sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Ihanat kesäiset päivät... ja minä olen ollut töissä.

No, oon kuitenkin pari kaulakorua tässä tehnyt. Toinen meni postiin ja lähti kummitytölle hyvän kesän toivotukseksi, kun koulu loppui sitten eilen ja pitkä kesäloma alkoi. Tämä on tehty värjätyistä lasihelmistä. Liilaa marmori kuviointia ja ihan linkittämällä. Sitten lisäksi hiukan leikin ja tein lukon itse, mutta siitäpä en sitten tarkempaa kuvaa ottanut. Tässäpä tämä siis.


Ja tuon etuosan tein vähän vahvemmaksi laittamalla useamman helmen vierekkäin ja helmihatut niihin. Tässä vielä lähikuva siitä.Sitten sain alkuviikosta postissa sinistä onyxia ja voi kun ne ovat minua kutsuneet. Keskiviikon Helmisataman reissulla sitten tarttui mukaan upea sininen akaatti lätkä joka sopi loistavasti noiden onyxien kanssa. Lisäksi käytin hematiittia, swarowskin kristalleja ja sateenkaari obsidiaania. Tässäpä se ihanuus.Ihanaisesta riipuksesta.


Oikealla ketjussa siis kristalli hematiittien välissä ja vasemmalla obsidiaani onyxien välissä. Ja tuo riipus lätkä on tosiaan melkein musta, on niin tummaa sinistä ja sitten nuo vaaleammat kohdat, nam. Toinen puoli on tietysti aivan erilainen, mutta tämä puoli on minusta se oikea.

Maija on ruvennut tulemaan iltaisin syliin tai viereen, kun istuskelee sohvalla. Eilen tuli syliin ja löi suoraan nukkumaan siihen. Että todellakin on kotiutunut meille. Ja todellakin viime viikon jälkeen huomasin, että on tullut lihaa luitten päälle ja stressi-ihottumat ovat historiaa.

1 kommentti:

  1. Upeita koruja taas! Upeat värit tuossa jälkimmäisessäkin... Sulla ne ideat ei vaan lopu - mutta hyvä niin. :)

    Vähän piristystä hakemassa netissä... takana neidin känkkäränkkä-ilta, lisäksi kaikki vaan meni taas niin "nappiin" että... mainittakoon nyt siitä sen verran, että joku (epäilen vahvasti koiraa) oli repinyt roskiin menossa olleen pissavaipan makuuhuoneen lattialle tuhannen säpäleiksi... teki mieli laskea noin tuhanteen kun tein havainnon... Tämä siis oli vain yksi pieni tapahtuma tässä illassa. Kyllä se tästä taas, huomenna on parempi päivä, eikö?! :)

    - Jenni -

    VastaaPoista