perjantai 10. lokakuuta 2014

Käviskö kierroksilla?

Tiedossa ei ole mitään valmista.

Tänään siis oli putken viimeinen työpäivä, kahdeksan putkeen. Huh, sanon minä. Eilen oli jo iltavuorossa havaittavissa pientä ajatusten takkua... mutta tänään meni yllättävän hyvin alkuun. Aamuvuorossa siis tänään olin, kunnes viimeinen tunti saapui ja hiljaisempi hetki yllätti... meinaan alkoi joku pilkkiä, vaikka talvesta ja jäistä ei vielä tietookaan... Pomoa meinas naurattaa siinä vaiheessa... mutta kyllä kovasti pahoitteli kun kävin aiemmin sanomassa, että ei kiitos enää tämmösiä kahdeksan päivän putkia, ei ollut huomannut simmosen laittaneen. Kyllä mä hälle tokasin, ettei saa nauraa, ku väsyttää nii vietävästi. Eipä siinä, meillä on töissä onneksi hyvä henki ja hyvä huumori, että ties sekä hän että minä, ettei toinen pahalla.

Arvatkaa sitten, kun tänään töiden jälkeen poikien kanssa siivottiin. Pojat kun tämän raa-an äiteen johdolla joutui osallistumaan hommaan, mies ku ei oo vieläkään kotona, pitkä työpäivä hällä... siis saunailta työden jälkiin. Pojat ollu sitten siististi illan ei ole lelut kokenut TNT iskua... mutta mikä ihana minua odottikaan tuossa hetki sitten vessassa...


on se vaan niin huisin kiva siivota, ku sitä siisteyttä arvostetaankin. Juu-u, kissat ei näy siitä piittaavan. Eipä siinä, tiädän syyllisenkin. Ai mistäkö... no kun meitin hienopieru, eli Miisu, eli neiti 17 vee, tiedottaa asiasta. Kassoimma poikien kanssa tuossa illan päätteeksi Susikoira Roi ja seikkailu saaristossa viimosen jakson, nii johan raikui tiedotus. Miisu näes maukuu ja kovaa aina kun käy isommalla asialla... sitä en vaan tiejä miks ne hiekat oli pitäny ulos asti kaivaa... tietääkseni en nii paljo sitä sinne siivotessa lisänny. Onneks on harja ja kihveli.

Huomenissa siis juniorin 6-vee juhlintaa tiedossa... jos oisin oikeesti ajallaan tajunnu tän kasiputken, ois voinu juhlat siirtyä edes sunnuntaille ja lisäksi oisin varmaan pomolle käyny asiasta puhumassa ja putki hoitunu lyhemmäksi... tyhmästä päästä kärsii...jne. No eipä siinä, sunnuntaina aion sitte vaan olla.

Ai nii, olihan hoitopäivä juniorilla... mies häntä sinne aamulla vei. Soitti sitten mulle, että oliko tiedotettu jostain erikoisesta, kun ryhmien ovet kiinni eikä ketään näy... Samassa rakennuksessa siis yöhoitoakin. Yöhoitoa järjestävässä yksikössä kuulemma oli trafiikkia. Ei ollu mitään tiedossa ja mies sitten lähti sinne kyseleen... tuli sitten about 40 minsan päästä viesti, että hoitaja oli töihin tullessa ajanut kolarin jonkun eläimen kanssa ja siksi myöhästynyt. Pahempaa vahinkoa ei siis onneksi käynyt. No minä sitten menen hakemaan junioria... siinä sitten eräs lapsi päättää jotain hiekka ämpäriä potkasta... ämpäri täynnänsä kuravettä... hyvin kylmää simmosta. Juttelin siis juniorin hoitajan kanssa kun sain kylmän suihkun, jaiks... kaula-aukosta sisään, päähän ja takki sekä housut kokonaan kurassa ja märkänä... eiku kotiin ja vaatteet suoraan koneeseen. No eipä siinä, poikien takit ja housut oli muutenki tarkotus pestä, että sinne vaan sitten omat lisäksi. Tai siis eihän se paha päivä juniorilla ollut, vaan vanhemmille sattui ja tapahtui viennin ja hakemisen kanssa. Hih, elämä on... väliin tulee kuravettä niskaan ja väliin tanssitaan ruusuilla... tänään sain kirjaimellisesti kuravettä niskaan mutta oikeesti tää oli ihan hyvä päivä.

Että simmosta tänään, ai nii eka sukka valmis Sny lähetyksestä... toista en varmaan kerkee sit alotella ku sunnuntaina. Nytki pitäs mennä nukkumaan.... mutku ei väsytä, kierrokset on meinaan kovat. Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ja niin, jos joku omistaa Susikoira Roi kirjoja ja on halukas niistä luopumaan, vinkkaa ihmeessä. Esikoinen ois kiinnostunu niitä lukemaan ja mitä kattelin nii alkupään tuotantoa ei taho löytyä mistään.

2 kommenttia:

  1. Onhan ollut kaikenlaista sulla. Toivottavasti saat levättyä kunnolla jossain mutkassa<3

    VastaaPoista
  2. Aikamoista menoa. Toivottavasti rauhoittuu. Toisaalta on varmasti hyvä vetää ne kekkerit vielä samaan putkeen, niin saat sitten sunnuntain ottaa ihan vaan lunkisti:) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista