lauantai 2. joulukuuta 2017

Joulun odotuspostia snyltä

Eilen oli kiva tulla töistä kotiin, pöydällä odotti iso kirjekuori. Sisältä löytyi perinteinen kuva joulukalenteri ja taas niin mun tyylinen kortti ettei toista. Snyni oli postittanut välimuistamisen. En muistakkaan koska on ollut viimeksi perinteinen kuvakalenteri, alle kouluikäisenä varmaan. Jotenkin tämä tuntuu erittäin hyvältä ja omalta osaltaan helpottaa mummun kaipuuta. Kiitos siis snyni suuresti.


Täytyy myöntää, että haikea olo alkaa olla koska vielä on viimeinen paketti tulossa ja sitten tämä kierros on päätöksessään. Syksy on taas hujahtanut hurjaa vauhtia.

Ostin myös eilen pöytäkuusen meille. Kunnon kuusta meille ei voi kotiuttaa karvatassujen vuoksi. Kaksi kiipeilijää ja yksi koristeilla leikkijä sekä syöjä... Harli kun syö koristenauhat kiitettävää vauhtia.


Tämmöstä tällä kertaa. Nyt ei enempää kerkeä, kun tällä kertaa on vapaa viikonloppu ja tiedossa lätkämatsi parin tunnin päästä. Ensimmäinen tällä kaudella, jota katsomaan mennään.
Mukavaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

 1. kaunis joulukortti saapunut sinullekin.
  Meillä joulukuusi parvekkeella :). Ollut oikeastaan aina.

  VastaaPoista
 2. Onpa herttainen muistaminen! Kuusen tuoksun ja tunnelman saat toki turvallisesti pienestäkin kuusesta tahi oksasta. Keväällä on vielä uusi SNY kierros...

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla, jos olen onnistunut auttamaan sinua surutyössäsi. Omasta kokemuksestani voin sanoa että pienikin teko voi auttaa pitkälle.

  Haikea fiilis päättymisestä on täälläkin päässä. Olet ollutkin helppo pari :-)
  ~SNY#25~

  VastaaPoista