tiistai 11. kesäkuuta 2013

Siskolle

Niin, siskoni oli poikiensa kanssa meillä muutaman päivän. Tämä lahja on ollut valmis kauan aikaa, en vain ole muistanut sitä postiin kiikuttaa. Siskoni täytti kolmekymmentä maaliskuussa ja nyt hän lahjansa sai.


Kaulakoru vaijeriin, välihelminä siemenhelmiä, 4 mm hematiittia sekä granaattia, granaattia siruina ja punaisia makeanvedenhelmiä... joita korussa on kolmekymmentä kappaletta. Riipuksena pieni kaunis sydänmedaljonki.


Siskoni meinasi, että ei tänne mitään saa kun on niin pieni... no ei tarvinnu. Laitoin Diamond Glaze lakalla isse sinne sisällön....


Toisella puolen teksti olet rakas ja toisella puolen kotipuolen rannasta kuva meidän vakio uimapaikkaan. Koko ajan pysyi koru kaulassa.... vaikkakin se piti kerran pestä.... Kävimme picnikillä Strömsössä.... kaikki ei vaan aina mene kuin Strömsössä.... ei edes Strömsössä. Heh, olimme ihan uimarannalla ja poikaset ui ja touhusi, me makoilimme viltillä ja juttelimme.... yllättäen pieni pläts, melkein minun naamalleni, mutta sisko sai osuman... raukka tänne asti ajelee ja saa vain p****a niskaan... ihana lokki päätti pommittaa meitä. Varmuudeksi siis pestiin kaulakorukin.

Kävimme myös sunnuntaina Power Parkissa.... mies ja sisko päättivät heti, että minä saan olla se joka menee sinne tänne ja tuonne, heillä kun pyöritys tuppaa aiheuttamaan pahaa oloa. Ja sitten tosiaan juostiin vuoristoradasta toiseen. Hurjapäisin oli siskoni nuorempi, eli nelikon toiseksi nuorin, joka menee syksyllä eka luokalle. Hänen kanssaan kävin Thunder bird vuoristorassa kolme kertaa ja mies kävi kerran, siitäkin huolimatta olisi poju halunnu aina vaan uudestaan. Mutta sitten se pommi, porukan vanhin joka olisi pituuden puolesta yksin saanut mennä kaikkiin laitteisiin, oli ensin innolla minun ja miehen kanssa tulossa vapaa pudotukseen. Tornin juurella sitten tuumasi ettei taidakkaan tulla.... mutta tämä rämäpää nassikka tuumasi, että hän tulee ja niin tosiaan tuli. Sen jälkeen mullakin hetken jalat oli vähän huterat. Nassikka tuumas, että tuohon ei halua uudestaan, mutta kivaa oli. Että semmosta ainakin täällä touhuttu.

Tällä hetkellä tässä eilisestä illasta lähtien vääntänyt ristejä... vihdoin onnistui sekin ja korvikset tulossa, vielä vähän hienosäätöä. Siitä ja niistä sormuksista ja yhdet sukat sitten seuraavassa postauksessa. Nyt pitää lähteä valmistautumaan iltavuoroon töihin, ihanaa kesäkuuta kaikille!

9 kommenttia:

 1. Kaunis sydämellinen lahja siskolle.
  Hän on varmasti iloinen tuosta.
  Hui, millainen huimapää olet :O
  Minua ei tuollaiseen laitteeseen saisi kuin nukutettuna :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis koru! Me mennään kanssa heinäkuussa siskon perheen ja minun vanhempien kanssa powerparkkiin ja olen jo siskolle sanonut/ilmoittanut,että hän saa mennä kaikkiin hurjiin laitteisiin. Ja minä voin mennä sitten siskonpojan 1,5 v. kanssa vähän/paljon rauhallisempiin laitteisiin :)

  VastaaPoista
 3. Hei Kati !
  Harmi kun unohdin sinulle kirjoittaa, oli tarkoitus. Ettet luulisi minun sinua tarkoittavan sillä viivästyksellä :(
  Olet tosiaan rehellisesti asiasta kertonut, eikä ole mitään kiirettä.
  Sääkin muuttui sateiseksi ja on oltava sukat jaloissa !

  TOSIAAN EI KIIRETTÄ !!!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanainen ♥
  Helpotti minua, en nimittäin haluaisi kenenkään mieltä pahoittaa !

  VastaaPoista
 5. Kissanminttumuikkuihin käytin tämmöstä ohjetta: http://vannaschoice.lionbrand.com/patterns/80061AD.html :) Meidän jammu oli ainakin ihan mielissään näistä! :D sisälle pistin vanhasta tyynystä vanua, jonka sisälle käärin kuivattua kissanminttua. Minkähänlaiset sukat sie oot miulle tehny ^^

  VastaaPoista
 6. Kaunis koru, lämpimät värit, lämpimät ajatukset, tykkään :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kivasta illasta!!
  Ensi kesänä uudestaan..:)

  Terkuin Mari Miamista

  VastaaPoista
 8. Hipsutteleppas minulle osoitettasi, niin saat oman pienen apina-kaverin =)

  VastaaPoista