perjantai 24. kesäkuuta 2011

Hyvää Juhannusta!

Tänään on tullut muutama koru tehtyä. Ja kuunneltua jatkuvaa tinttailua ja tappelua. Pojat ei tunnu taas vaihteeksi osaavan mitään muuta tehdä. Nytkin istuvat miettimässä, mutta oikeesti tuo miettiminen tuntuu olevan humpuukia, ku mietintä on ohi sama meno jatkuu. Huoh! Heh, nyt lähtis halvalla mikäli joku kaksi kappaletta kauhukakaroita haluaa... vaikka eilen just katottiin karavaanareita nauhalta ja tuumattiin sen yhen kauhukakaran kohdalla, että kyllä meillä hyvät pojat on. Tänään ei juurikaan siltä ole tuntunu. Koskahan nuo oikeasti lopettaa tuon keskenänsä tappelun, osaako joku kertoa?

Mutta sitten koruihin. Ensimmäisenä jälleen kerran minua kutsunut riipus. Tätä pyörittelin Helmisatamassa aikani, silti siitä tuntu tosi vaikealta rakentaa yhtään mitään. Naurettiin, että se odottaa seuraavaa käyntiäni siellä. Turhaan naurettiin, seuraavalla kerralla se sitten lähti mukaan. Se on nyt tuolla mielen pohjukoilla pyörinyt aikansa ja tässä tulos.


Luulisin riipuksen olevan säröakaattia, lisäksi linkitettynä botswanan akaattia, turkoosia magnesiittia ja muutama larvikiitti ja tuohon ympyrän keskelle laitoin pari turkoosia lasikristallia. Korviksissa helmihattujen välissä magnesiitit ja akaatit, avokoukulla. Tässä riipus lähempää.


Ja noita linkitettyjä helmiä lähempää myöskin.


Nilkkakoru taas mielessä kummitteli ja niinpä aloin punoa muinaisketjua lenkeistä ja samalla pyörittelin mielessäni siihe lisättäviä helmiä. Laitoin sitten roikkumaan turkooseja lasikristalleja sekä turkooseja ja sinisiä kissansilmäsydämiä ja vaikka itse sanonki tästä tuli aika namu.
Ja kun se ei näyttänyt laisinkaan yhtä upealta tuossa simpukka rasian kannella mitä oikeasti nilkassa yritin kuvata sen myös siinä. Mutta valitettavasti jälleen kerran kuvat eivät todellakaan anna oikeutta korulle, vaan on oikeasti paljon hienompi nilkassa.

Ja vihdoin sain tehtyä yhden tilaustyön. Tämä on tuosta joskus aiemmin tehdystä mustakivisestä kallankukasta haluttu sähkönsininen versio. Tässä siis riipuksena mustakivinen kalla, johon sisään laitoin sähkönsinisen lasikristallin (valitettavasti tämä ei näy kunnolla kuvissa), isoja mustakivi helmiä, noita samoja kristalleja sekä sinistä onyxiä linkitettynä papuketjuun. Kuvassa ei lukko näy, mutta tilaaja tykkää salpalukoista, joten sen siihen laitoin. Tässäpä tämä.

Viimeisessä kuvassa näkyy ihanasti nuo kristallit ja tuossa riipus kuvassa näkyy hyvin onyxien väri. Tämäkin oikeasti yllätti itseni kuinka hieno siitä tulikaan. Välistä näinkin päin, että mielikuva ei vastaa lopputulosta ja siis positiivisella tavalla, kun yleensä se mielikuva on paljon parempi, kuin mitä lopputulos.

Tämmöisiä siis tällä kertaa. Ai niin, askartelinhan tänään myös tuon kaulakoru standin. Että vähän myös askartelua. Mutta siinäpä saakin sitten sillä tavalla parempia kuvia, että näkee miltä se oikeasti näyttää kaulassa. Kun se ei lepää tasaisella samalla tavalla mitä oikeasti kaulassa.

Oikeen hyvää Juhannusta siis kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti