lauantai 30. elokuuta 2014

Ideasta toteutukseen ja arpastaan syksyyn piristystä

Seuraava Extreme run starttiin on aikaa 6 päivää ja 16 tuntia, jne... eli Peurunka edessä ensi lauantaina. Vielä on mahdollisuus villillä kortilla mukaan, mikäli kiinnostaa, klikkaa tästä ilmottautuaksesi mukaan huisiin ja hauskaan juoksutapahtumaan. Aikaa siis kolme tuntia ja täys matka on 15 km, mutta se koostuu kolmesta kierroksesta ja jokainen voi kävellä tai juosta kuntonsa mukaan yhdestä kolmeen kierrokseen. Kolme kierrosta menee itsellä, tuosta radasta saadun ennakkotiedon perusteella vähän mietityttää mikä tulee olemaan aika... ei ainakaan parannusta Oulussa saatuun aikaan, joka siis oli 2 tuntia, 1 minuutti ja 7 sekuntia. Mutta sillä ei ole väliä, itseään tässä lähdetään voittamaan. Ja koska tuolla tulee olemaan uintipätkä myös, niin en lähde voimakkaan värisissä vaatteissa juoksemaan, vaan kävin hakemassa uudet pitkät juoksupökät (ovat muutenki olleet hankinta listalla) ja mukaan tarttui myös juoksupaita pitkillä hihoilla... eivät ole niin painavat sitten kastuttuaan. Lenkkareitakin kattelin, ei vaa tuntunu ykskää kokeiltu hyvälle jalassa... pihkura mitä mä sitte teen jonsen löydä enää yhtähyviä mitä nykyiset on????

Mutta sitten muuhun. Torstai oli vapaa päivä... met otimma juniorin kanssa pikku urakan miehen ollessa töissä ja esikon koulussa....


Juniori tahto hommiin mukaan kun näki mitä mä alan tekemään ja mikäs siinä, vuorotellen hoideltiin....


... vyyhtejä kerälle. Tässä Juniori pyörittää Zeldan herkkulankaa, jonka ostin lomani alkaessa... ja juniorikin hipelehti vyyhteä ja totesin langan olevan ihanan pehmeää... ehkäpä tästä tulee sitten sukat mulle ja junnulle... näkee sitten.


Puolet mun hommia ja puolet junnun kerimiä. Hassua kyllä meillä molemmat pojat tykkää keriä lankaa mun kaverina.

Sitten sitä oman pään tuotosta ja ajattelimpa tämän arpoa, jos joku tämän halajaa.


Muhevan kokonen on tuo huivi. Dropsin baby merinoa oranssina ja kun se loppu kesken on pitsi reunassa nallen aloe veraa oranssina, sävyeroa on jonkun verran, mutta raidoitin hetken, nii ei pahasti hyppää silmille. Tässä muokattu kuva, että näette mitä se meinaa, oikeesti tuo ei erotu noin selvästi.


Malli on siis oman pään tuotoksia ja ensimmäinen testaus, joka tulee vielä jalostumaan. Tätä tehdessä jalostui idea paremmaksi. Ohjetta en välttämättä tähän lupaa, mutta yritän senkin saada.

Eli jos tämä mukavan kokoinen huivi niin harteille kuin kaulaan kiinnostaa ja miellyttää, kommenttia tähän postaukseen ja huivi voi päätyä sinulle kaulaa lämmittämään... Ja jokainen saa sen yhden arvan, mainostaa toki saa mikäli haluaa, mutta siitä ei lisäarpoja heru. Tasapuolista kaikille ja koska ärsyttää lukijaksi liittyminen vain useamman arvan takia, en lukijoillekkaan anna ylimääräisiä arpoja, mutta kun keksin jotain palkintoa niin vanhat lukijat ovat seuraavan arvonnan osallistujat. Arvonta siis alkaa nyt ja päättyy syyskuun 14. päivä kello 18.00. Pyrin julkistamaan voittajan saman illan aikana. Anonyymit sitten jättäkää tunnistettava nimimerkki ja mikäli voittaja ei ilmottaudu viikon kuluessa nii arpastaa uudemman kerran. Ja sitten kovasti kuvia huivista esikoisen ottamina...

Kuvissa on muutes ne ens viikonlopulle tarkotetut juoksuvaatteet, sikäli mikäli joku sattuu paikalle vaikka vaan kattomaan, nii saa nykästä hihasta ja kannustaa kovasti. Esikoinen kuunteli ohjeita hyvin, ensimmäinen ohje oli räpsi vaan menemään... ja kuten toiseksi ylin kuva kertoo räpsihän poika... ja räpsi sillonkin kuin äitee koitti selittää lisää ohjeita....


Äiti kun on kova selittään käsilläkin... hih.


Nyt on puikoilla muuta, ehkä sitten jo kokeilen sitä ohjeen teko versiotakin tuosta huivista... ja seuraavaksi mummun kämmekkäät kera ohjeistuksen tulossa.

Onnea kaikille arvontaan!

Ps. Sinä Snyni, vastasin kysymykseesi vasta kommentilla.

15 kommenttia:

 1. Ihana huivi, mullemullemulle!!!
  Tahtoo :-D
  Eli ehdottomasti osallistun arvontaan :-D

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana syyshuivi. Tahtoo!! Mukaan!!

  VastaaPoista
 3. Hieno huivi<3 Aina kelpaa!
  Mukaan siis:)

  VastaaPoista
 4. Mikä upea huivi. hellästi lämmittäisi vanhoja hartioita. Siis mukaan arvontaan.

  VastaaPoista
 5. Kaunis upea, huivi! Mukana!

  Tsemppiä juoksuun!

  VastaaPoista
 6. Tuostahan tuli ihan mahtava huivi. .Ihanan iso ja värinen. .

  VastaaPoista
 7. Tuo olis ihan omiaan minun viluisille harteilleni, värikin jo lämmittää ♥ Ehdottomasti mukana.

  VastaaPoista
 8. Ihan on mun värinen, olen niiiiin mukana!!

  VastaaPoista
 9. Ihana huivi lämmittäis minunki ikääntyneitä hartioita ja kippeetä olkapäätä ja sopisi oikein nätisti uuden harmaan mekkoni kanssa:)
  Mukana arvonnassa:)

  VastaaPoista
 10. Ihanan värinen huivi,mukaan arvontan Tyttik.
  tyttiklemetti@luukku.com

  VastaaPoista
 11. Kertakaikkisen upea ja niin minun näköiseni, itse kun en juuri neulo ;)
  Pidän peukut pystyssä !!!

  VastaaPoista
 12. Enköhän kerkiä vielä minäkin mukaan :)

  VastaaPoista
 13. Ihana huivi ja just mun lempivärinen. Toivottavasti mulla olis onni myötä!
  anu.haukanheimo(ät)pp.inet.fi

  VastaaPoista
 14. osallistun kun on niin kaunis huivi vaikkakaan ei ihan mun väri :) mutta lämmin se olisi.

  VastaaPoista