perjantai 1. elokuuta 2014

Odottavan aika on pitkä...

Oulussa siis ollaan, huomenna Extreme runin startti klo 13. Oi, että tuota odottaa, parhaiten kuvaa kuola valuen. Toivottavasti vain ei tule juoksun aikana ukkoskuuroa...onhan pelkona koko juoksutapahtuman keskeytys. Ja siis teille, joilla ei ole hajuakaan... Kolme viiden kilsan kierrosta juosten, kera erinäisten esteiden. Tapahtuma on Oulun Nallikarissa ja juoksureitti kulkee hiekalla, asfaltilla, nurmella, meressä ja aallonmurtajan kivikolla, eli haastavaa on. Tämä on sitä itsensä voittamista parhaimmillaan. Minun tavoitteeni on saada viime vuotista aikaa vähän kirittyä, joka hyvinkin mahdollista... Viime vuonna en todellakaan valmistautunut juoksuun ja tuli käveltyä aika paljonkin. Ja se uskomaton fiilis, koko juoksun ajan ja etenkin maalissa... Jännittää jo ja suurella innolla odotan.

Olemme tämän loman ajan lähes asuneet vanhempieni luona, välistä vain käyty kotona ja poikettu Kuopiossa, joten myös kissat lähti "mummilaan". Romppu on aina nauttinut ulkoilusta valjaissa. Vanhalla Rouvalla on vain jo ikää aika hurjasti, 17 vuotta. Voi olla, että tämä on Ladyn viimeinen kesä, kun on jo ollut vähän terveysongelmia, niin tottakai neiti on saanut nauttia ulkoilusta...


Väliin toki piti huilatakkin. Mutta kyllä vain toinen pihan kiertelystä ja tutkimisesta nauttikin. 

Hih, pakko kertoa... Tänään aamupäivällä mies hiukan loi haasteita Ouluun lähdölle... Kiertelin Rompun kanssa siinä pihaa, kun mies kävi auton perällä... Hetken päästä kuuluu: Kati, voi olla että meidän auton avaimet on peräkontissa.... Ja auto on lukossa. Niinpä niin, onneksi nopeasti löytyi lukkoliike, joka pääsi paikalle ja onnistui ovet avata. On saatu nauraa asialle ja parasta mun mielestä tässä on se, että ei sattunu mulle... Kuitenki olis joka suunnalta tullu kuittailua naisista ja autoista, jos olisin minä sössiny. 

Mutta nyt tutimaan, että saa hyvät unet juoksua ennen ja mikäli Oulussa olet, suosittelen vaikka katsojan roolia, on huikee tapahtuma niinkin. Aikaa siis starttiin enää 13 tuntia ja 37 minuuttia... Ei enää paljo mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti