tiistai 10. marraskuuta 2015

Valoa pimeyteen ja neuleen kanssa soffan nurkkaan...

Niin se taas kuukaus hurahti ja tänään sain marraskuun Sny-paketin. Oma hommansa siinä olikin... Snyni kyseli viime viikolla löytyykö lähistöltä Siwaa tai Valintataloa mihin voisi paketin lähettää... kyllä löytyy puolen kilometrin päästä Siwa. Snyni sai tarvittavat tiedot ja tänään puhelin kertoi töiden päättyessä, että paketti olisi noudettavissa... Niinpä niin, arvatkaa kellä jäi ottamatta viidentoista minuutin torkahdus... mulla tietysti. Töistä kauheella kiireellä kotiin, kaffetta tippumaan ja ruokaa tulemaan... mies iltavuorossa ja pojilla treenit samaan aikaan eri puolilla kaupunkia, joten aamuvuoron jälkeen olisin mieluusti torkahtanut. Ei päässyt torkahtamaan, kun piti tuo paketti noutaa... Positiivisena puolena sanottakoon, että vaikka mun pyörässä on yks vaihde ja se on täysillä... en siis osaa polkea hiljaa niin tänään pitkästä aikaa tuntu ihan tosissaan reisissä. Niin miksikö... no kun vaikka Snyni oli tietoihin kirjannut oikean Siwan tiedot niin ei se siellä ollut vaan keskustan toisella laidalla ja siis me ei asuta keskustassa, eli matkaa aineskin sen 3 epäilen ylitse neljää kilsaa, kello neljä ja tottakai keskusta nätisti ruuhkainen. Esikoinen kysyi miksen mene autolla... no kun tuo ruuhka ja keskusta yhdessä tekevät sen, että pyörällä sinne kiiti nopeampaa ja minähän kiidin. Tulikin sitten treenattua pyörällä kun ei tänään juoksemaan ennättänyt, sen verta reisissä tuntui tuon reissun jälkeen. Mä en kyllä ymmärrä miksi se tuonne Siwaan on viety, matkahuollon väki kyllä on sen kirjoittanu osoitekortin päälle... No ennätin sen kuitenkin noutaa tänään kiiruusta huolimatta ja kerkesin jopa puolisen tuntia hypistellä ja ottaa kuvat.


Kortti kera terveisten...


Syreeni tuoksukynttilä. Snyni toivoi kortissa ettei olisi liian voimakas tuoksu. Ja yllättävän voimakas se tuoksu olikin ja nyt sitten laitoin palamaan ja katsotaan miltä tuntuu ihan poltettuna. Älä huoli, jos on liian voimakas niin polttelen sen sitten parvekkeella. Sinnekkin kun yleensä pistän kynttilöitä ja lyhtyjä, niin ei mene hukkaan kuitenkaan.


Minulle ihan uutta alpakka lankaa ja voi ihanuus miten pehmeää tuo onkaan... ja kauniin punaista.


Inspiraatioksi neljä eri kämmekäs ohjetta. Snyni kyseli mikä puhuttelee minua... Treads taitaa olla vahvimpana hyppäämässä puikoille... tai sitten toisena Reading mitts malli. Toisaalta kaikki on kauniita, ehkäpä ajan myötä ne päätyvät kaikki aikanaan puikoille. Ehkä tuo Treads sen vuoksi, että siinä näytti olevan mukana myös uuden oppimista.

Myös haasteen Snyni heitti... että josko suunnittelisin joululahjan ystävälle tai perheelle Neulemallien käsikirjasta. Ja kun ensimmäisenä luin kortin ja pehmuste papereiden ollessa vielä laatikossa ja ja ja... en sitä heti huomannut... mutta siellähän oli vielä jotain noiden kämmekäsohjeiden alla...


Ja sieltähän niitä malleja sitten tosiaan löytyy...Palmikoita, pitsejä, erilaisia pintaneuleita, kirjoneuletta, erikoissilmukoita ja vaikka mitä, kaiken kaikkiaan 300 erilaista mallineuletta... arvatkaapas syyhyääkös sormet kokeilemaan sitä ja tätä ja tuota. Tämä kirja oli kyllä viimeisen päälle nappivalinta minulle lähettää... KIITOS!!!!! Nyt voipi oikeesti helpottaa saada ideoitansa neulottua, kun ei tarvii ihan kaikkea kokeilla ja erehtyä vaan voi tästä hakea apua ja voi suunnitella sukkaa ja kämmekästä ja huivia näiden perusteella. Nyt sitte pitääki oikeesti hillitä itteensä... kun on taas kesken kaikenlaista yhtä aikaa... josko edes jotain sais puikoilta poikkeen... ensinnä vaikkaste tämän...


Sitte olis se testineulekkin kesken. No siihen saan huomenna ajatuksen kanssa paneutua kun on vapaa päivä ja pojat koulussa. Ja piristykseksi teillekkin kuva-arvoitus.... montako kissaa kuvassa?


