lauantai 28. toukokuuta 2011

Tässäpä parin viime päivän saldot

Ensimmäisenä esittelyssä se mielessä pyörinyt, joka lähti jo maailmalle. Onneksi sain sen kuvattavaksi vielä. Tässäpä se.

Uudella omistajalla

Simpukankuori jyviä ja kolikoita, lasikristalleja ja soikeita lenkkejä. Noihin lenkkeihin yritin sitä liilaa simpukankuori kaulakorua sillon viime lauantaina tehdä, mutta kun se ei toiminut ja muuttui siis ketjuun. Tässä vielä lähikuva tuosta riipusosasta.
Valitettavasti seuraava korun kuvaus ei todellakaan onnistunut. Tässä on siis liilaa korean jadea, sinistä kultakiveä ja aa-lasikristalleja, linkitettynä ketjuun.


Ja tästä myös riipuksesta lähikuva.Tämä kaulakoru sai seurakseen korvikset. Joissa kristallit ja jadet.Korviksia tuli sitten yllättäen mielen uumenista paritkin. Ensimmäisissä ab-lasisydämet ja granaattihelmet.

Uudella omistajalla

Toisissa sitten on lasikristallia ja simpukkaa.


Uudella omistajalla


Tämä tässä on ns. tilauskoru. Äidin työkaverille menossa, toivottavasti häntä miellyttää, kun ei ole vielä luonnossa kyseistä settiä nähnyt. Tässä on käytetty simpukkajyviä, turkoosia magnesiittia, savukvartsia ja aaa-kristalleja. Tässä siis kaulakoru ja rannekoru.


Ja korvikset on tähän settiin pikkusen muokattu versio noista ylemmistä. Tässä ne.


Sitten vielä kaulakoru ja rannerengas. Näissä käytin hematiittia, mintuvihreitä makean veden helmiä, amatsoniitti kolikoita ja swarowskin kristalleja. Tässäpä ne.Nuo swarowskit ovat hennon vihreitä, kun tuossa kuvassa se väri ei näy.

Nyt sitten alkaa loma olla lusittuna. Huomenna kotiin ajaminen edessä. Ja voin kuvitella, että autossa kiukutellaan, kun mummia ja pappaa tulee heti lähdettyä ikävä. No, onneksi se on myös yleensä aina yli puolimatkaa pojat unten mailla.

2 kommenttia:

  1. mielettömiä korviksia!!!!!!! :)-elina

    VastaaPoista
  2. Mie peesaan Elinaa, tosi upeita korviksia!!!!!

    -pikku-sisko-

    VastaaPoista