maanantai 23. kesäkuuta 2014

Kevään viimeinen paljastava Sny-paketti

Juuri ehdin sen hakea ennen juhannuksen viettoa, mutta en sitten kerinnyt blogata. Torstaina sen siis sain käsiini, viimeisen Sny paketin. Minua kierroksella on yllätellyt Kaisula, kiitos kevään herkullisista paketeista. Ja sitten siihen viimeiseen pakettiin...


Kortissa terveiset, että mukana kaikkea pientä ja tarpeellista, joka on yleensä aina hukassa, kerran selviytymispakkauksesta oli kyse... eli silmukkamerkkejä, siellä paketissa on myös neula päättelyihin, puikkomitta, jossa mukana lankaleikkuri. Enkelin eväspussin tummaa sukulaatia, teetä pari pussia, virkkuukoukku 4 mm ja onpa jälleen kerran koko jota ei minulla ole, joku on taas ennustanut ihan selvästi.

Kaksi ohjetta käsineisiin, virkatut lapaset ja Roosa Ruusu kämmekkäiden ohje, nämä ohjeet oli ajatellut Kaisula tuolle Muisto langalle... mutta kuten itsekkin kortissa mainitsit ihanaiselle... niin, tämä taitaa säilyä pidemmän aikaa hipelöinti lankana... ku on nii ihanaa etten raaski käyttää, kunnes tulee se täydellinen ahaa elämys.... Niin siis net langat...Tuo Muistohan on Titityyn oma lanka, jonka kehrää Pirtin kehräämö ja värjää Louhittaren luola, kotimaista sukkalankaa ja tämä saamani on väriltään Matilda. Kuva vähän vääristää sävyä sinisempään mitä on. Monta kertaa on ollut mietinnässä ostaa tuota ja joka kerta se on jäänyt, nyt mulla on oma Muisto-kerä... Mutta tuo toinen lanka... sen oli Kaisula kerinyt valmiiksi ja oma arvaus on vironvillaa, mutta se on vain arvaus. Eli kerrotkos osuuko oikeaan ja kun en omista keittiövaakaa niin osaatko/muistatko paljonkos tuo painaa? Helpompi sitten suunnitella mitä siitä tekee. Ja vielä tuosta Roosa Ruusu ohjeesta, taitaapi toteutua piakkoin... olen tässä viime viikolla pyöritellyt yhtä paikallisesti värjättyä kerääni pyöritellyt, että mitä siitä oikeen tekisin... taisipa nyt osua ja upota, on meinaan just sopiva määrä lankaa ja vahvuuskin täsmää. Oikeen iso kiitos tästä paketista!!! Ja kiitos koko keväästä! Kiitos myös emolle jälleen hienosti hoidetusta kierroksesta! Nyt vain syksyä ja uutta kierrosta odottamaan.

Juhannus pyörähdettiin Raahessa, pojat sinne jäikin loman viettoon, me tultiin miehen kanssa pakertamaan vielä töissä. Joka puolella on tuntunut satavan ja tulleen rakeita, mutta meillä oli hyvä tuuri ja kylmähköstä säästä huolimatta aurinko helli meitä koko juhannuksen. Kivaakin oli, pienellä kolmipyöräisellä kisattiin korttelia ympäri, heitettiin tikkaa vasemmalla kädellä ja muuta vänkää. Nyt taidan ottaa pistää yhden huivin kylpemään ja heittää puikoille uutta työtä. Aurinkoista viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Todella upea paketti ja kauniit langat!

    VastaaPoista
  2. Voihan hitsi, mihinköhän se vironvillan lappu hukkui! Kuollaksenikaan en muista mitä siinä sanottiin, paino taisi olla vähän alle sadan gramman ja sitä ohuempaa sorttia taisi olla. Eli kauhian tarkkoja tietoja et minultakaan nyt valitettavasti saa :) Toivottavasti silti keksit jotain siitä! Tosi mukava kuulla, että paketit ovat ilahduttaneet ja hyvää kesän jatkoa! Terkuin Kaisula

    VastaaPoista
  3. Ihanan paketin olet saanut! Paitakin valmistui ja on aivan sopiva,nyt vaan saisi tulla niitä hellekelejä :)

    VastaaPoista