lauantai 23. elokuuta 2014

Lauantain viettoa

On ollut mukava lauantai, vapaa ja saanut tehdä omia juttuja. Eilen jo tein ruokapuolen tälle päivää, nii edes se ole kotitöissä painanut. Aamulla mies nous poikien kans ja minä sain vielä kääntää kylykee. Kaffeet odotti ylös noustessa. Aamupalan jälkeen hiukan sulattelua ja neulomista. Ja kun nyt sain kuvatkin taas latailtua, tähän se eiliselle meinattu kuva...


Tuossa työn päällä piene syherö vielä alkuperästä lankaa ja sit korkattu lähes saman värinen nalle kerä... Ja kyllä noissa selkeä ero on neulottuna, mutta onneksi sitten tajusin raidoittaa vaihdoksen, ei oo niin silmiinpistävä. Vielä tuo huivitus puikoilla... Vähän mietityttää mitä mahtanee lopputulos sitte olla. Mutta lupaan paljastaa näyn, on se kuinka kaamea tahansa.

Sulattelujen jälkeen sitte lenkille miehen kans. Kymmenen kilsaa tuli pisteltyä. Sit vaa tuli oire
selkään... En ollu juonu tarpeeks ennen lenkkiä, nii alko krampata kylki selän puolelta. Aina kun ei muista juoda reilusti ennen pidempää lenkkiä, etenkään nyt ku helteet hellittänyt ja jo ihan selkeästi alkaa aistia syksyn.  Pari viikkoa vielä, niin pääsee juoksemaan toisen extreme runin tälle vuodelle, Peurungan rata näyttää jopa haastavammalta kuin mitä Oulussa oli. Innolla odotetaan jo miehen kanssa. 13 päivää, 16 tuntia, jne aikaa starttiin.

Syksyä on jo niin paljon ilmassa, että piti kaivaa lyhdyt esiin...

Meillä on tosiaan kak tommottista pölliä, niistä saa lisä istuimia tarvittaessa, mutta normaalisti ovat jossain muussa käytössä ja musta nuo pienet lyhdyt oli kuin tehty tuohon toisen päälle. Nyt sitten tunnelmoin itse täällä neuloen villasukat jalassa, kun näin illalla alkaa jo tulla se syksyinen kylmä kosteus.

Tämän kuvan kera toivota kaikille ihanaa lauantai iltaa!

2 kommenttia:

  1. Onpahan sulla ihanan pirteää tuloillaan!!!!
    Voimia tulevaan koitokseen.

    VastaaPoista
  2. Kyllä tuo huivi näyttää niin lupaavalta. Mulla ne sukkahousut mielessä kummittelee. Kiva ois jos jostain löytyisi kutillinen neulottujen legginssien ohje. .

    VastaaPoista