perjantai 1. elokuuta 2014

"Suosittelen...."Huomenna matka käy Ouluun, eilen tultiin kotokaupuntiin ja jätettiin appiukko hommiin... Simmonen pikkunen siivous alote ttiin, et on si kiva lomalta tulla takas kotio. Tiistaina siis. Ensin käytii ostamassa pari uutta mattoa, poijat ja kissat kun oli tääl mummilas, tuumattii myös vahata parketit... Siivottiin ja raijattii huonekalut eestä, vahattiin parketit ja sithä me saatii älynväläys... Mies soitteli appiukolle ja kysy aikatauluja, kävi yksiin. No sithä me raijattii möööpelit paikalleen ja meillä ku on omas makkaris ja poikain makkaris muovimatot, nii vielä tyhjättii neki. Eilen aamulla sit ostaa mattoa ja ite hypättii autoon ja appiukko jäi mattohommiin.... Vähä levis yks siivous, mut nythä se oli paras hetki, ei poikia tai kissoja jaloissa saatikka me ite, ainaki näin varmaa appiukko mielestä. No, siivottuun kotiin päästää.... On vaa huonekalujen paikallee asennuski edes. Onneksi loman päätteeksi mulla on viä maanantai vapaa, ensnä aattelin se n olevan hyvä Extreme runin takia, mut tuleepa ve treytettyä lihakset mööpleurauksen merkeissä sitten.


No mutta sitte siihen suositteluun... Ku net matot otin mukaan pestäväksi joude n tilalle ne uudet alkuun ostettiin. No, ostimpa sit uuden harjan tänään ja tosiaan pesin kolme käytävämattoa... Eli 80x200 cm mittasia. Todellakin "suosittelen" ostamaan Rainbown kuurausharjan luonnonharjaksilla, ku harja on kolmen käytävämaton jälkeen.... Kuin "uusi"...Ei. Paljp harjakset pysyny, eikä kyllä tainnu olla ihan kaikkien korville sopevaa kieltäkään, ku harjakset alko jo ensimmäisen maton ensimmäisellä puolella tipahteleen kiitettävän tasaista vauhtia. No matot on nyt kuitenki puhtaat ja arvaatteko olikos meillä hauskaa, ku tuossa harjan selässä olevassa tuotetarrassa vielä erittäin selkeenä tiedot, joissa sitten mainintana että harja voidaan hävittää polttamalla, no ihan taatusti, jos jälellä on enää pelkkkä puukalikka. Hehee, ja palautetta lähtee kyllä.

Nii, lomakoruja kun tein. Pyörittelin sitä rannekorun nahkanauhaa käsissäni, siitä tuli muutakin...


Mitä olisi kesä ja loma ilman nilkkakorua ja on muueten ihan hurjan ihana, lähes yötä päivää nilkassa. Uidessa ja suihkussa yms muissa kastelu paikoissa lähtee pois, mutta muuten käytössä koko ajan. Eli sitä mustaa hopeakoristuksin olevaa nahkanauhaa ja tommottinen sydän linkki, yksinkertaista, mutta just sitä jotain särmää ja siinä se.Tiistaina käytiin pitempi lenkkikin ja nyt on tänää jalat syyhynny juoksemaan, mutta lepoa nyt ennen Extremeä, että on siellä sit parhaassa iskussa. Saatu jo reitti infot ja kiertääki erilailla mitä viime vuonna ja on uusiakin esteitä, innolla odotetaan siis ja aikaa on starttiin tällä hetkellä 1 päivä 12 tuntia ja 31 minuuttia, lähtöhän on kello 13. 

Ihanaa loppuviikkoa kaikille!


5 kommenttia:

 1. Kolme ylintä kuvaa ei jostain syystä näy ollenkaan. Näkyy vain kysymys merkki kuvan kohdalla. .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti olla vain tuo yks kuva, nyt vihoin onnistu saada kuvaki. Siis se harja mikä sunki pitää si ostaa. ;)

   Poista
  2. No niin mieki päättelin, että asia on. .

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos!
   Olen kyllä onnellinen tästä idean välähdyksestä. :)

   Poista