lauantai 25. kesäkuuta 2011

Tinttailun syy selvisi.

Eilen nukkumaan mennessä juniori sitten sanoi korvan olevan kipeä. Eipä sitten auttanut kuin antaa särkylääkettä ja laittaa lapsi nukkumaan. Eihän ne tuonne keskussairaalan päivystykseen edes ottas vastaan, käskis vaan kotiin ja antaa lääkettä ja aamulla sit pääterveysaseman päivystykseen. Onneksi juniori sai sitten panadolin avulla nukuttua yön hyvin, todella hyvin, vasta aamulla heräs. Syötiin sitte aamupalat kunnolla, kun ajattelin, että siellä menee kuitenki useempi tunti. Eipä menny, alle tunnissa oltiin takas kotona. Aulassa kyllä istu aika reilusti porukkaa, mutta ei lääkärille ollu jonoa olleskaan. Kerettiin vaan ilmottautua, kun jo päästiin sisään. Siitä sitten apteekkiin ja ajattelin, että siellä ainaki menee aikaa, ku vaan toi yks päivystää. Eipä, vaan samalla tavalla, heti saatiin lääkkeet ja kassan kautta kotiin. Eli kerranki meni jopa hyvin. Nyt siis juniorilla antibioottikuuri näin loman alkuun.

Tänään tuli yks kaulakoru tehtyä. Kuvat ovat aika pimeitä, kun nyt kuvaan päästessä meni sitten pilveen. Tämä riipus iski silmään tämän ihanan yksityiskohdan takia (tai kuten mies sanoo: viallinen kivi), siinä on keskellä toisella puolella vihreä laikku.


Tuo vihreä ei vaan tosiaan näy tässä kuvassa kunnolla. Se on selkeästi vihreä sittten ja tuo ruskeakin on aika hailun näköinen. Tässäpä koko koru.Tässä siis tämä ihana "viallinen" riipuskivi, mahdollisesti akaattia. mustaa onyxia ja ruskeita hurrikaani lasihelmiä ja tuon laikun väriä mukaillen vihreää onyxia. Tuo vihreä onyx on oikeastaan saman värinen tuon laikun kanssa. Tässä vielä lähikuva helmistä.


Nuo vihreät onyxit on niin herkullisia, mutta jotenki mä en oo vielä osannu niitä käyttää. Tuon riipuksen nähdessäni tiesin niiden kuuluvan muutamalla kappaleella tähän koruun. Tämä koru vaan odotti kauan tuolla mielen perukoilla ennen toteutusta, mutta nyt se sieltä kaivautui esiin.

Vielä huomenna töitä ja sitte alkaa LOMA!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti