tiistai 28. kesäkuuta 2011

Ensimmäinen uintireissu tehty!

Lähdin siis sunnuntaina heti töiden jälkeen Raahesta hakemaan kummityttöni meille. Tai siis äitin ja isin sohvalla vietin yön ja maanantaina aamupäivästä sitten lähdettiin kohti Vaasaa. Tänään neiti sitten sai minut uimaan. Minä, entinen vesipeto en meinannu uskaltaa mennä, mutta sinne sitä oli sitten mentävä ja tulipas hyvä olo sen jälkeen. On tässä pari koruakin tullu väkerrettyä, kummityttökin teki oman rannekorun.

Tässäpä ensimmäinen kaulakoru ja siihen kuuluvat korvikset.


Valitettavasti kuvaus meni aika mönkään. Tämäkin kun näyttää mustalle. Tässä on siis käytetty hematiittia, granaattia, ametistia ja swarowskin kristalleja. Tässä seuraavassa kuvassa näkyy sentään vähän paremmin nuo värit.Eli granaatit todellakin ovat tuollaisia tumman punaisia ja ametistit tuota liilaa, vaikka seuraava ametisti näyttääkin jo mustalta. Ja nuo hematiitit ei näytä sitä upeaa hopean hohtoista tumman harmaata sävyään. plaah. Ehkäpä laitain myöhemmin paremman kuvan, mikäli sen muista ottaa ja onnistun ottamaan. Seuraavassa kuvassa sitten noita swarowskeja hematiittien kanssa.Ja niistäkin vain yksi näyttää edes osittain tuota upeaa tumman liilaa sävyään. Sitten korvikset.Korviksissa siis ametisti sydämet, hematiitit ja swarowskit. Tässä vielä lähikuva.Tässä näkyy jo väritkin sitten mielestäni hyvin. Eli tämä yksi kuva antaa edes oikeutta korun upeille väreille.

Sitten seuraava kaulakoru. Tässä nuo kristallipisarat on ollut jo muutaman kuukauden ajan ihastelun kohteena Helmisatamassa, jossa kävimme kummitytön kanssa shoppailemassa yhteis tuumin. Niitä vaan olen vierastanut tuon reiän suunnan vuoksi, mutta jostakin nyt tuli eilen illalla vaan tarve hankkia nekin. Tässä lopputulos.Noiden lisäksi korussa on kahta erilaista helmiäislasi helmeä, kahta erilaista siemenhelmeä sekä muutama vihertävän sävyinen sateenkaarifluoriitti nugetti. Seuraavassa lähempää pisarat.


Ja niin tässä kuin tuossa edellisessäkin kaulakorussa on käytetty myös hopeoituja pitsihelmiä. Ja vielä lähikuva noista muistakin helmistä.Tässä kuvassa näkyy myös yksi noista fluoriiteista.

Tämmöistä siis tällä kertaa syntynyt. Nyt nukkumaan, että jaksaa huomenna lähteä heti aamusta kohti Tamperetta ja Särkänniemeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti