lauantai 5. joulukuuta 2015

Joulukalenteria ja virkkailuja...


Ensin kurkataan millaiset sukat Snyni lähettämästä kalenterista on syntymässä....

 Yllätyin siitä, että vasta viides luukku menossa ja kantapään paikka jo tehty. Aloitin sukat tehden kärjen kissasukissa käyttämästäni roosanauhalangasta ja sillä meinaan tehdä kantapäät sekä joustimen varteen. Nyt onkin mietinnässä tuleeko sukkia kaksi paria vai yksi pitkäääää pari. Katson tilanteen kahdestoista päivä ja päätän sitte. Lankoja olen miettinyt, että mitä mahtavat olla.... Ensimmäinen eli musta, en osaa sanoa, kuitenkin hurjan ihanaa neulottavaa ja tasaista käsialaa tulee siitä. Toinen eli sinikirjava selvästi regiaa. Kolmas eli vaaleanpunainen, olisko roosanauhaa. Vihreä eli neljäs olikin paksumpaa ja siitä haluaisin sanoa nallea? Ja tämä päivä eli valkoinen, olisiko pikkusiskoa? Satutko Snyni muistamaan mitä mikin on merkiltään, eli meninkö ihan metsään ja mitä tuo musta on?


Sitten niitä virkkailuja. Tässä viime kuussa oli eräs erittäin stressaava päivä ja en oikeen osannut keskittyä mihinkään. Selailin sitten Ravelryä ja sieltä bongasin jotain... Ei kun kaivamaan puuvillalankoja ja kokeilemaan...Nämä olikin sitten hyvin helppo tehdä ja piti kokeilla useammalla eri langalla. Yksi versio on mielessä, mutta en ole ennättänyt ostamaan lankaa siihen vai pitäisikö sanoa nauhaa...Näitä voikin sitten tehdä pikaisiksi lahjoiksi ja eri vaatteisiin sopivaksi ja ajatuksena kokeilla myös kaulakoruksi...
Että semmosia. Postaus tulee kännykästä, joten lisään linkin ohjeeseen myöhemmin. Nyt pitää lähtä viemään esikoinen pelireissukyydille ja samalla käyn pari joulupukin juttua nappaamassa. Ihanaa viikonloppua kaikille.

1 kommentti:

  1. Kivat sukat tulossa. Ihan en satavarma ole mitä kukin lanka on mut musta vois olla opal, step tai ehkäpä WM (tosi tumma ruskea), sinikirjava on regia, vaaleanpunainen ehkä fabel, vihreä saattaapi olla nallea, ja valkoinen on pikkusiskoa.
    T: SNY27

    VastaaPoista