Sitten tuli väsättyä tämmöttinen.


Mielessä on ollut kauan, mutta olikin himpun hankalampi tapaus toteuttaa. Ihan ei täydellistä tullut, mutta ehkä seuraavalla kerralla osuu helmet just oikein. Niin mikäkös tämä on? No....


Sehän on kolmirivinen sormus. Siemenhelmiä ja yksi helmiäislasihelmi. Nuo vaaleat on hennon vaaleanvihreitä, ei valkoisia vaikka kuva niin väittää. Toivottavasti tämä on tänään perillä ja miellyttää vastaanottajaansa.

Nyt ois tarkoitus alkaa tehdä parantavia kivienkeleitä. Kyllä, uskon hömppään kivien parantavista voimista. Ja nämä enkelit pitää saada mahdollisimman pian matkaan, joten pitää alkaa poimia oikeat helmet ja tekeminen.

Ihanaa viikon jatkoa ystäväni!

10 kommenttia:

 1. kauniit on nuo korvikset, mutta todellakin, saattavat olla tuolle rannerenkaalle ja eiliselle kaulakorulle hitusen isot... entäs tuommoiset pienet ja söpöt siivet niinkuin tuossa rannerenkaan säätöketjun päässä, toimisko ne korviksina? ja toisethan kyllä tykkää isosita korviksista... on siinä miettimistä. mutta upea setti siitä tulee, kävi näiden korvisten kanssa sitten kummin tahansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä mun toisessa vaihtoehdossa on tuollaiset pienet. Näistä yritin tehdä riipuksen kokoiset, mutta onnistuin tekemään reilusti isommat. Harkitsen vielä mitä teen. :)

   Poista
 2. Nyt sulla on upea setti !
  Kauniilta nuo näyttää molemmat. Mutta minäkin "vierastan" liian suuria korviksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään molemmista, mutta niiden pitää myös istua muiden korujen kanssa ja nämä ovat mielestäni liian isot tuohon settiin. =)

   Poista
 3. Ja tähän yhdyn että näyttävät ehkä himpun liian massivisilta siron kaulakorun kanssa. Toki kuvasta on vaikea tietää kokoa ihan tarkkaan, mutta olettaisi että koko on suurehko. Todella kaunis ja näyttävä kaulakoru ja rannekoru. Sormuskin on ihan jännä..Näppärät sormet...kauniita.

  -kissatyttö-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on todellakin isot. Kuten Outiriinalle kommentoin, yritin tehdä riipuksen kokoiset, mutta näillä oli oma tahto ja ne halus paljon isommiksi.
   Sormus kyllä vaatii vielä harjoittelua, ainaki helmien asettelun kanssa, mutta toimiva idea se oli. =)

   Poista
 4. Oikein ovt taas kauniita nuo korut!

  VastaaPoista
 5. Sormus on kaunis ja just passeli mulle:D Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä. Summissa aika vaikea tehdä ja en halunnut yllätystä paljastaa. =) Ole hyvä!

   Poista