lauantai 18. tammikuuta 2014

Hupsista vaan

Juu, esiteltävääkin on ollut, mutta kun tämä viikko on mennyt hissutellessa miehen yövuorojen ja oman iltavuoron vuoksi, nii oon sitten touhunnu senkii edestä ja on jäänyt postaukset tekemäti. En oo kauheesti edes koneella käynyt... tässä sitte vaan on tilanne, että kun on ollut intoo tehä nii on sata asiaa kesken ja jossain vaiheessa siis pläjähtää reilusti valmista. On tietysti nytkin valmistunuttakin jo. Alotetaas vaikkasta niillä nahkoilla... nämä siis ollu kuvattunaki jo reilun viikon, mutku ei oo kerinny tai siis suoraan sanottuna malttanu koneelle istua ku pakolliset nii ovat sitten ootelleet.

Pari rannekorua piti het itelle tehä.Magneettilukot. Hyvin ja siististi sain paiikalleen, tuo lukko jo itsessään kiva lisä koriste, mutta halusin vielä laittaa nuo sileän ja sydän helmen lisäksi. Nämä siis kuuluu yhteen...Ja tottakai tuo sileä on vähän liian keskellä tuossa rannekuvassa... pidän siis silleen "vieritysten" noita niinkuin yläkuvassa. Lisäksi oon miettiny josko tuohon vielä toisen mustan tekis ja se sitten pinkin yläpuolelle. Nää on ihanat, mutta täytyy sanoa että nykyään nii paljon metallia joka puolella, että saa olla välistä tarkkana. Esimerkiksi toppatakin hihansuussa mulla kiristys neppari, joka saattaa vetää puoleensa ja koru sitte aukee. Siinä mielessä tuo magneettilukko on vähän hankala mutta kovasti oon käyttäny ja oppinu jopa tietyissä tilanteissa tarkkaileen pysyykö lukot kiinni.

Sitte oli se telkkarista napattu idis....


Tuokin sydän on magneettilukko. Nyt sitten moni miettii mikä ihmeen idis tuohon nyt teeveestä on saatu... no tuohan menee kaks kertaa ranteeseen mutta on mulle silleesti hippasen iso, kun sen onkin....


Kaulakoru. Idea siis tuli McLeodin tyttäristä, sarja jota jonkin verran seuraan, silleesti säännöllisen epäsäännöllisesti. Tässä loppiaisena siinä oli Stevie Hall nimisellä roolihahmolla todella herkku nahkainen kaulakoru, kuvaa täällä, valitettavasti tuossa kuvassa ei tuo itse lukkoriipus näy kunnolla... semmosta etsiessä... oli mun mielestä vaan niin herkullinen. Ja tässä toinen tarkempi kuva, minkä jälkeen tuumasin paidan vaihdon... oli meinaan olkaimeton toppi päällä ja kun kuvan katoin ensimmäinen ajatus oli.... missäs net vaatteet on... mutta kun se kuva on nii paljo paree, nii aattelin vielä senki julkasta.


Tuossa lukossa toinen puoli olis vissiin enempi se oikee puoli, mutta musta tää puoli on  se kauniimpi ja se siis etupuolena.

Sitten piene piristys näin myöhäis lauantai iltaan... otetaan ensin kuvaa...


Eilen illalla pojat leikki keskenään ja oli vähän menoa ja meininkiä. Ja tämä mustelma on muutaman päivän takaa... oli ovenpieli pojan edessä ja pojalla kiire...


oli muuten komee kuhmu ens alkuun. Mutta siihen eiliseen iltaan... oli siis kova meininki. Just olin hetki aiemmin käskeny vähän rauhottumaan, kun oli vähän turhan kova meininki... kun kuuluu juniorin ääni: Nyrkkeilläänkö? Tuli äitille kiire, että ette varmaan nyrkkeile... toisella otsa valmiiksi mustelmainen ja toisella silmälasit... ja olihan äitin vaikee pitää pokkansakkin siinä vaiheessa kun tuo ajatus iskostui päähän.

Näin tällä kertaa. Huomenna olis tarkoitus sitten käydä kommentoimassa teillekkin.

8 kommenttia:

 1. kyllä sie miut näköjään tunnet..tuo kaulakoru on todellakin UPEA!!! tahtoo samanlaisen :D hehe..

  ja auts mikä patti..kamala. hehe..nyrkkeily ei nyt ehkä ihan heti ole se paras mahdollinen ajanvitettotapa teidän(kään) torpassa :D

  VastaaPoista
 2. Ilosta sunnuntaita ! Ompas makioita koruja ja tuon ohtapahkakauven muista yli kahenkymmenen vuojen takkaa kun omat muksut oli pieniä :)

  VastaaPoista
 3. Ihania nuo nahkakorut! Kaulakorumalli tosiaan hieno idis, ja näyttää sopivan sulle oikein hyvin.

  Joo, pojat on poikia. :D

  VastaaPoista
 4. Ihanaisia<3 Mulla on tuo sama sydänlukko odottamassa :)
  Voi kuhmua, tekisi mieli puhaltaa siihen ,puuuuuuuh!

  VastaaPoista
 5. Komia kuhmu! ;) Ja hienoja rannekoruja ja kaulakorussa tosi kiva idea, että voi käyttää myös rannekoruna. :)

  VastaaPoista
 6. Punainen sydän rannekoru ja mustakin on tosi ihanat. Kaulakoru tosi kaunis myös, sopii sulle minunkin mielestä. Kiva että intoa riittää taas korusteluun. Mullakin olisi yksi idea mutta siitä voin laitella viestiä joskus keväällä :)
  Komea on kyllä mustelmakin, kiva vihertävä mutta ei varmaan ollut kiva tälli. Onneksi ei sattunut pahempaa.

  VastaaPoista
 7. Onpas kivoja koruja, tuo vaaleanpunainen etenkin mieleni :)
  Vaaleanpunainen, väreistä parhain päällä maan ♥

  VastaaPoista