keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Sny terveisiä ja kuulumisia

Ihan ensiksi kiitos sinulle Sny ihanasta välimuistamisesta. Piristi kivasti maanantaita, tässä on vaan kaks päivää pitänyt niin kiirettä, että en ole ennättänyt ja loppu illasta en ole enää jaksanut tänne asti kirjotella.


Ihana kissa-avaimenperä sekä syysterveiset kortissa. Piristi ja auttoi jaksamaan kiirusta päivää. Eli KIITOS!!!!

Mitäs muuta... No se Extreme run oli ja meni... Kuka tunnistaa nämä julkkikset? Kommentoi jos tunnistat, voi tulla jotain kivaa pientä ylläriä.


Asuista huolimatta hyvä kisa... sijoitus oli tällä kertaa 115. Ja aivan huippurata jälleen kerran. Eli ens vuotta odotellessa nyt taas näiden kanssa... juostua on tullut edelleen silti.

Myös työporukan kanssa oltiin syyskuussa urheilemassa, käytiin kiipeilemässä Zip adventure parkissa...


Tuokin on kyllä huisin hauskaa toimintaa. Toista kertaa olin tuolla ja siltikään ei ollu liian helppoa. Ja meidän pojatkin tykkää, joten nämä onkin semmosia koko perheen juttuja. Eka kerran oltiin meinaan koko perhe.

On tullu tehtyä käsitöitäkin... Mut houkuteltiin syyssukkien tekoon, Niina Laitisen ohje siis ja kyllähän mä ne tein vaikka tuo kirjoneule ei olekaan niin mieluista tekemistä...


Muutama käsityönleimakin sinne tuli, mutta ei haittaa mua hyvät sukat tuli silti. Kuvaaminen olikin sitte hiukka vaikeempaa... juurikin tuon tassun esittelijän takia.... kun ne kuvat meni tähän tyyliin lähes poikkeuksetta...


Sitte tuli askarreltua oikeen kimppu maljakkoon....


Koko kimpusta ei nyt ole kuvaa, mutta tässä ensimmäiset. Vaahteranlehdistä ruusuja. Ja nythän niitä on tosi hyvä tehdä kun väriloisto on täällä meillä ainakin parhaimmillaan.

Ja tänään sitten ompelin verhoja... kera apulaisen tottakai....


Nelli on tosiaan ihan kaikessa mukana ja yhä edelleen keikkuu mun harteilla touhussa matkassa. Nyt on vaan jo opittu yhteistyö sille tasolle, että tulee nätisti pyytämään pääsyä ja odottaa lupaa, ei tarkoittaa ei ja jos saa luvan odottaa mun vähän kumartuvan että pääsee hyppäämään itse. Aikansa se otti, että opittiin tämä yhteistyö kunnolla. Pahimmillaan kun hyppi jokaisen selkään kynnet kiinni. Nyt saa muut olla rauhassa ja tosiaan jos sanon ei, niin jää lattialle mutta jos lupa irtoaa tulee nätisti harteille.

Sunnuntaina kävimme sivistymässä teatterissa.... hih, vaikka vähän erilaista esitystä katsomassa mitä teattereissa yleensä on...


Eli 69 eyesin keikalla. Vaikkakin onhan tuo Jyrkin ja Jussin esiintyminen todellakin näytös ja upeaa katseltavaa, ei voi muuta sanoa. Huikea keikka ja harvoinpas sitä teatterissa yleisö jammailee.

Että semmosta tällä kertaa. Muksaa syssyä kaikille!

4 kommenttia:

 1. Ihana muistaminen pariltasi.

  Minä tässä pähkäillyt, että ketäs muistutatte, mutta nimiä en vain mieleeni saa :D. Huikea pari :D.

  Tuollainen puisto saisi olla meilläkin päin. Ipanat ois kyl mielissään.

  Kauniit sukkaset! Hyvä, että lähdit mukaan. Itsellä odottaa vielä höyryttämistä.

  Suloinen kattimatti!

  Kyllä varmasti 69eyes:in keikka on huippu <3. Haluaisin itsekin päästä katsomaan.

  VastaaPoista
 2. Mulle tuli noista hahmoistannekin mieleen 69eyes...
  Kiva välimuistaminen, kissaimmeisen avaimenperä todella.

  Tosi kauniit sukat. Täytyy kaivaa tuo malli talteen, tykkään noista Nina Laitisen kirjoneulesukista. Kukat tein keväällä, mutta tähän syksyn kierrokseen en lähtenyt.

  Kissat on vaan niin kissoja..aina nessut ja tassut mukana kuvissa ja jaloissa ja joka paikassa...

  Oikein mukavaa viikonloppua. Meillä on muuten kiipeilypuisto ihan tossa muutaman sadan metrin päässä. Itse en ole kiipeilemään uskaltautunut, mutta poikia olen käyttänyt...

  VastaaPoista
 3. Vähän myöhässä, mutta pakko kommentoida..hahmothan ovat ilmiselvästi Slash ja Axl Rose.

  VastaaPoista
 4. Vähän myöhässä, mutta pakko kommentoida..hahmothan ovat ilmiselvästi Slash ja Axl Rose.

  VastaaPoista