maanantai 14. toukokuuta 2018

Toukokuu ja kutitusta

Tänään tuli toukokuun Sny-paketti. Maltoin jopa reilun tunnin odottaa hakemista ja hain samalla kun vein esikoisen treeneihin. Meinasin kyllä hakea heti ja hetken päästä ja... Onneksi maltoin, kun mies hoiti hakemisen niin sain rauhassa availla, kun nyt ei riitä sanat kertomaan kuinka paljon kutitteli tämän paketin sisältö... Nelli tottakai änkes kuvaus assariksi ja sain muutaman kerran siirtää, että sai koko paketista kuvan. Tais arvata, että siellä on jotain herkkua heillekkin.



Ensimmäisenä kun paketin sain käsiini olin yllättynyt kuinka painava se olikaan. Jouduin kyllä tovin odottamaan, kun tuossa meidän lähikaupassa olikin aikamoinen ruuhka. Onneksi sitten ystävä töissä, niin jo tullessaan sai haettua kun huikkasin hyllypaikan.

Ja olihan siellä vaikka ja mitä. Herkkuja kissoille, neitit kiittää. Herkkuja mulle, pähkinöitä pussillinen ja ne taidan jakaa miehen kanssa sekä vielä herkkuja pojille, eivät vaan vielä tiedä sitä. Ja muutaman taidan itsekkin napata, tuossa pussissa on turkin pippuri liitulakuja, nams.


Huivi neula, joka on muuten just mun näkönen. Mulla yksi onkin, mutta pelkkä neula, ei tuota pohjaa. Tuo on muutaman neuletakin kanssa parempi tuolla pohjalla. Käyttöä siis löytyy.


Kolme kerää ihanan turkoosia Lankavan esito virkkuulankaa. Onkin uus tuttavuus mulle. Mukavan napakka kierre tässä ainakin on, toiset puuvillat kun on niin löyhäkierteisiä, että niitä on ikävä käsitellä. Ohjekin oli huiviin, virkkuukoukku ja kortti. Mutta sitten oli se ihmetys ja kutitus...


Tämä kun tuli esiin, piti hetki mietiskellä että mikä tää niinku on. Sitte avautu kun katsoin ohjetta tarkemmin. Oli siellä sanallinen ja piirretty ohje miten toimii, mutta ei vaan auennut. No youtube avuksi, ei tarvinnu kun nähdä miten aloitetaan ja heti aukes. Ja olihan se pakko sitten kokeilla tuon ohjeen mukaan aloittaa ja hyvin onnistui.


Eli taas on opittu uutta, haarukkapitsin tekoa. Nyt vaan mietin, teenkö huivin tuosta heti kerralla, kun toisaalta houkuttais ottaa vironvillaa ja lähteä sillä tekemään... Näen jo mielessäni pitkän liu-un värissä herättävän tämän todella eloon... Enten tenten siis.

Oli siis jälleen kerran erittäin mahtava, upea, herkullinen ja inspiroiva paketti sinulta Snyni. Jo nyt vähän haikeus hiipii mieleen, kun tietää että seuraava paketti on viimeinen. Joka pakettiin olet jotain uutta minulle saanut ja joka paketti on inspiroinut. Ja on paketeista paljastuneilla jutuilla jo tehtykin, langat odottavat vielä sitä omaa oikeaa ohjetta. Ovat niitä lankoja joilla ei tehdä mitä tahansa vaan niiden täytyy saada juuri se THE ohje. Nytkin houkuttaa suunnattomasti jatkaa tuota haarukkapitsiä ja tehdä se huivi tuosta... mutta kun kaihertaa ja houkuttaa se vironvilla tuolla takaraivossa, en osaa päättää. Mutta ne kaikki apuvälineet ovat kyllä käyttöön päätyneet. Tai no ainoa mitä en ole vielä käyttänyt on se succablogin tiheysmittari vai miksi sitä nyt virallisesti sanotaan, kun ei ole nyt ollut työnalla mitään jossa olisi tiheydellä merkitystä. Mutta tallessa odottaa aikaansa sekin.

Tämä on nyt jaarittelua, kun en tosiaan osaa sanoiksi pukea tätä paketin mahtavuutta. KIITOS, KIITOS, KIITOS!!!!!


4 kommenttia:

  1. Voi miten ihana paketti ja mitä kaikkea sieltä löytyikään..Tuli ihan joulu fiilis:) Tuollaisia paketteja avaa mielellään! Leppoisaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua❤

    VastaaPoista
  2. Olipa kiva paketti. On todella ajatuksella paketteja keräävä pari sinulla, kun kivasti sinua haastaa uusia juttuja kokeilemaan. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Novita on jossakin lehdessään julkaissut pitsihaarukkaohjeen. Käy kirjastossa etsimässä, en valitettavasti nyt osaa sanoa numeroa. mm.poncho-ohje ja jokin kaunis huivi, mutta tekniikan opittuasi, voit itse suunnitella mieleistäsi pintaa. Kaunis kokonaisuus pakettisi!

    VastaaPoista