torstai 19. joulukuuta 2013

Sinne se hujahti....

Niin, meinaan syksyn sny-kierrosta. Pidempäänkin yhtä kierrosta jatkaisin. Viimeinen paketti siis tavoitti minut maanantaina illalla ja nyt vasta ennätän siitä postaamaan. On ollut sitä ja tätä ja tuota, joulujuhlaa ja kiirusta ja vielä töitäkin. Tämmösen ihanuuden minä sain viimeisenä lähetyksenä.


Tuo tumma on tuolla kaiken alla on pussi mihin kaikki oli piilotettu, tapetista ommeltu pikku kassi ja se sitten sisälsikin fantastisen paketin. Kerän Sandnes mini duettia ja kaksi kerää Regian random stripe lankaa, joka on siis aivan ihanan väristä.... kaksi oranssia Regian vahvike/tehostelanka pakkausta, lurps tuotakin väriä. Muumitikkarin, kaksi karkkikeppiä, kuusen mallisen joulukoristeen, huopaisia lasinalustoja, ihana jouluisista kankaista tehty (oletan snyni itsetekemäksi) pussukka... juuri sopiva sukkarojektille ja aion käyttää muullonkin kuin jouluna, siemenhelmiä ja helmiä, joiden materiaalia olen tässä miettinyt sekä snyni itse suunnittelema joulukortti ja siellä se tieto kuka minua on syksyn ajan piristänyt. Minulle siis paketteja lähetti Laura eli Tytytti.


Näitä keriä olen nyt parina iltana hiplaillut ja ihaillut kun ei ole enää jaksanut mitään tehdä ja ihan vielä ei ole nukkumatti vieraillut, siis voi ihanuus.... kun vaan sitten tietäisi sen täydellisen mallin näille... ehkäpä nämä pääsevät puikoille joulupyhinä... vielä kun on muutama juttu jouluksi tehtävä. Toinen ihailuni kohde on siis olleet nämä helmet....


Pimeässä kun en vaan hiisi viekään saa noita kuvattua oikeuksiinsa, mutta kerrohan Laura mitä helmiä nämä ovat? Nämä kuitenkin saivat jo ajatukset hyrräämään... mutta vaatii vielä vähän hiontaa tuo ajatus. Ja tuossa helmien alla se kuusikoristekin... ei vaan näy kunnolla.



Ihanan värisiä nuo lasinalusetkin, ei vaan tässäkään väri kohdillansa ja vielä lopuksi kortti, kaunis ja harmonin, sanon minä.

Ja kyllä Laura kaikki paketit ovat olleet ihania ja jopa suoraa hemmottelua. Hienoa kuulla, että pakettien "metsästys" on ollut hauskaa. Itsekkin olen nauttinut omalle parilleni pakettien kasaamisesta. Kävin jo kommentin jättämässä blogiisi että paketti on vastaanotettu, olisin laittanut sähköpostia jos sellaisen osoitteen olisin löytänyt... naamakirjaan kun en kuulu, että sieltä olisin viestiä saanut laitettua. Syksy on ollut aika rankka ja pakettisi ovat ihanasti piristäneet mieltä.

Ja sitten parit sukat, nämä ensimmäiset lähti paten matkassa kohti Mehtäpirttiä ja kun perille ovat päätyneet voi kuvankin täällä julkaista...



Lise-Lotethan nämäkin, ja joku joka ei kuulemma osaa pitsineuletta on nyt tekemässä ite tätä mallia.... eli taisipa mennä todellakin oikeen hyvään kotiin nämä. Ja kun sielä ruudun takana on jokunen muukin joilta olen kyselly kaiken näköstä, tammikuussa sitten pate vierailee teitillä... kun tämä joulu sekoittaa aikatauluja, niin tekemisten osalta kuin töissä vallitsevan kiireen osalta, kun ei sitten jaksa kauheesti tehdä muuta kuin istua soffalla ja tuijottaa töllöä iltaisin. Näissä siis kool aid värjättyä maijaa lankana... pinkki-keltaista.

Ja sitten toiset sukat, nämä ovat semmonen alotanpas varpaista ja tehää sitte nii pitkästi ku lankaa riittää sukat... eli polvisukat tuli oman säädön mukaan. Ja lankaa siis meni kerä per sukka ja jäikin vielä eilisen päivän raidan verran...




Lankana siis Regian Zoofari ja värinä Seepra Paul ja tuossa alimmassa kuvassa taitaa värit olla kohillansa. Näiden määränpäätä vielä mietin jääkö omaan jalkaan vai matkaako maalimalle. Ja sitte kurkistus niihin joulukalenteri sukkiin, joihin siis tulee ohjeistus joka päivä Missä neuloimme kerran-blogista. Tämä kuva nyt on otettu vissiin lauantaina, että sukat on edenny kyllä tuostakin, mutta katsotaan niitä kunnolla ihan omassa postauksessaan sitten.


Mutta siis ihanaa joulun alusaikaa kaikille! Ja muistakaa edellisen postauksen adventtiarvonta. Ja tämä kiire ja väsymys on jättänyt kommentit vähiin, kyllä se tästä taas sitten joulun jälkeen.

8 kommenttia:

  1. haha..liselotet valamiina aalle ja se tykkäs ihan höpsönä. mein isäntäkin kehas miuta..tais olla eka kerta koko neulonta urani aikana ja todennäkösesti viimenen. miehet, u know?nyt tää painelee pehkuihin. natti natti..ja olkaahan terveenä ;) peeäs..nuo siun plvarit on ihan mahtavat. saatki ens vuodex miulle opettaa tuon kärjestä varpaisiin mallin teon..

    VastaaPoista
  2. wau, mikä viimeinen paketti.

    Ja nuo sinun työt. Upeita!

    mehtäemäntä aikoo tehdä mielenkiintoiset sukat ens vuonna ;)

    VastaaPoista
  3. Ne helmet on muistaakseni sateenkaari-metallilasihelmiä :) En ole ihan varma, mistä kaupasta ne pongasin, kun olen viilettänyt korutarvikekaupoissa aktiivisesti etsimässä tarvikkeita joululahjoihin. Ja ihanaa, että pidit! :) Pari kertaa on tehnyt mieli paljastaa ja vahingossa olen meinannut kirjoittaa tänne sillä tavalla, että blogini näkyy tässä... onneksi olen viime hetkellä tajunnut. Mokoma blogini ei ollut ilmoittanut, että olit siellä käynyt kommentoimassa (ja hei, tässä sähköpostini (tytytti at gmail piste com).

    Minulla on ihan kamala joulukiire menossa, vielä pitäisi ehtiä 1½sukkaparia väsäämään ja leipomaan... Puuh! Olin kovassa flunssassa pitkään ja se vähän sotki aiktauluja. Mutta toivotan sinulle ja perheellesi (kissan kera) ihanaa joulua! :)

    VastaaPoista
  4. Ihanan paketin olet saanut :) Ja kauniita sukkia.

    VastaaPoista
  5. Paljon on kaikkea kaunista tehnyt. Äläkä stressaa niiden sukkien takia, eihän talvi ole vielä edes alkanut !

    Kohta loppuu kiire, lento
    - alkaa Joulun aika rento.
    Hiljaisuutta kuulostele,
    nuku, syö ja nautiskele :)

    VastaaPoista
  6. Oioi, ihanat nuo polvisukat ♥

    VastaaPoista
  7. Kiitos ihanasta kierroksesta! Valitettavasti alkuvuosi on minulle sen verran kiireinen, että en voi haastetta ottaa vastaan, mutta kokeillaan joskus toiste. :) Liitos vielä! -Sanni-

    VastaaPoista