perjantai 10. tammikuuta 2014

Pirteetä kiitos!

On tässä muutama korukin valmistunut ja sitten vähän lisää aloitettuja neulomuksia tullut alotettua. Tää viikko on ollut töissä aikasta kettumainen, kun on saanut muutaman asian kanssa takuta oikeen kunnolla... grrr. Vielä pitäs huomenna jaksaa kuudeksi aamulla töihin, sitte sais sunnuntain vaan olla, ihanaa. Pitkästä aikaa loppiaisena kävin kiertämässä kirpparillakin, tai siis parilla. Oli vähän laihat tulokset, esikoiselle kolmet verkkarit... hällä ku niitä menee rikki ja tarviiki treeneissä useempana päivänä viikossa. Oon sitte alkanu niitä napsimaan kirppareilta mukaan kun soppeliin hintaan tulee vastaan.

Mutta sillon marraskuussa kun ensimmäiset aikusten Lise-Lotet itelle tekasin ja postasin net, niin mielessä kyti kovasti idea josko muutamat vaikkasta arposin blogissa. No eipä tarvinnu alkaa arpajaisia miettimään, kun het kolme ensimmäistä kommenttia ol sellaset, että siinä ne saajat olikin. Mehtäemäntä omansa jo saikii joulun alla, mutta sitte tuli joulukiiruut ja ei kerinny kaksia muita tekemään. No nyt on toisetki jo perillä, niin voi julkasta nekin. Ja kuten Otsikko kertoo, oli toiveena pirteetä.


Just samoihin aikoihin mulle tarttu matkaan pari kerää Regian Fluormaniaa ja olikin päivän selvää, että tässä olis just pirteet. Sävy on tässä alemmassa kuvassa oikeempi.


Meinasin nuo värit täsmäyttää ja aloitinki toisen joulukalenterisukan ensimmäisen näistä ollessa jo sillon valmis, mutta eihän se kärki tuota liilaa osuutta kokonaan vieny, mietin keriväni pätkän pois, mutta sitte tuumasin näistä tulevan pirteemmät tälleesti. Ja toinen sukkahan valmistu sitten jouluaattona, ku piti saada tuota lankaa kalenterin B-sukan joustimeen ja kantapäähän. Ja kyllähän mä sitten onnistuin piristämään, kun saaja justiinsa flunssasta kärsi sukkien kotiutuessa. Ja vieläpä silleestikkin osu kohillensa tämä langan valinta, että hällä kuulemma vaan paksumpia sukkia ja oli onnellinen ohkasemmista. Pistipä vielä kuvankii mailiin, että oli justiin eikä melekeen sopivat...

Näytetään 390.jpg

Ja onneksi pisti, kun huomasin että noissa mun kuvissa se näköjänsä jäi sama sukka alle molemmissa... nii näette sen "eriparisuudenki" paremmin. Ja tässä piakkoin lupaan ne kolmannetkin tehdä ja postittaa.

Nyt jos nappais vielä puikot käsiin, yritän huomenna saada korut kuvattua. Ja kierroksenkin tehtyä kommenttien kera. Ihanaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

  1. kivan näköstä tuo lanka..ja kivvaa viikonloppuva sinnekkii ;)

    VastaaPoista
  2. Kivat sukat ja hempeänpirteät sävyt :)

    VastaaPoista
  3. Tunnustusta pukkaa mun blogissa , ota tai jätä ;)

    VastaaPoista