keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Lomalla on mukavata....

Kyllä tosi ihana olla ja mennä miten tykkää ja tehä yhessä perheenä kaikkea mahdollista ja kiitos mummin ja papan, on saatu miehen kanssa kaksinkin mennä. Ollaan miehen kans juostu kunnon lenkkejä... Anoppilassa käytiin järvi ympäri het loman alkuun ja kyllähän meitä vähän pitkään kateltiin, kun 12 kilsan matkasta oli enää reilu kilsa jäljellä ja alko ukkoskuuro lähetä ja tuleen kunnolla vettä, me vaan juostiin leveät hymyt naamalla, jokunen autoilija katto vähä pitkään. Me kyllä nautittiin ja ei sade meitä haitannu. Ainoastaan helteet on "haitannu" juoksemista, eli on pitäny oottaa iltaan, vähän viileempää.

On käyty saaressa koko perhe ja miehen kans kaksin soutelemas, nautittu Wasalandian menosta tai siellä lapset nautti sydämensä kyllyydestä, oli aika vähän väkeä ja pojat sai mennä ilman jonoja sen minkä kerkes laitteissa, esikoinen jopa pääs Wallen kanssa tukkijokeen vai mikä koskenlasku se onkaan. Kalajoella tuli käytyä Jukuparkissa, mummikin oli matkassa ja hauskaa oli. Uitu on ja.... On siis nautittu.

Just ennen loman alkua tei korujakin, pitäähän sitä lomakorut olla... Kaulaan tuli tummaa ja hempeetä...


Ostin vuos sitte keväällä noita hematiittisormuksia useemman juurikin eri tarkoitukseen kuin sormeen, tässä ensimmäinen käytössä. Helimiäishelmiä haaleen vaaleen lilana ja punasena sekä gunmetal papuketjua... Kontrastia, yksinkertaista mutta silti sopivasti erottuvaa...


No tokihan sitä pitää ranteessakin jotain olla ja onha nahka vähän ku kesänenki juttu....
Siis mustaa nahkaa hopeisin juitsuin ja tommottinen kasi koristeena... Tämä kyllä lähti ahkeran käytön jälkeen eilen ranteestani hyvän ystäväni ranteeseen, hän kun siihen kovin ihastui. Sainpahan sanojen lisäksi näinkin kerrottua hänen tärkeyden minulle.

Mutta taidan jatkaa toisella kertaa tuon illan saldolla, kun nyt aion keskittyä jälleen meille rakkaiden ihmisten seuraan... 

Ihanaa heinäkuun loppua teille kaikille. 

Ps. Lomasukista tulee upeet, kiitos teille ja lisääkin saa tulla, eli väri ja luku väliltä 1-10.2 kommenttia:

  1. Teitpä kivat llomakorut. Lomaohjelmakin kuulostaa justiinsa hienolta, ihan oikealta lomalta.
    Jännityksellä odotan lomasukkien valmistumista, kun ei ole hajuakaan mitä sieltä on tulossa. Tällä kertaa sanon mintunvihreä ja neljä.

    VastaaPoista
  2. Musta 2, harmaa 8, pinkki 5 ja turkoosi 1 :)

    Kasikoru on upea!!!

    VastaaPoista