keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Jipii!!!

Niin, ne mun tähän asti  tekemät paidathan on ollu hyvinkin epäonnistuneita yksilöitä, yleensä kokoa puolijoukkueteltta. Mutta nytpä tuli kesätoppi ja ihana sellanen. Isolta sekin näytti, ei kuitenkaan valtavalta joten luotin pesuun ja sehän toimi. Tämä valmistu jo viime viikolla ja viikonloppuna tipahti yks huivi puikoilta. Kerkesin sairastaa vatsataudinkin viime viikolla, perjantai meni ihan hukkaan sen vuoksi ja lauantaina sitten istuin vaan parvekkeella ja seurasin poikien touhuja pihalla. Onneksi sunnuntainakin oli hyvä ilma ja sillon sitte kerkesin minäkin siitä nauttimaan. Tämä viikko on sitten menny vähän tokkurassa, taas on töissä alkanut kesä ja minä sitten joutunut vähän sinne ja tänne tuurailemaan, on sitte niin tokkurassa kotona ettei mitään ole saanu aikaan tai no pari harjottelua sormuksista, joista ei nyt ole kuvaa, seuraavaan postaukseen ne sitten. Nyt olis sitten pari ideaa odottamassa toteutustaan, saas nähä onnistuuko. Mutta alotetaas vaikka sitten siitä topista.


Lankana Hjerte Garnin Blend bamboo, on muuten aivan ihanaa iholla. Pehmeetä ja ei liian kuumaa. Ohje on täältä. Minähän tietysti vähän liiottelin langan kanssa ja nyt sitten vielä jotain pientä kivaa siitä saan. Sivuilla kiva pitsikuvio.


Yläosat neulottiin ensin tuo aina oikein osuus omina kappaleinaan, jotka sitten yhdistettiin pyöröksi. Huomasin vasta kun olin tehnyt yläosat, että himpura olisin säveltämällä saanut nekin tehtyä yhtenä kappaleena, jollon olis koko toppi tullut kerralla. No, suunnitelmissa oma sävellys siten, eri pitsillä, eri langalla ja omilla silmukkamäärillä. Katotaan nyt toteutuuko ja jos toteutuu, onnistuuko.

Lauantaina sitten illalla yksin valvoessa, kuunnellessa ukkosen jytinää ja katsoessa jälleen kerran Walk the line-leffaa, sain huivinkin valmiiksi.Myrskylintu on houkuttanut jo ohjeen julkaisusta Ullassa lähtien. Nyt sen olen vihdoin tehnyt. Lankana malabrico lace ja väri amoroso. Lankaa olisi vielä toinen vyyhti, mitähän siitä tekisin. Huiviin riitti yksi vyyhti ja pieny nyssykkä jäi jäljelle.Ihanan pehmeä ja lämmin huivi kesäiltoihin. Hiukan olisi kokoa saanut olla enemmän, mutta menee kesähuivina näinkin. Malliltaan huivi on mitä oivallisin harteille, tykästyin kovasti.

Siskonikin on tulossa poikiensa kanssa käymään. Ihana nähdä pitkästä aikaa ja saanpahan vihdoin annettua synttärilahjansakkin. Siitä kuvia sitten seuraavassa postauksessa.

Nyt iltapala hommiin ja sitten nukkumaan, että jaksaa taas huomenna het aamuvuoroon. Aurinkoista ja lämminta viikkoa kaikille!!!

11 kommenttia:

 1. vautsi..siis ihan sairaan ihana tuo toppi.kyllä passaa..ja mikä huippis huiviki ja kaikkee..en kestä..äkkiä puikot itellekki heilumaan..

  VastaaPoista
 2. Hienoa Kati, tosi kaunis toppi.
  Sopii hoikkaan varteesi , on kuin sinulle tehty :)

  Taitaa sulla olla punainen kausi... ?
  Huivikin on ihana.

  Jaksamista töissä, näillä helteillä ja terkut rantasaunasta ♥

  VastaaPoista
 3. Kauniita molemmat,toppi on ihan huippu!

  VastaaPoista
 4. Hieno toppi kyllä ja mikä pitsihuivi! Paljon olet minusta saanut aikaan.

  VastaaPoista
 5. Kauniit ja kesäiset pitsityöt :)

  VastaaPoista
 6. Kauniit ja kesäiset pitsityöt :)

  VastaaPoista
 7. Onpahan kesäinen toppi :)
  Tosi kaunis ja mikä parasta kun lanka tuntuu ihanalta päällä.

  Huivissa on kaunis malli.
  Tuossa odottaa mullakin punasävyinen lankavyyhti muodonmuutosta huiviksi. Se ja ne pitsisukat pitäis jossakin raossa keretä aloittelemaan.

  VastaaPoista
 8. Ihana toppi ja tuo myrskylintu huivi .
  Mistä tuohon huiviin löytäisi ohjeen.

  VastaaPoista
 9. Voi vaan ihailla kun joku osaa moista tehdä :)

  VastaaPoista
 10. tulin kattomaan uuestaan nyt tuon siun tekemän myrskylinnun ja juu..pakkohan tuo on puikoille saada nopeesti. nyt vaan kun viilenis kelit nopiaan niin ei vanuttus tuo villa neuloessa :D tuli pakkanen ja tapa itikat XD

  VastaaPoista