lauantai 11. lokakuuta 2014

Hyvää syntymäpäivää...

Huh, olihan päivä. Mutta olihan ihanaa, että Juniorilla oli kivaa ja nautti päivästään. Lisäksi oli ihanaa että viimeisimmät vieraat oli juniorin kummeja lapsineen ja lapset pitivät huolen toisistaan ja mekin päästiin aikuisten kanssa juttelemaan, kiitos siis Laihialle ja Kuopioon, että tulitte ja viivyitte. Oli ihana nähdä teitä kaikkia!

Lisäksi sain ne tuossa aiemmin vähän jo ufoutuneet sukat annettua ja kuvattua mallina saaja. JenniS... hiukka mä muokkasin kuvia, mutta hyviä kuvia tuli. Muokkaus siksi, että korostuu oikeet asiat ja tulee oikeet värit näkyviin.

Niin, nämä sukat oli myös synttärilahja... hyvin alkoi ja valmistui joutuin siihen toisen sukan kantapäähän asti... ainoa vaan, että ne kolkyt vee juhlat oli viime kesänä... ja sukat siis valmistui tänä syksynä. Kuvien kans oli tuo valo ongelma, aika huonolla valolla mentiin tänäänkin, mutta kun oli ihan omistajansa jalat tarjolla kuvat otettiin ja mä vähän modasin, näkyy paremmin kuvio ja väri.


Mallina siis Cookie A:n Sukkia. Rakkaudella kirjasta sukkamalli nimeltään Mona. Kirjan kuvissa sukka tehty tosi tummasta langasta ja onnekseni päätin nämä kuitenki tehä. Ei ollut meinaan alkuperäsellä listalle laisinkaan nämä sukat. On meinaan nii mitäänsanomattomat kuvat tuosta mallista. Eikä valitettavasti ihan näy näissä munkaan kuvissa, mutta todellakin kaunis on tämä Mona. Yritin seuraavaa kuvaa fiksata silleesti, että näkys malli mahollisimman selvästi.


Puikkoina mulla oli 1,5 mm Knit Pron karbonzit ja lankana Zeldan Kersantti Väärä, tämä on ihan ensimmäisestä Zeldalta ostamastani setistä, näin kauan se on muhinut jemmassa tai siis viime kesään asti. Lanka on 75% villaa ja 25% polyamidia ja sadassa grammassa on lankaa 425 metriä. Totella herkullinen lanka. Ja muistan senkin, että oli päättänyt tästä langasta tekeväni jonkun huivin, ei tullu huivia siitä... oli niin ystäväni näköistä lankaa ja ensin ajattelin huivia hälle, mutta jostain syystä tämä malli vain huonoista kirjan kuvista huolimatta huusi Jenniä... ja hyvä niin. Eikö vaan?


Oli ihan hauskaa, että kuvia otettaessa en itse kerenny Jennille ohjeita antaa, kun hänen mies hoksas mitä tarvii tehä ja ohjeisti jo... hauskaa oli ja valon puutteesta huolimatta saatiin hyviä kuvia. Ja sitten vielä se kuva jossa yritettiin oikkeesti saaha värit ihan oikeesti kuvviin... ja käsitellä piti sitäki vähä, mutta nyt pitäs olla suht oikkeen.


Tuo turkoosi vähän hukkuupi ruskiaan tässäkin kuvassa, mutta kaunis se on ja niin on ystäväni värisetkii. Kuvien jälkeen meinaan jäi sukat jalkaan. Kiitos JenniS että suostuit poseeraamaan, vaikka se miehen tausta rekvisiitta jäikii uupumaan...

Tänään en oo ehtiny puikkoihin tarttumaan laisinkaan, lenkille ois ollu kova palo ja tuossa hippasen vajaa yks mies sanoki, että mene. Minä sitte tuumasin, että juniorin kaverit tulee tunnin päästä... miehen vastaus oli: no juokse kovaa. Heh, jäipä lenkki tekemäti. Huomenna sitten, ja tällä hetkellä tuntuu että voisin oikeesti juosta nii kauan ku vaan jaksan.... rankka työputki ja juniorin synttärit takana ja tommosta suunnittelen... no ihan tiedoksi, se on sitä rentoutumista mulle. Hullu mikä hullu, en kiellä.

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

6 kommenttia:

 1. Miten näyttävätkin samanmoisilta joita tytär eilen tuossa käyvessään kuttoi, kauniit ovat :)

  VastaaPoista
 2. Mutta eikös kuulukkin pitää "välipäivä" :) Kivaa kun oli mukavat synttärit!!

  VastaaPoista
 3. Hienot pitsisukat:-) Mulla junasukkakausi menossa ja seiskaveikasta.

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Oikein paljon onnea teidän kuopukselle.
  Mukavat sukat olet tehnyt. Kiitos myös edellisestä vinkki postauksesta. Sain paljon materiaalia mietintä myssyyni.

  Ja nyt tämä kommentointikin näköjään taas onnistuu.

  Snysi

  VastaaPoista
 5. Onnea sankarille ja kiva että juhlat sujuivat mukavasti.
  Kauniit sukat!

  VastaaPoista
 6. On pitänyt kiirettä remppapuuhissa niin, että nyt vasta ehdin kommentoimaan... Suuret kiitokset sukista vielä tätäkin kautta, oli ilo seistä teidän olkkarin pöydällä. :D

  Oikeassa olet; on ihan mun värinen lanka ja kaunis malli ja juuri sopiva koko. :) Ovat olleet tosi ahkerassa käytössä siitä asti kun ne käyttöön sain. Ja hei, olisit vaan sanonut että olit suunnitellut ne 31v. synttärilahjaksi, täydestä olis mennyt! ;)

  Mutta erityisesti kiitos synttärisankarille ja vanhemmille juhlista. Otetaan taas pian uusiksi. :)

  Ps. Muistan kyllä että jotain tosi "ovelaa" ehdotettiin sinne kuvan taustalle näkymään, mutta ei nyt muisteta enää kumpikaan mitähän se mahtoi olla... liekö parempi niin?!? :)

  VastaaPoista