sunnuntai 17. elokuuta 2014

Ideoiden tulvaa...

Siis voi apua, mulla pyörii ideoita päässä vaikka kuinka... just pistin tosiaan kämmekäsmallia testattavaksi ja nyt jo sukkaa ja uutta kämmekästä ja jopa huivia mielen päällä. Ku ei kerkee tekemään nii nopeeta ku ideoita syntyy. Paperia kuluu suunnitellessa... tässä kurkistusta uusimpaan...


Tämä siis kolmas tilkku, joka alko selventään ideaa kunnolla ja tästä lähetään jalostamaan. Kerkesin kuitenki tänään touhata perheenkin kanssa...


Tässä meidän lähellä on Monitoimiviheriö, eli Monnari ja mitäpä muutakaan meitillä oli ohjelmassa kuin...


No siis minähän menin vähän myöhässä, miehet lähti edeltä ja minä jäin tikkuaan kämmekkäistä viimoset kierrokset ja menin sitten perästä tuonne Monnarille.Kovat oli jo pelit siinä vaiheessa menossa, mutta mukaan vain ja otettiin pieniä pelejä eri kokoonpanoilla. Tulipa sitten mun vuoro olla maalissa, nii esikoinen pääs vetään oikeen kunnolla juniorin takaa minusta katottuna ja en ennättäny reagoida kun laaki tuli melkosella voimalla suoraan otsaan, auts. No pelit jatku kun ei pahemmin käynyt. Mulla oli sitten kamera tosiaan mukana muutaman valmiin työn kuvausta varten ja miehet sitten veteli maaleja vuorotellen, niin päätin istahtaa kuvaamaan. Siinä sitten asettelin sukkia ja yllättäen siihen tuli amppari pörräämään, poistuin paikalta ja kun ei enää seurannut mua istahdin takas... oli sit jossain mun selässä vissii piilotellut, kun hetken päästä ihan yhen äkin tuikkas käsivarteen hiukan kyynärpään yläpuolelle, just se kohta mihin et itte nää. Kivasti karvasteli ja mies sano, että näytti ku ois hyttysen pistos siinä. Eli en ainakaan saanut pahempaa reaktiota. En oo koskaan ollutkaan allerginen mut käsittääkseni tänä kesänä noi on ollu aikasta ärtsyjä. Että mä en aineskaa allekirjota jotta jos et huido nii ei pistä... en meinaa sillon juurkaan liikkunu ja tunsin vaan simmosen pienen piston. Sithä se jo alkoki kihelmöidä.

Jaa nii mitäkö kuvasin... no sukkasia ainaskii...


Siskon poika nuoremmalle sukat. Hää sai ite valita langat mun nyssäköistä juhannuksena. Ihan perussukkaa vaan.


Tarkkasilmäset huomaa, että hiukan on naftit mun jalkaan. Mut onhan kokoki pari numeroo pienempi mitä mulla. Langaks poju valitti mun itteni coolaamaa nallea. Tää oli joku kahen sekotus, jota en enää millää muista. Mut herkullisen väriset noista tuli.


Nää sit heittelen tässä tulevalla viikolla paten matkaan. Toisetki sukat oli kuvausta vaillensa, nää valamistu jo lomalla, mut vieläkää mä en sinne rantaan oo näitä päässy kuvaamaan...Eli se mun oma "rantahiekka" malli. Edellisethän pääty äitin jalkaan ja kun sitten jäi kaiveleen se ajatus siitä rantahiekasta muistin tämän Louhittaren luolan värjäyksen Calileo ja eiku tuumasta toimeen, että saan vähän enemmän oikeeta sävyä sukkiin.


Nämä tikuttelin 2,5 mm puikoilla ja onhan muuten ihanata lankaa toi väiski, voi lurps mitä neulottavaa.


Ja uskokaa täi älkää, nämä valmistu Kuopiossa miehen serkun perheen luona illalla terassilla. Vaikka lämpötila huiteli päälle 20 asteen, niin mulla rupes varpahia viluttaan, kun päivällä mentiin päälle 30 asteen lämmössä plus auringonpaiste lisäksi. Nii näähän pääty suoraan jalkaan ja mies tuumas aamulla herätessä, että oot sä hullu... mulla oli meinaan edelleen noi sukat jalassa ja tokihan aikasin noussut aurinko oli taas nostanu sisälämpötilaakin aikasta kivasti siihen mennessä. Hullu tai ei nää on ihanat! Ja sitäpaitsi se oli vaan se yks ilta kun lämpöä tarvihtin lisää.

Sitte ois vielä net kämmekkäät, mutta kun noi testaajat menee sokkona ilman kuvan kuvaa, en niitä vielä julkista. Niistä oli pakko ottaa kuvat samoin tein, että saan huomenna ne paten matkaan.

Ihanaa elokuista viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

 1. Kivoja sukkasia <3
  Hauskaa on tehä kämmekkäitä ohjeen perusteella, ilman kuvaa valmiista.
  Nopsaan kyllä muodostin mielessäni jonkinlaisen kuvan, kun ohjetta luin.
  Eikä se mielikuva kauas heittäny, nyt ku eka kämmekäs on jo valmiina ;-)

  VastaaPoista
 2. Onpas taas tullut kmeita sukkia valmiiksi.
  Muistan muutes aina sinut kun laitan neulomasi sukat jalkaani :)
  Ja ideoita päässä, hyvä

  ps. minun hakemukseni meni läpi ja olen nyt kokoaikainen / kokopäiväinen virkkaaja ! Nyt on vaan asia sisäistettävä, ei meinaa tajuta.

  Mukavaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista