perjantai 31. elokuuta 2012

Lippu Lappunen

Meillä tuli flunssa kylään, juniorille. Lämpöö nousi eilen illalla, on vaan vähän heitelly. Ollu ja ei ollu, joten me hissutellaan juniorin kanssa nyt sitten kaksin. Mieshän siis nukkuu ja esikko koulussa. Eilen oli ollut esikon koulukaverikin kylässä. Kiva, että on saanut kavereita. Tänään ei kyllä taas ollu lämpöä juniorilla, toivottavasti ei nousekkaan, että päästään viikonloppuna ulkoilemaankin.

Se mun projekti joka näky isän sukkien kanssa, on periaatteessa puoleksi valmis. Mutta siitä tarinaa sitten enemmän kun on oikeasti valmis. Isäkin oli saanut sukat, kiitteli kovasti ja olivat ihan sopivat. Vähän kyllä tosiaan jännitin kun arviolla mentiin.

Sitte otsikkoon. Mulle jätettiin viesti, että olis jotain lappusia mulle. Olihan siellä mulle lippu lappunen.

Lisää kuvateksti

Tämmösen lappusen olin Bikkeltä saanut Bikken pilttuu-blogista. Ohjeistus menee näin:

1. Kiitä linkin kera bloggaajaa joka antoi sinulle hienon tunnustuksen
2. Anna tunnustus eteenpäin viidelle lempi blogille ja kerro heille siitä kommenteilla
3. Kopioi post in-lapun kuva ja liitä se blogiisi
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post in-lapulla ja toivo et lempiblogisi jakaa sen eteenpäin.

Jotes katsotaan. Kiitos Bikke! Eli kohta yksi suoritettu. Mennääs sitte kakkoseen.... eli minulta tämän saavat tällä kertaa tämmöttiset blogit:


Kakkonen siis jää yhden blogin verran vajaaksi. Kun tässähän joutu oikeesti tekeen töitä, että noista omista suosikeista löytyi vapaita blogeja, siis niitä jotka ei tätä vielä ole saaneet. Neljälle sentään sain tämän menemään. Kolmonen onki jo suoritettu. Ja nelonen kans, olen iloinen, hymyilen varmaan koko päivän töissäkin... alkavat työkaverit pian epäillä onko yläkerta kunnossa.

Huomenna luultavasti tulee sitten jo niitä korujakin. Kun tuolla päässä myllännyt puikkojen heiluessa. Toisaalta tässä alkaa olla runsauden pula, niin paljon mitä kaikkea haluaa tehdä, että ei tiedä mistä jatkais. Kassotaan nyt kuinka käy. Vielä kysymys kanssa neulojille. Suunnitelmissa olisi tehdä ohuesta langasta tuubihuivi pyörönä, heittäkääs vähän vinkkiä paljonko kannattaa silmukoida luoda sellasen kokoseen joka menee pariin kertaan nätisti kaulan ympäri, tiukasti kolmeenki kertaan. Jos joku osaa auttaa, niin kiitos kovasti. Itse sen verran vähän  vasta tehnyt, että omasta päästä onnistuu malli, mutta silmukkamäärät meinaa olla hepreaa vielä.

Ihanaa viikonloppua rakkaat lukijani sekä satunnaiset kulkijat!

6 kommenttia:

 1. Onnittelut tunnustuksesta! :)

  Mulla ei ole mitään hajua silmukkamäärästä tuollaiseen huiviin, mutta jos lankavyötteestä löytyy tieto silmukkamäärästä / 10 cm, niin siitä voisi päätellä jotain. Saattaa mulla jossain olla joku (toteuttamaton) ohjekin, voin katsastaa jos ei tunnu löytyvän oikeaa määrää.

  Meillä kans pikkuneiti sai alkuviikosta flunssan, alkoi yskimisellä, joka muuttui jo aika hillittömäksi, sitten nousi kuume ja alkoi oksukin lentää, ääni oli aika hassun karhea... ja mikä ajoitus, juuri nyt kun odotetaan sitä h-hetkeä... mutta eilen illalla onneksi alkoi olla jo oma itsensä ja tänään vaikuttaa jo olevan kunnossa. Huh :)

  - J -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! =)

   Ja juu, eipä sitte aivot sanonu itelle tuota, että vois vähä laskeskella vyötteestä. :D

   Jos et pelkää neidolle uutta tartuntaa, niin mä oon viikonlopun vapaana ja mies ens viikolla, jos lähtö tulee ja pikkuneiti tarvii paikkaa. Ja nopeestihan nuo menee yleensä ohi pahimmasta vaiheesta, että ens viikolla tuskin edes kauheesti kipeenäkään enää. Nii ja eii haittaa vaikka olis yö. Mä jo jännitän täällä kovaa. =)

   Poista
 2. Virkkamalla saat just sen pituisen kun haluaa. Mutta smaa olisin ehdottanut, että vyötteessä on yleensä aina se mitta kymmenelle sentille :)
  Paranemista juniorille !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virkkaamalla kyllä saisin just haluamani mitan, mutta kun tuo malli on mielessä, niin ei auta kuin vähän laskeskella ja kokeilla kepillä jäätä. =) Saahan sen purettua jos ei miellytä sitten kuitenkaan.
   Juniori vielä vähän yskii, mutta nyt on äitee ku jyrän alle jäänynnä, ei kiva.

   Poista