lauantai 30. heinäkuuta 2011

Työputki takana

Nyt on sitten kahdeksan päivän putki takana ja ansaittu vapaa viikonloppu edessä. Alko jo vauhti hyytymään tänä iltana parin viimeisen tunnin aikana, mutta siitäkin selvittiin. Loman jälkeen oli kaks päivää töitä ja sitte kaks vapaata, seuraavaksi tämä kasin putki. Korujakin on syntynyt, mutta kuvia en ole vielä laittanut koneelle, ehkäpä esittelen ne sitten huomenna, tai tänään kun tuo kello on jo yli puolen yön. Nyt kuitenkin ajattelin esitellä niitä mitä edellisessä postauksessa lupasin myöhemmin laittaa.

Eli ensimmäisenä turkoosin sävyinen ihanuus.


Tässä on hopeoituja soikeita ja pyöreitä korulinkkejä, turkooseja helmiäiskolikoita, lasikristallia ja miracle-helmiä ja riipuksena foliosydän. Tästä on myös punainen ja hiukan erilainen versio, jonka tein nimenomaan itselleni, ehkäpä siitä kuvat huomenna.
Sitten seuraava.


Tässä on sateenkaarifluoriittia, onyxia ja jadea linkitettynä. Fluoriitit ovat nugetti mallia ja onyxit ja jadet pyöreitä. Riipuksena sydän jälleen kerran. Nuo sydämet ovat nyt kiehtoneet riipuksina välistä kovasti. Ja myöskin lasikristalleja tuossa muutama on.

Seuraavana kesäinen vihreys.


Tässä on riipuksina aventuriinia sekä filigraani lehtiä. Ketjusta löytyy vaalean keltaista ja vihreää kissansilmää, lemon jadea ja swarovskin kristalleja. Laskeutuu kaulalla kauniisti, mutta tässä kuvausalustan ollessa aika epätasainen riipukset liukuivat omiin suuntiinsa. Tähän settiin kuuluu myös rannekoru sekä korvikset, korviksista ei vaan ole tullut napsaistua kuvaa, mutta tässä rannekoru.


Tässä ei vaan ole swaroja vaan keltaista lasikristallia sekä helmiäis siemenhelmiä.

Seuraavaksi taas linkitetty koru, värimaailma tuo kyllä syksyn mieleen. Ehkäpä tämä syntyikin siksi näin syksyiseksi, että sen tein aikalailla viimeisinä lomapäivinä. Kun tuo ylempi taas oli ensimmäisellä viikolla.


Tässä siis linkitettynä akaattia ja foliosydän.

Seuraavan olen tehnyt jo aiemmin, sitä ei vaan ollut tullut kuvattua jostain syystä. Poikkeuksellisesti tämä on kullatuista osista, kun yleensä osat ovat hopeoituja.


Tässä on lasikristallia. kullattuja helmiä sekä putkia, hematiittia, karneolia ja ruskeaa kultakiveä sekä komeutena keskellä akaatti putki.

Ja lopuksi pientä leikittely kuva. Tässä kuvassa näkyy kuinka kauniisti tuo ihana kesäisen vihreä laskeutuu kaulalla.Ja vielä toinen sama kuva, koska siinä näkyvät kerrankin upeat värit oikein. Kumpa vain kuvat onnistuisivat aina tuomaan nämä oikeat värit esiin.Nyt hyvää yötä. Lähden nukkumaan muutaman patterin keskelle, kun tämä meidän kämppä on sairaan "kylmä" näin kesäisin. Miisu nukkuu tyynyn vieressä, Romppu jaloissa, mieluiten jalkojen päällä siis. Harli tulee kyljen tai selän päälle, riippuen asennosta, joskus myös (kuten viime yönä) oikeen painautuu selkää vasten, siis todellakin painautuu lujaa. Maijakin on pikkuhiljaa ihastunut tähän kimppa nukkumiseen ja hänen paikkansa on sitten minun ja miehen keskellä. Eli ei todellakaan pääse paleltamaan. Ja jos Maija ei ole keskellä, tulee Juniori siihen hyvin suurella varmuudella. Viime yönä oli Harli selkää vasten ja juniori kainalossa, eikä mulla ollu yhtään tukala olla.... lopulta oli pakko NOSTAA Harli pois sängystä. Sehän on lempinimeltään myös junttaperse, koska sitä on turha yrittää töniä. Hyvällä tuurilla saa muutaman sentin liikkumaan, mutta se otetaan äkkiä takasin tuplaten. Nyt nati nati!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti