lauantai 23. heinäkuuta 2011

Vihdoin päivitys

Loma sitten hujahti ohitse ja paluu arkeen oli jo maanantaina edessä. Lomallakaan en ihan ilman korujen tekemistä ollut. Ja Turussa pääsin pariinkin helmiliikkeeseen tekemään löytöjä. Esikoisellakin irtosi ensimmäinen maitohammas, on se jo iso poika. Mihin se aika katoaa, vastahan se oli sylissä just syntyneenä. Tässäpä kuva esikoisen suusta.


Toinenkin alahammas heiluu, mutta siitä ei poissu ole enää niin innoissaan, että nitkuttelis koko ajan. Molempien takana oli jo uudet alut ja tämä ensimmäinen irronnut ei montaa päivää kerinny heilua, kun se jo irtos jatkuvan nitkuttelun seurauksena. Ja tottakai meillä kävi hammaskeiju.

Esittelempä ensinnä kaulakorun ja korvikset, jotka menivät ystävälleni kiitokseksi, kun hoiti nuo meidän karvakasat loman aikana. Hän on jo aiemmin puhunu, kun ei ole kaulakorua ja korviksia samaa sarjaa, nyt sitten on. Ja S kiitos vielä oikein paljon kissojen hoidosta!!!Riipuksena akaatti, tässä lähempää.Linkitettynä akaattia, en vain muista mitä akaattia mahtoi olla sekä Japanilaisia Miracle-helmiä. Tässä lähikuva niistä.Akaatit ovat liiloja ja miraclet ovat sinisiä. Sopivat kuitenkin erittäin hyvin yhteen. Ja kyseiset helmet löytyvät myös korviksista. Tässä ne.
Nuo Japanilaiset Miracle-helmet ovat nyt niitä, mitä ostin Espanjasta ja missään niihin en ole törmännyt, paitsi Turussa. Ja ostinkin niitä useampaa väriä ja kokoa. Siltikin niitä tuli ostettua liian vähän, kun netistä en ole niitä mistään löytänyt. Tuossa korvis kuvassa vähän näkyy vasemman puoleisessa tämä "lamppu" efekti. Sitä ei vain oikein onnistu kuvaamaan.

Turusta tulikin mieleen. Suosittelen lämpimästi Naantalin kesäteatterissa ainakin vielä muutaman viikon pyörivää näytelmää: Vares ja nuoruustango. Oli erittäin hyvä näytelmä. Toinenkin kesäteatteri esitys käytiin katsomassa, Raahessa Akkaralli. Sitäkin voisin suositella, mutta valitettavasti sen esitykset ovat jo päättyneet.

Raahesta johdannainen seuraaviin koruihin. Äiti pyöritteli noita minun Turun löytöjäni ja valitsi sieltä helmet joista halusi itselleen tehtävän. Tässä äidille tehty setti.Tässä sävynä vaale liila. Japanilaisia Miracleja, helmiäiskolikoita, lasikristalleja sekä putki helmiä. Korvikset nappimallia ja miracleista. Tässä lähikuva.


Lisäksi Raahessa syntyi poikien kaulakoru. Kyseinen poika ihaili korujani ja oli harmitellut, kun minulla on vain tyttöjen koruja. Tämän tiedon saatuani mielessäni alkoi raksuttamaan, ja kun satuin yllättäen Turusta ostamaan siipiä, joille en edes tiennyt käyttötarkoitusta, ne vain kutsuivat minua. Tässäpä poikien kaulakoruni.Omistajansa kaulassa kuvattuna. Siipi riipuksena, tummia makeanveden helmiä, hematiittia ja antiikkihopeoituja metallihelmiä sekä paksua papuketjua. Omistaja oli erittäin ihastunut koruunsa, varsinkin kun kuuli sen olevan ensimmäinen pojille tehty koruni.

Jottei tästä tulisi liian pitkää päivitystä, jätän osan esittelyn toiseen kertaan, mutta vielä yksi. Tähän ihastuin heti nähtyäni kuvassa ja pakkohan se oli alkaa itsekki puuta yrittämään. Yllättäen erittäin onnistunut ensimmäinen puuni.Tämä on tehty granaattisiruista. Ja tähän oli myös pakko tehdä kaulakoru. Tässä kokonaisuus.Ketjussa käytetty onyxia, jadea ja rodoniittia. Korviksetkin tein, mutta ne on kuvaamatta. Ja jotenkin ihastuin tähän puuhun niin paljon, että oli pakko hankkia lisää siruja. Katsotaan sitten, onnistunko kehittelemään niistä jopa korvikset. Nyt päätän tällä erää tähän.

1 kommentti:

  1. Hieno tuo poikien koru, nyt niitä lisää tehtailemaan perheen miehille! ;)

    Ja onpa erikoinen tuo puu-riipus, enpä ole ennen nähnyt, mutta kiva. :)

    Täällä myös töissä taas... plaah...

    - J -

    VastaaPoista