maanantai 13. marraskuuta 2017

Piristävää postia juuri oikeaan aikaan

Snyni muisti minua pienellä välimuistamisella. Oli tullut jo perjantaina, mutta sain sen vasta eilen. Tämä piristys tuli todellakin kreivin aikaan.


Roosanauhan heijastavat kengännauhat, että autotkin näkisivät minut juoksulenkeillä paremmin. Nämä sitten pitäisi osata oikeaan lenkkaripariin sijoittaa... siinäpä pulma, kun niitä vaihtelen sään ja lenkin mukaan. Tai sitten laitan nämä värin mukaan ja sillon on pari selvillä heti, kun menee pinkki harmaaseen pariin. Ja ihana kissakortti, päätyy tuonne mun korttinarulle... johon pitänee pikkuhiljaa virittää toinenkin taso, että kaikki ihanat sinne mahtuu.


Ja virkkuukoukkusen ihana rintanappi. Tämän taidan sijoittaa käsilaukkuun, mikäli raskin. Siinähän on vaara, että putovaa johonkin. Kiitos tuhannesti Snyni ihanasta ja todellakin juuri minun näköisestä muistamisesta.

Ja sitten miksi tämä tuli juuri kreivin aikaan. Viikonloppu oli todella raskas. Rakkaan mummini siunaus ja muistotilaisuus oli lauantaina. Mummini oma toive oli pienet hautajaiset, mies ja pojat jäivät tästä syystä kotiin ja menin yksin. Hyppäsin perjantaina suoraan töiden jälkeen bussiin ja tulin eilen kotiin. Olin eilen niin väsynyt etten jaksanut muuta kuin olla.

Mukaani lähti yksi muisto mummistani. Ruma ja kulunut, mutta niin rakkaat muistot.


Minä luin lapsena todella paljon. Iltaisin istuin kirjan kanssa mummin luona monesti useamman tunninkin ja tästä kupista mummini joi iltateensä. Nyt minä jatkan tästä kupista teen juomista. Ihme että on vielä ehjä, kun todellakin useampi kymmenen vuotta sitten tämä otettu käyttöön.

Mukavaa viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

 1. Osanottoni <3 ja kyllä tuli hyvään aikaan piristävä muistaminen.

  VastaaPoista
 2. Osanottoni suruusi! Kyllä on SNY:si kivan muistamisen kehitellyt.

  VastaaPoista
 3. Osanottoni suruusi. Ihana että onnistuin kuitenkin piristämään sinua edes hetkeksi.
  ~SNY#25~

  VastaaPoista