keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Korvikset ja kurkistus...

Tuossa just laskin, että nyt on painettu kuus päivää töitä ja vielä kaks jälellä... vähän hirvittää että lisäksi lauantaina on sitten juniorin 6-vee juhlat tuplaten, ensin kavereiden kanssa ja sitten tulee muu väki. Aion ihan surutta mennä sieltä mistä aita on matalin ja teen kaakun valmispohjaan... kun on se testattu ja hyvä kakku tulee niinkin.

Nämä korvikset on sitä kuvaamatonta satoa ja vielä olis yks kaulakoru ja rannekoru kuvaamista vailla, sekä ne yhet sukat.... sitten ois terviisiä Pirkkalaan, et huivi on valamis, pingotus ja päättely vielä, menee kyllä ens viikkoon sattuneesta kiireestä johtuen. Ei ehkä ole hyvä pingotella huivia keskelle synttärijuhlien. Mutta niihin korviksiin...


Turkoosit akaatti pisarat ja ketjua pätkissä, hopeoitua korumetallia.


Pituutta näillä 9 cm. Noita akaatti pisaroita tuli ostettua useemmat ja mietinnässä ihan settiäkin. Kolmeen eri väriinkin sorruin. Kunhan aika antaa myöden näihin tarttua, ehkä sunnuntaina sitten kun saa oikeesti rentoutua. Nii ja mehtis, oliko nää sulle vai tarjoonko jollekki muulle?

Sitten tuohon edelliseen postaukseen palatakseni... no minähän sisuunnuin ja nyt on taas sukka mallillaan ja menee jalkaankin. Ei vaan tuu nyt varteen ympäriinsä pitsivä, sileetä taakse, kun jouduin niitä silmukoita lisäileen. Ei haittaa nätti sukka tulee siltikii ja ainahan mä voin tehä sitte toiset paksummalla langalla ihan ohjeen mukasesti.

Ja ennenkö kurkataan, nii vähän vastauksia Snylle. Eihän tuota sukkaa voinut jättää sikseen, on se vaan nii ihana ja mielenkiintonen malli... itse asiassa mietin kokeilevani samalla pitsillä aloittaen varrestakin, että millanen siitä sitten tulis. Ja erittäin mielenkiintoista siitä teki tuo saksan kieli, nyt ei meinaan enää pelota kokeilla ihan perinteistä paperistakaan versiota saksan kielisenä, jos simmonen ihana ohje jostain vastaan tulee. Ja todellakin voin neuloa huivia välistä. Sekin meinaan tuossa sitten pompahti puikoille.
Marraskuusta tuo mausteinen kuulostaa nyt kauheen houkuttelevalta, että mentäskö sillä. Haasteita lisää vaan, ehdottomasti. Vaikeustaso on ihan hyvä. Tässä kuussa oli hyvää juurikin tuo, että sukka on kun jutun juoneen pääsee suhteellisen helppo ja tulee valmiiksi aika nopsaan. Huivi taas vaatii enemmän keskittymistä ja siksi pidempi prosessi, mutta ei liian vaikea sekään. Minä kun olen toisaalta aika malttamaton, niin hyvä olla tuollaista nopeampaakin työtä, että jaksaa sitten niitä isompia urakoita. Hyvänä esimerkkinä tuo vuosi sitten valmistunut The Rojekti... kun katsot tuolta tunnisteista rojektia niin löydät sen mun hulluuden todellisuuden. Kun saan jotain oikeasti mielenkiintoista, se valmistuu varmasti, aikaa voi mennä tai sitten ei, kuten paidastakin huomasit. Sanoinkin tämän kuun paketin saadessani, että olit varmaan jo ajatellut, että pakko pistää jotain isompi töistä, ettei se ole samoin tein valmista ja siksi huiviohjekkin sukkien lisäksi. Oon meinaan silleesti pikkasen yllytyshullu, kun oikeesta hermosta kutitellaan ja sen sinä näytät osaavan. Toivottavasti tästä oli apua ja jos jotain haluat selventää kysy vaan.

Ja sitten voitas kurkata... mitenkö se neulonta aika tässä työputkessa menee...


Kun viikonloppuna purin sen sukan alun, aloitin nuo oikeella olevat juniorin raitasukat, joista toinen jo valmis. Helppoa teevee neuletta. Sitten kun maanantai koitti lähti Sny sukka uuteen nousuun ja varressa taas mennään, edennyt jo tuostakin lisää. Kuva kun otettu päivällä ennen iltavuoroon menoa. Maanantaina sitten myös alko huuto kuulua lankalaatikosta ja eikun tuo tämän kuun paketissa ollut huivi ohjekkin puikoille. Ensimmäisen pätkän aloitin, purin, aloitin toisen, kolmannen ja neljännen kerran ja sitte päästiin jutun juonest akiinni, nyt on aloituskaavion jälkeen tehty neljä toistoa. Vaatii vaan sen verran keskittymistä tuo pitsi, että sitä teen vain omassa rauhassa. Vaikka tänään totesin, että nyt se jo alkaa sujua joutusasti. Saa nähdä opinko ulkoa tuon 12 kerroksen toiston tässä tehdessä... tämähän on siis vain huivin reunapitsi.ja se toistetaan 64 kertaa. plus reunoihin ja keskelle hieman erilainen osio. Hulluus päässyt valloilleen, ei voi mitään, että on noin huippu Sny. Sny joka osuu hermoon oikealla tavalla. Tuo Sny sukkakin on muuten jo teevee neuletta, jostain syystä opin hyvinkin tuon mallikerran ulkoa... heh heh. Enää ei harmita purkaminenkaan, ku on aivan ihana sukka tulossa, istuu hyvin ja on tooosi kaunis. Ainoostaan se harmittaa että pari ois lähes valmis jos ei ois tarvinnu purkaa. Minäkö malttamaton, en suinkaan! Nii ja tuosta sukasta oppimaa kantapäätä käytin heti noihin juniorin sukkiinkin.

Nyt mä lähen paapimaan. Ihanaa viikon jatkoa kaikille. Nii ja tervetuloa seuraamaan hulluuksian sinullekkin TiiaN.

4 kommenttia:

 1. Ihan mahtava juttu, että lähti huivit ja sukat uudestaan liikkeelle. Tuo sukka malli on kyllä aika mukava. Että terveisiä vaan siun sny parillesi. Täällä tulee kanssa sitä samaa sukkaa XD

  ja kyllä korut on miun. .
  Peeäs. .se suomalainen voittaa aina on työmaan roskiksessa. Lukko hajos lopullisesti, eli sitä avainnauhaa kaipaan myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän saada sen nauhan sunnuntaina, tuota tekemistä riittää nyt siihen asti... ei yhtään inspais ja vetokin alkaa jo olla aika pois... tarvii sitä vapaa päivää.
   Vaihoiks langan vai lakkasko katkeilemasta?

   Poista
  2. Vaihdoin langan siihen siun suosittelemaan seiska veikkaan ja tulihan sukalle kokoa ja näköä. .Nalle tai fingerin vahvuus on paras tuolle mallille. .nyt öitä muru. .

   Poista
 2. Voi Kati!!!!!! Kiitos<3<3<3<3 Ihanat postit!
  Olet sinä vaan kullanarvoinen!

  VastaaPoista