tiistai 26. toukokuuta 2015

Valmistautumista juhlakauteen

Eli toukokuun Sny paketti on vastaanotettu. Aamulla ennen töihin lähtöä tuli sopevasti emolta sähköpostiin tunnusta ja ei kun kymmenen minuuttia aiemmin lähtö, että kerkesin koukata postin kautta. En tietenkään malttanut olla kurkkaamatta jo heti töihin päästyäni pakettiin ja koko päivän onkin ajatuksissa käynyt "mikä olisi hyvä huiviohje", vielä ei vaan ole se oikea tullut vastaan.


Kortissa Snyni toivoi sisällössä olevan edes jotain mieluista, turhaan murehtii hän.


Kauniita lankoja, ihanaa pehmeyttä ja vähän bling blingiäkin...


Kaksi kerää babyalpaca silkiä ja neljä kerää tuota schachenmayr Mariettea, lähes toistensa sävyiset, ihan aavistuksen eroa, eli loistavasti sopivat yhteen. Tuossa Mariettessa siis mukana paljetteja, juuri sopivassa määrin. Nyt siis pitäisi löytää pitsihuivi ohje näille langoille, antakaahan vinkkejä. Mariette myös aivan uusi tuttavuus minulle.

Mintun ystävänä tietysti nuo susupalat minttuisena on herkullisia, sopivasti tulivatkin tyydyttämään makean himoa. Ja mistä Snyni tiesikään minun hurahdukseni peltipurkkeihin ja rasioihin? Juuri sopivan kokoinenkin minulle. Ihana purkki!


Kukahan vaan taas järkkäis tässä mun nurkassa tavarat paikalleen, että tuo ja kaikki muut mun ihanat tavarat pääsis näkyviin.... kun tässä kuitenkin on se tietty järjestys kaaoksessa, että itte tiedän just mistä mikäkin löytyy. Ja varmaan ison osan tekis se, kun sais jotain keskeneräistä tehtyä valmiiksi asti.

Sitten oli vielä itsetehty osuus...


Virkattu ruusu, joka oli kiinnitetty neulaan, eli rintakoru.

Kiitos taas kovasti Snylleni, ihana paketti jälleen kerran. Vähän on surku, että ensi kuussa  tämä ihanuus taas loppuu, mutta toisaalta kovin innoissani odotan saavani tietää kuka minulle on ajatuksella näitä paketteja tämän kevään kasannut.

Matka raporttia ja jotain valmista sitten seuraavalla kerralla. Ihanaa toukokuun viimeistä viikkoa kaikille ja vielä on huominen aikaa tavoitella huivia.

4 kommenttia: