keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Orjansormus, pöytä ja pistetääs vielä bongaten.

No niin, nyt on orjansormus kuvattu. Kuvien laatu ei vaan kauheen hyvä ole, etenkään käsikuvassa... se on aika vaikeeta yrittää vasemmalla kädellä napata ihan itte kuvaa oikeesta kädestä. Mutta tässäpä tämä kesäinen herkku, väriä löytyy.Siemenhelmiä (pinkkinä, vaaleanpunaisena, valkoisena ja mustana), makeanvedenhelmiä pinkkinä ja valkoisena, punaista aventuriinia (nuo kuvassa lähes valkoiset kierteiset ovaalit) sekä pari onyxia. Sormus osa kiertää kahdesti sormen se on liitetty pyöreään korulinkkiin josta "ketjut" rannekoruun. Tämä ei ehkä jäänyt tähän, tuota pitänee vielä kehitellä. Mutta tyytyväinen olen tähän kuitenkin. Ainut vaan, että tuli tavallaan himpun pitkä omaan käteen, sormus ja ranne osuus kyllä just passelit. Ja tämä poiki mieleeni erään toisen idean kanssa, saa nähdä josko huomenna sitä näpertäisin. Olisi kyllä pari muutakin juttua hoidettavana, mutta niillä ei onneksi kiire ole.

Sitten tämä minun IHANA JA IKIOMA työpöytä. En olisi ihan tällaisen uskonut kävelevän vastaan Sinooperissa ja vielä puoleen hintaan, onneksi käveli.


Paikka ei tule ihan tuohon. Taustalla näkyvä cd-kaappi poistuu tuosta paikasta ja tämä tai tuo helmilipastoni tulee siihen ja toinen viereen, en vielä ole päättänyt kummin päin. Tuohon pöydän alle sitten aarrearkkuni, jossa tällä hetkellä paljon sälääni, askartelujuttuja. Sen ajattelin valjastaa langoilleni. Nyt kuitenkin haku päällä tuota tämän hetkistä lipastoa isompi lipasto ja pöytään sopiva. Ja tuon maton kans vaihtaa. Tuo ikkuna on parvekkeen ovea lukuun ottamatta koko seinän kokoinen, siihen mahdollisesti pieni pöytä ja joku mukava tuoli, luku paikka nimittäin. Vielä sitten pitäisi ideoida ompelukoneelle jotain suojaa, kun tällä hetkellä turvassa pakkauksessaan, josta sen aina tarvittaessa kaivan esiin. Mistä tulikin mieleen, että pöydällä on eiliset verhokankaat. En ommellut niitä vielä tänään, tuli tehtyä toinen projekti. Niin ja tuolin tarvitsen myös, alunperin suunnittelin satulatuolia... mutta ei se sovi tuohon tyyliin laisinkaan, joten täytynee pitää silmät auki kirppareilla. Se vaan, että se satula on niin hyvä työskennellessä, töissäkin ennemmin seison, jos en satulaan pääse.

Sitten huomasin, että kävijälaskurissa taas paukkii uusia lukemia, joten laitetaas sekin bongaten. Tällä kertaa lukuna on 5555, eli kun tuon luvun tai ylityksen bongaat, hihkase tähän postaukseen ja keksin sinulle jotain pientä kivaa.

Sitten vielä se toissa iltainen ipadin suojapussi tähän samaan syssyyn. Kuvasin sen ite tuossa orjansormuksen kanssa ja surkeita kuvia sain otettua. En kuitenkaan jaksanu enää uusia kuvia napsia, kun tuo rojekti kutsui, siitä sitten huomenna lisää. No, kuitenkin nyt kun kuvat koneelle siirtelin huomasin, että mies olikin ottanut kuvat jo minulle. Tuli ihan yllätyksenä, mutta erittäin kivana sellaisena. Elikkäs tässä ompelemani ipadin suojapussi mieheni kuvaamana.Kankaat on Tilda-kankaita, oli sopivia palasia Sinooperissa sillon maanantaina, niin nappasin mukaan. Vuori pienemmillä palloilla ja päällys isommilla. Tuohon läpän päälle lisäksi pieni tasku pikkupalloista, sinne tulee sitten puhdistusliina, kun sen ehdin kutomaan. Tuo etuosa tuossa läpän alla sisältää vuoren ja päällisen välissä tukevan pahvin suojamaan näyttöä. Valmiiksi saatuani mietin, että ehkäpä sen olisi voinut tuohon taaksekkin laittaa, mutta sitten olisin tuskin onnistunut tarpeeksi napakkaa tuosta tekemään.

Mutta nyt pitänee nukkumaan, että jaksaa taas aamulla töihin. Tämä päivä olikin yhtä härdelliä aamusta. Oli aamuyöstä ollut sähkökatkos, joka rikkonut jotain ja osittain mentiin varavirralla ja vaikka mitä muuta kivaa tälle aamua heti. No, ainaki heräs tuota soppaa selvittäessä porukalla. Niin vain selvittiin ja parin tunnin jälkeen päästiin sitten normaali hommiinkin lopulta.

Muistakaa siis 5555, sitä nyt bongataan!


9 kommenttia:

 1. Arvokkaan oloinen työpöytä - saatko c-koukun kiinni pöydän kulmaan vai onko lenkkien sahaus eri pisteessä? t. Utelias

  VastaaPoista
 2. Mä rakastuin tuohon pöytään heti kun näin ja sit se oliki menoa... soitto miehelle, et saanko ostaa vai pitääkö odottaa mielipide... sain ostaa. Siksi piti varmistaa kun tulee tuo työpiste tohon olkkarin nurkkaan niin ei oo kiva jos ottaa toisen silmiin koko ajan.
  Niin, mulla on oma "kultasepänpöytä", joka siis vain nostetaan tuohon sitten. Isäni nikkaroi sen minulle ohjeitteni mukaan. ;D

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Jotain sitten tulee postissa, osotekin oli vielä tallessa. =)

   Poista
 4. Kaikkea kivaa olet saanut aikaan ja tuo pöytä on kaunis.
  Vähän missasin (5561) :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on upea, etenkin tuossa omalla paikalla. Kunhan saan sälät järjestettyä laitan kuvaa mun omasta nurkasta. =)

   Poista
 5. Avainketjut on ihania, niitä olen ihaillut muiden kauniiden tuotteiden ohella. Kävin myös aiemmin koneella katsomassa mutta oli 5560 joten hieman liiän myöhään olin liikkellä.
  -kissatyttö-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Siskollani on siellä teidän suunnalla nuo viimeisimmät, jos kiinnostaa. ;D

   Poista