torstai 2. kesäkuuta 2011

Hyvää helatorstaita!

Tänään olen sitten tehnyt parit korvikset Elinalle. Tässäpä ensimmäisenä liilat näyttävät korvikset.


 Simpukankuori pisarat, liilat lasikristallit, savukvartsit ja hopeoidut pitsihelmet ja koukkumalliset. Toisena:Simpukankuori kolikot joissa tummanpunaiset lasikristallit. Lisäksi nyt itseäni kiehtoi kovasti tehdä jotain oranssia. Leikittelin sitten taas lenkeillä ja oranssin värisillä kissansilmähelmillä ja simpukankuori kolikoilla. Lisänä pitsihelmiä ja muutama savukvartsi. Tässäpä kaulakoru.Ja sitten tähän syntyi korvikset myös.
Kaulakoru ei taas onnistunut aivan siten kuin halusin. Ehkäpä tätäkin ajatusta pitää vielä jalostaa ja yrittää uudelleen myöhemmin.

Meille on tullut känkkäränkkä melkein pysyvästi asumaan. Juniorilla on nykyään todella vaikeaa lähes koko ajan. Mikään ei ole hyvin ja ei enää osaa puhua normaalilla äänellä laisinkaan. Että jipii, uhmaa ja tinttailua. Nyt sitte vielä heräs aamulla yskäsenä ja tuntuu kunnon flunssa olevan tulossa, että kiukuttelee vielä enemmän.

Esikoisella oli eilen ensimmäinen futispeli. Nautti täysin rinnoin, vaikka välistä se pelaaminen unohtu ja alkoivat leikkiä hippaa kesken kaiken. Ja tässäpä vielä välähdys eilisestä päivästä.Että tämmöstäpä meille.

2 kommenttia:

  1. kiitos vielä koruista! noi oranssitki on aivan jumalaiset :o eihän tästä mun koruhimosta tuu mtn...... : D -elina

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä vain. Ei mua haittaa sun koruhimo laisinkaan. ;D Eihän siitäkään mitään tulis, että vaan ittelle kauheet määrät tekisin, eihän niitä sitte tulis edes käytettyä, ei vaa ehtis.

    Ja sit jos joku viisas pystyis kertomaan mulle, miksi minä en onnistu kirjoittamaan enää kavereiden blogeihin tai tähän omaanikaan kommentteja omana itsenäni, vaan tää kyselee koko ajan kirjautumaan ja siitä huolimatta heittää mut anonyymiksi? Asetuksia olen käyny läpitte, mutta en tosiaan enää keksi mitään. ARGH!!!!
    Kati (ihan itte)

    VastaaPoista