Nelli kun tykkää lötköttää Harlin selässä aina välistä ja pitää tietysti pestäkkin. Mutta kyllä se Miisukin tähän kuvaan on päätynyt, tuolla vasemmassa ylänurkassa näkyy häntä. Hih. Kyllä tämä meidän pikku paholainen pitää meidän elämänlangassa kiinni monen vuoden edestä, kun saa nauraa urakalla. Saapahan sitten vielä tuon Harlinkin mukaansa. Ihanaa marraskuuta kaikille.

13 kommenttia:

 1. ihana paketti <3.
  Hyötyliikunta, mikä on parasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyötyliikuntaa harrastan muutenkin, kaikki mahdolliset reissut pyörällä. Mutta tuossa oli jo oikeasti tiukka aikataulu, kun piti myös ruoka laittaa töiden jälkeen. Mutta kyllä siitä tiukan treenin sai. =)

   Poista
 2. Jopas oli kummallista toimintaa matkahuollolta! Onneksi paketin sait, ettei mennyt vielä kauemmaksi.
  Kiva että paketti on mieluinen :) Mä jahkailin pitkään tuon kirjan kanssa, lähetänkö vaiko en, mutta koska sulle sen tarkoituksella hankin kun hyvä tarjous osui kohdalle niin laitoin lopulta pakettiin senkin.
  Itselläni on samanlainan kynttilä erillä tuoksulla, olikohan suklaakirsikka.. aika äkkiä jouduin sammuttamaan sen kun oli liian vahva tuoksu. Siirränkin sen ulkolyhtyyn palamaan.
  Mukavaa marraskuuta!
  T: SNY27

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi laitoit kirjan!!!!!!!
   Vaikka enpä olisi asiasta tiennyt mikäli se olisi jäänyt. Siltikin voin kertoa, että olisi harmittanut jos olisin kuullut tuosta jälkikäteen. Ideoita pyörii päässä vaikka miten paljon. =)

   Poista
 3. Tiedätkö.. mua alko niin nyppimään että piti laittaa palautetta matkahuoltoon. Vastausta odotellessa...

  SNY27

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työkaverini kertoi, että ilmeisesti noita paketteja ei toimiteta sinne minne osoitetaan ellei ole rastittanut sitä lähettäjän valitsema toimipiste vaihtoehtoa, vaan ne menevät tietyn alueen pääasialliseen toimipisteeseen. Mikä kyllä on todella hölmöä mielestäni... ymmärtäisin tuon valittavan toimipisteen mikäli haluaisin lähettää esimerkiksi työpaikan läheisyyteen tms...

   Poista
  2. Sain matkahuollolta vastauksen palautteeseeni, pahoittelivat ja sanoivat että paketin olisi täytynyt mennä siihen siwaan johon sen olin osoittanutkin. Selitystä sille miksi oli mennyt väärään paikkaan en saanut.

   SNY27

   Poista
 4. Onpa kaunis paketti, sydämellä koottu! Voi miten veikeitä mirrukoita teillä asuu. Kehräämisen määrä lienee vakio? Valita vain huonosta palvelusta, kun paketti eksyy väärään osoitteeseen. Entäpä jos olisit liikuntarjoitteinen, mitenkä saisit pakettisi? Onneksi olet reipas ja toimelias Neuloja ja hait pakettisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin juuri minulle koottu paketti. Kehrääminen ei ole vakio vaan jatkuva ääni meillä. ;D En oikeen osaa nukahtaakkaan mikäli kehräystä ei kuulu, minun tuutulauluni.

   Ilmeisesti nuo paketit menee matkahuollolla sinne pääpisteeseen mikäli pakettikortista ei rastiteta vaihtoehtoa lähettäjän valitsema toimipiste, näin ainakin eräs työkaverini kertoi.

   Poista
 5. Onko siellä suunnalla posti kulkenut vielä normaalisti?

  Joulukuun pakettia ajatellen taidan turvautua matkahuoltoon jos lakko jatkuu niin pitkälle.

  SNY27

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kulkee vielä normaalisti. Mutta ens viikolla leviää meillekkin, mikäli niikseen tulee. Oletkos saanut sieltä matkahuollolta vastausta? Itse mietin tuossa, että mikäli matkahuoltoon tarvitsee seuraavassa paketissa turvautua kokeile rastittaa se lähettäjän valitsema noutopiste ja siihen tuo lähisiwan tiedot. Josko se auttaisia asiaa. Kiitos kalenteristakin, tekisi mieli ottaa heti puikoille. =) Ilmoittelen ensi viikolla sitten tuosta lakkotilanteesta, jos en blogissa niin emon kautta.

   Poista
 6. Kommervenkkejä kerrakseen on ollut paketin tulemisessa. Onnesi sentään perille löysi. Ihanan punaista lankaa olet saanut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa lankaa tosiaan, eli kannatti tehdä töitä paketin saamiseksikkin. Eikä pelkästään langan takia vaan tuo kirja on niin mun juttu ettei toista. =)

   Poista