maanantai 23. toukokuuta 2011

Kummitytölle kaulakoru

Kummityttö pääsi tänään mun aarrearkun kimppuun ja pääsi valittemaan mistä haluaa korun. Valitsi lasikristallin ja minä aloin heitteleen vaihtoehtoja siihen kaveriksi ja kyselin samalla haluaako vaijeriin, ketjuun ja vaijeriin vai ketjuun linkitettynä. Kun kaikki valinnat oli tehty, syntyi tämä.


Kuvat vaan eivät todellakaan anna oikeutta tälle korulle. Sadepäivä ja kuvat ei oikein meinannu onnistua ulkona eikä sisällä. Riipuksena mustaraita akaatti, pari mustaa onyxia ja vihreää säröakaattia, sinertävän vihreää lasikristallia.Tässä sisäkuvassa näkyy paremmin nuo säröakaatit. Sitten piti tehdä vielä korvikset. Ne tein ihan noista kristalleista ja nappimallina. Tässä ne.Tässä kuvassa näkyy hyvin tuo kristallien väri. Mutta ei tämäkään oikeutta anna korviksille.

Kotona oli yllätys Maijan osalta. Miisu on aina ollut hyvin välinpitämätön uusia kissoja kohtaan ja menny jopa yli vuosi, että hyväksyi Harlin kunnolla. Kappas kummaa Miisu ja Maija olivat leikkineet pitkän aikaa kahdestaan, juosseet vuorotellen toistensa perässä.

Valitettavasti pojat eivät ole koko päivää saanu juosta pihalla, kun välistä tuli railakkaasti vettä. Mutta kummitytön vierailu oli taas oikeen "herkkua" pojille. Enää ei sentään ihan tappeluksi mene, kumpaa kummityttö huomioi enemmän. Vielä joulun aikaan tilanne oli aikamoista taistelua.

Näin on mennyt ensimmäinen lomapäivä mummin ja papan luona.

4 kommenttia:

 1. Ei Miisu ja Maija kauaa leikkiny, mutta hetken kumminkin :)

  Terveisin: Se-joka-raataa-yövuorossa-kun-muut-lomailee

  Noh "raataa ja raataa" taidan mennä nukkumaan.

  VastaaPoista
 2. Jälleen kerran hieno koru!

  Aloin tässä jo harkitsemaan, pitäiskö tilata rannekoru siihen omaan kaulakoruuni...! ;)

  Leppoisaa lomaa, toivottavasti säät vielä suosii! :)

  - Jenni -

  VastaaPoista
 3. Jenni: Ilmota vaan, jos haluat rannekorun. =) Teen kyllä.

  Yön raataja: Anteeksi, käsitin informaation väärin. ;P

  VastaaPoista
 4. ihanat korvikset!!!!!! -elina

  VastaaPoista