sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Arvontaa ja onnistumisen riemua...

No niin, eilen kyllä kerkesin kuvata, mutta sitten tuo värkkääminen vei mukanaan ja hienoinen juhlahumu... ostin itselleni tuommosen miedon kuohupullon synttäreiden kunniaksi ja nautiskelin sen illalla.


Tykkään kuohuvista ja tuo oli tosiaan semmonen, että ei tarvinnu pelätä känniä vaan oli mukava siemailla touhutessa. Taustana minun narsissi pusikkoni... sain nämä äitiltä esikoisen synttäreiden aikaan ja tosiaan muhkeaksi puskaksi ovat paisuneet ja uutta kukkaa pukkaa koko ajan. Kattokaas vaikka.


Ihana kaunistus parvekkeen pöydällä. Mutta sitten siihen arvontaan. Reiluuden nimissä kaikki saavat tasapuolisesti yhden arvan kommentoimalla tätä postausta, palkintoja on kaksi. Toinen yllätys, katsotaan mitä keksin ja toisena sitten sormus... Tämä on omani, mutta teen sitten voittajan sormen mukaan ja väritoiveen mukaan hänelle omansa.


Silloin orjansormuksesta lähtenyt idea vihdoin eilen tehty oikeaan kokoon ja viimeistelty swarovskilla. Mattoketjua 0,6 mm langasta ja 2,5 mm lenkeillä, hopeadubleelangasta.



Arvonta alkaa nyt ja päättyy 3.6. klo 15 ja arvonnan suoritan illalla väriestejuoksun jälkeen, päättymis aika on juoksun alkamis aika... ja kun palkintoja on kaksi, joko kuvan kaltainen sormus tai ylläri niin mainitse kommentissa kumpi olisi mieluisampi. Anonyymit jättäkää yhteystietoa, että tavoitan teidät mikäli onni suosii.

Ja sitten sitä onnistumisen riemua... tätä olen jo pari kuukautta suunnitellut ja yrittänyt ja purkanut. Vihdoin viikko sitten lauantaina kaikki loksahti kohdalleen. Kaupassa käydessä iski silmiini Novitan Kotiväki Huvila lanka herkullisessa oranssin sävyssä. Ja silloin välähti vihdoin kuinka idea onnistuu, hajuakaan ei ollut paljonko mahdollisesti tarvin lankaa ja lähdin riskillä kahden kerän voimin liikenteeseen... ja sitähän jäikin.


Samalla raapustin ohjetta, jolle olen jo pari halukasta kysynyt testaamaan... voin sitten jakaa teillekkin kunhan saan laskeskeltua eri kokoihin sopivia silmukkamääriä ja saan testaajien tulokset, onnistuuko vaiko eikö. Jaa että mikäs tämä sitten on....


Kesäksi paita topin päälle....



Neulottu yhtenä kappaleena ylhäältä alas ja 2,5 mm puikoilla. Ja oli ihanan joutusaa tehdä ja ihmettelen kuinka nappiin sainkin kaiken menemään... no hihoista olisi saanut löysemmät tulla, tuo neulos vaan vetää kasaan näköjään pienessä alassa ja vaatii siksi vähän enemmän hihasilmukoita.


Toista tekisi mieli aloittaa, mutta olisi niin paaljoon muutakin mitä tekisi mieli aloittaa... hmm, no nyt kuitenkin tässä olisi tarkoitus lähteä juoksemaan. Ihanaa pääsiäisen jatkoa ja onnea arvontaan!

ps. testaajille tiedoksi, yritän huomenna saada teille laskeskeltua silmukoita ja kirjoitettua ohjeen puhtaaksi.

19 kommenttia:

  1. Ilman muuta arvontaan mukaan. Jos voitto osuu kohdalle, niin olkoon ylläri löytyiskö paketista tuollainen sormus vaiko jotain muuta ;)

    VastaaPoista
  2. Ylläri yllättäs kivasti :)

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  3. Onnitteluja <3
    Yllärit on aina parhaimpia <3
    Upea on tuo paita.

    VastaaPoista
  4. Yllätys on aika hauska palkinto! ;) sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  5. Synttäriä!! Mukavan väristä kuohuvaa olit löytänyt! Ja mukavan värisen paitulin olit värkännyt :))
    JA mukavan arvonnankin oot kyhännyt! Mie lähen mukaan.. Mutta kaunis on sormus,,sitä ei voi kieltää mut olisko kuitenkin ylläri kiva :))

    VastaaPoista
  6. Ai mie en malta odottaa ,että pääsen tikuttaa tuota puseroa. .ja sormus on upea. Nii ja hyvää synttäriä. .unohdin eilen ihan kokonaan. .

    VastaaPoista
  7. Onnittelut! Ja ylläri olisi kiva =)!
    ninuska76@luukku.com

    VastaaPoista
  8. Onnea<3
    Pistähän mullekin arpa ja ylläri olis ylläri:)

    VastaaPoista
  9. Onnea! ^_^ Ylläri olisi kiva yllätys ;)
    kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Onnea!
    Ylläri ois makee :).
    mariestrange(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  11. Paljon Onnea ! Arvontaan osallistun myös ja ylläri on mukava kun ei tiedä mitä tulee ;)

    VastaaPoista
  12. Onneksi olkoon ♥
    Kiva puseronmalli, mutta minun viinipullon mallisilla harteillani se ei pysyisi päällä, vaan valuisi mahan päälle. =D Kiva kesäinen neulepinta ja nätti topin päälle puettuna.
    Arvonnassa tietysti mukana. Sormus on oikein kiva, mutta yllärikin olisi oikein mieluinen.

    VastaaPoista
  13. Hieno sormus. Blogissani on haaste sinulle :)

    VastaaPoista
  14. Kaunis sormus ja tuollaisesta puserosta olen haaveillut,jäänkin odottamaan ohjetta :) Ja tietenkin myös arvonnassa mukana, ylläri olisi kiva :)

    VastaaPoista
  15. Pusero on nätti, ja sormus myös. Arvonnassa mukana. Sormus olisi mukava.
    terv. blogiton Marjatta

    VastaaPoista
  16. Upea pusero!
    Kaunis sormus ja ylläri ylläri on aina kiva juttu :)

    VastaaPoista
  17. Hei Kati!

    Ihana reikis..voi minkähän kokonen mallipaita lie)
    Mahtuisiko se näin isolle tytölle ( 3x X)

    Terkuin Riitta

    VastaaPoista
  18. Hei Kati!

    Ihana reikis..voi minkähän kokonen mallipaita lie)
    Mahtuisiko se näin isolle tytölle ( 3x X)

    Terkuin Riitta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Riitta.
      Laitatko mulle mailia, osoite löytyy sivupalkista yhteystiedot kohdasta. On tuossa koko vaihtoehtoja reilusti, että uskoisin sullekkin sopivan löytyvän. =)

      Poista