torstai 3. heinäkuuta 2014

Kun rantakeleistä on vain haaveiltu tähän asti...

On ollut ihan kiitettävän viileitä ilmoja, nyt onneksi alkaa lämmetä... tai ainaki pitäis. Mutta mielessä on väikkynyt kuitenkin rantahiekka. Tiedättehän ihan veden alla ihan vesirajassa, kun aallot muovaavat hiekkaan myös sen aaltokuvion. Minä sitten muovasin sen sukkiin... tai siis pitsimallista tuli mieleeni hyvin vahvasti rantahiekka. Kuvat tietenkään ei sitten tuoneet tuota selkeästi esiin ja sukatkin jäi äiteen jalkoja lämmittämään, kun kävin pojat hakemassa kotiin. Eikä ne säätkää antanu myöten, että olisin saanu samaan kuvaan tuon vesirajan hiekan kanssa sukat tai jos ois ollu aurinkoa, ei ollu aikaa... kuvitelkaa se kuitenkin sukkien viereen...


Puikkoina 2,5 mm karbonzit, lanka uutta tuttavuutta, jota herkullisen värin vuoksi otin kerän testaukseen, Pro Lana Golden socks stretch ja malli siis oma, idean sain pitsihuivista. Kivalle tuntuu lanka jaloissa, mutta ei se ihan suosikkia ollut neuloa... ikävästi se "kuminauha"säie tuolta tuli esiin neuloessa ja sen vuoksi ei ollut ihan ideaalia neulottavaa, ei kyllä sen puoleen saatan tätä lankaa ostaa toistekkin, että ei ollut sitte mikään liian inhottava neulottava.


Mukavasti tuo stretchi tuo kuitenkin napakuutta sukkaan. Seuraavaksi testaan sitten nallesta tehdä, katotaan kuinka käy. Vaikka joku siellä hinkui ohjetta heti, kun sain ensimmäisen sukan valmiiksi ja hälle sen sitten kirjuuttelin... terveisiä vaan Mehtäpirttiin, ja mehtäemäntä onnistui hyvin nallesta tekemään.


Ja kylläpä tämä ohje matkasi jo yhteen toiseenkin paikkaan. Kassotaan sitten onnistutaanko siellä sekavan ohjeeni perusteella. Ja otetaas vielä kuva, jossa tuo hiekka-aalto tulee parhaiten esiin...


Huivitkin on kuvattu, viimeisin ei kyllä vielä ole sinne kylpyyn kerinny... tuli muuta mielenkiintoista tilalle... viimeisessä sny-paketissa saamani kämmekäsohje on tehty ja hyväksi todettu, se omasta värjäyksestä... kun en mää sitä muistoa niihin raaskinu... vaikkakin nyt se muisto huutelee aika kovaan ääneen... mutku en osaa päättää millasta sukkaa siitä tekisin, sukat siitä tulee se on selvä. Korviksiakin mielessä useemmat... mut ku ei oo nyt jaksanu kaivaa tarvikkeita esiin... ehkä vielä tässä ja oispa muutama muukin koru kummitus mielessä pyöriny... kunhan aikaa ja jaksamista on nii onpahan sitte useempi kerralla tehtävänä. Juostakki ku pitää välistä, vaikkakin tämän päivän lenkki ei menny putkeen... heti alusta sanoin miehelle, että tuntuu kummasti jalat raskaille, että liekkö tuo Raahen keikka yksin molempiin suuntiin ajettuna ottanu jalkoihin, kunnes sitte lenkin loppupuolella tajusin... kun tuntu, ettei jalka nouse sitten millään, no eipä nouse ku on spaghettia... mulla kun se tietty aika kuukaudesta sitten tekee päivän pari jaloista tosiaan ihan spaghettia... ei sitten ihmetyttäny enää olleskaan. Että simmosta tänne tällä kertaa. Nauttikaa te muut ihanasta kesäviikonlopusta... mä teen töitä.

4 kommenttia:

 1. Tuo sukka malli on kyllä ihan super. Mie aattelin ihan yx värisestä seuraavat. Jahka mie saan ensin nuo tuskat tuosta paska langasta pois puikoilta.

  VastaaPoista
 2. Tänään hain paketin ja kiitoksia niin mahdottoman paljon. Kyllä tuli niin mukava mieli niistä.
  Kyllä on nätit sukat, oikein semmoset "tyttöjensukat" ♥

  VastaaPoista
 3. Onpa ihanat ! Taasen<3 Ja oman mallin mukaan! Sukkamestari<3

  VastaaPoista
 4. Kauniit sukat ja kaunis malli :)

  VastaaPoista