torstai 10. heinäkuuta 2014

Vielä jaksaa...

Lomaa odotellessa, vielä olis tänään iltavuoro, huomenna ja lauantaina töitä, sitten se alkais. Huvittavaa sinänsä, että toinen mitä oottaa on sitten loman loppu... kun se Extreme run on silloin. Olisin tähän kopsinu tuon laskurin, mutta ei sitä saanu. Aikaa siis on tällä hetkellä 23 päivää, 1 tunti jne... en taida minuutteja ja sekunteja laittaa. Tuon kanssa ollaan hyvällä mallilla, eilen 9,6 km vaikka oli jalat vähän maanantaista vielä tönkkönä... sillon palo hermot ja tuli juostua ainaki 14 km. Lähettiin miehen kanssa siinä puol seitsemän jälkeen tuollon maanantaina, mutta 4,5 km  ja helteen takia tuli mulle täys stoppi... ärsytti ja kiukutti ja jalatkin ois vielä vieny. Päätin sitte käydä vielä yrittään myöhemmin. Siinä puol kymmenen huudeilla sitten lähdin uudemman kerran yrittään ja kun ei ollu mies mukana en tarkkaa matkaa tiedä, mutta sen 9,5 km ainakin ellei enemmänkin. Eipä ärsyttäny tai kiukuttanu yhtään enää, vaan oli oikeesti aiman mahtava fiilis tuon jälkeen, oli se niin totaalinen stoppi sen ensimmäisen yrityksen kanssa. Eilen sitten tosiaan vähän tönköt jalat, mutta silti kulki kivasti. Nyt sitte ainaki tänään jonsei pariakin lepopäivää, ettei jalat sano itteensä irti het loman alkuun. Tiedän, että sitten tulee juostua kunnolla... kun malttais sitten ottaa riittävän levon ennen Extremeä.

Sitten vaikka vihdoin valmista huivia... olleet siis jo useemman viikon valmiina pari huivia...


Toukokuun lopulla siis tuli ohjeita välimuistamisena Sny-kierroksella. Ja ei siinä montaa päivää mietitty, kun huivi hyppäsi puikoille.


Malli siis Queen of Hearts, lankana toukokuun paketista tullut Drops alpaca pinkkinä, puikot oli muistaakseni 3,5 mm (saatto kyllä olla 4 mm). Tästä tuli aikasta ihana ja joutuin valmista. Tarkoitus olis tehdä sitten siitä sireenin lilasta alpacasta toinen.


Kaunis ja mukavan kokonen.


Uuttakin tämän kanssa opin, päättelynä oli Picot ja siihen piti hakea oppia netistä ja se olikin sitten suht helppoa.. hidasta kylläkin.

Toinen huivi sitten...


Yli vuoden marinoitunut ja oikeaa ohjetta odottanut Pirtin kehräämön karstalanka liukuvärjättynä. No loppujen lopuksi ohjekkin on pian pari vuotta odottanut. Tämä ohje muistui mieleen omia Sny-lähetyksiä kasatessa ja toukokuussa hyppäsi tämä puikoille. Kesäkuun puolelle meni valmistuminen, kun hiljoksiin tein.


June Bunnies Shawl, omin rytmityksin pitsin kanssa ja omin pätkin. Ohjeessa on selkeästi ohjeistus kuinka laskea ja pätkiä pitsimallikertaa. Langan kulutus oli aika optimaalinen, tais sitä jopa 1,5 metriä jäädä. Puikkoina oli 4 mm. Tästäki tuli ihuna.


Ja kivasti osu kohdilleen värien kanssa tiettyihin raitoihin nuo pitsikukat. Hih, mihin mä näitä kaikkia huiveja tarviinkaan??? No, eiköhän jokaiselle aikanaan omistaja tule vastaan.

Se yksi huivi odottaa aina vaan pingotustaan, mutta nyt sitten pääsee sekin pian testaukseen... eilen meinaan Pate ilmotti paketista ja sieltä löytyi pingotusraudat. Tottakai mukana pari vyyhtiä lankaakin... päätin testata Vuorelman vetoa. Paketti vaan oli niin hyvästi teipattu, että sain yhden vyyhdin poikkastua pakettia availlessa, onneksi vaan pari langanjuoksua. Nyt sitten Pate kantoi maksikirjeestä kertovan kortin... taitaa olla langat yhtä paitaa varten. Vielä on pari pakettia tulossa, pari kiloinen kirjapaketti, lomalla pääsee lukemaankin ja hupsista kun ilkikurinen värjäri oli juuri sunnuntaina laittanut päivitystä ja tottakai sieltä oli pari vyyhtiä hankittava.

Lisäksi olen tässä miettinyt lomasukkia... eli jokainen kommentin jättänyt vois heittää värin ja numeron ykkösen ja kympin väliltä. Kasataan niiden perusteella sitten lomasukat, mahdollisesti.

Nyt mä lähen käymään postissa ja sit valmistautumaan töihin menoon. Nauttikaa kesästä, minäkin pääsen pian sen tekemään.

12 kommenttia:

 1. Ihana tuo pinkki. Ja ei tuo toinenkaan yhtään pöllömpi ole. Mie sanon väriksi vihreän ja luvuksi kolme.

  VastaaPoista
 2. Aivan upeat huivit :-)
  Mulla on paidassa "jo" eka hiha tuloillaan.
  Täältä tulee oranssia numerolla 5.

  VastaaPoista
 3. Kauniit huivit teit. Vuorelman veto on hyvä lankaa sellainen ☺. Mulla juuri joulupunainen puikoilla... ja paljon muita keskeneräisiä töitä ☺

  VastaaPoista
 4. Huhuh, olet sinä vaan kova tyttö pinkomaan. Huimaa jo pelkkä ajatuskin että pitäisi lähteä tuonne helteeseen juoksemaan =D
  Tuo oranssi sotki ajaukseni väristä, mutta sanonpa sitten 1 on lemmikin sininen :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat huivit!
  Piti sanoa pinkki ja seiska, mutta kun seiska oli jo 'käytetty', niin sanon kaksi ja turkoosi.

  VastaaPoista
 6. Aivan kertakaikkisen ihania huiveja olet tehnyt.On noissa saanut puikot heilua.
  Ja tarkkaan tiirailla ettei tule virheitä.
  Mahtavaa kun pääset pian lomalle. Oikein ihanaa lomaa, nauti ja rentoudu ♥

  VastaaPoista
 7. Ihanaisia huiveja :)

  Lomasukkiin heitän vaalean keltaisen ja numeron 9. Jänskää nähä mitä näistä syntyy!

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Kauniita huiveja. Hyvää ja rentouttavaa lomaa. Nelonen ja punainen.

  VastaaPoista