perjantai 27. huhtikuuta 2012

Nilkkakorun uusi omistaja....

Anteeksi, kun tämä voittajan julistus vähän viivästyi. Siitä saa syyttää meitin kissoja... eivät halunneet olla yhteistyössä arpomassa. Keskiviikko iltana sain kyllä raapusteltua arvat kuppiin... niitä olikin huimat 52 kpl, iso kiitos kaikille osallistujille ja tervetuloa uusille lukijoille! Niin, meitin vanha rouva, itse Kuningatar Romppu on yleensä innokas arpoja. Nytkin hääräs ja pyöri ympärillä, mutta sitten kun piti napata se voittaja. Kuningatar ilmeisesti oli sitä mieltä, että voittajia ei voi olla vain yksi... mutta kun se kauhas kerralla kymmenen arpaa ja niistä ei millään kikka kolmosella valinnut vain yhtä tai edes paria. Muutaman epäonnisen yrityksen jälkeen tuumasin, että mä panen ne kasaan lattialle, että kyllä se siitä yhden nappaa jolla alkaa leikkiä. Kilin kellit se mitään napannu, vaan tyynen rauhallisesti pisti makaamaan koko kasan päälle ja vielä näytti kynsiä, kun sitten aloin kerätä niitä pois. Myöskään Hienopieru Miisu ei suostunu yhteistyöhön, eikä Koskenkorvan Kolmijalka Harlikaan. Ja kun loppujen lopuksi oli pakko mennä nukkumaan, kun eilen aamulla piti seitsemäksi töihin, niin pistin arvat odottamaan eilistä.

Eilen sitten en paljoa kotona ole kerinny olemaan. Ensin töissä, mutka kotona hakeen mies ja poikien päiväkodille, jossa oli järkätty pihaseikkailu. Aikamme seikkailtua piti suunnata kauppaan ja sitten äkkiä kotona käydä vessassa ja taas mentiin. Piti hakea (tai siis mun oli ihan pakko saada se heti) Lilan paketti, hän kun ystävällisesti hoiti minunkin shoppailuni Viron vierailullaan. Ja postista kiidinkin hopeakorukurssille, oli viimeinen kerta. Pitäisikin jossain vaiheessa muistaa esitellä viimeiset tuotokset sieltä. Tai siis meitin opettaja otti mun viimeisen mukaansa ja pistelee tekstiviestiä, kun saa pari kiveä siihen paikalleen, multa kun loppui aika kesken. On ehkä vähän huijaamista, mutta en varmasti tiedä pääsenkö syksyllä jatkamaan, yritän kyllä taatusti.

Jahas ja taas pompattiin aiheesta kolmanteen. Niin, sitten illalla kotiuduttuani yritin taas neitokaisten yhteistyö halukkuutta, mutta edelleen olivat sitä mieltä, että ei maksa vaivaa. Lopulta sitten pyysin miestäni nappaamaan kupista yhden arvan, itse siinä vaiheessa seisoin vispaamassa käsilläni keittiön pöydällä. Hehee, nimittäin päätin heti keriä yhden vironvilla vyyhdin. Mutta sitten en enää jaksanu postailla, oli sen verta pitkä päivä eilen ja ajatukset oli jo aika puuroa.

Nii, teitä varmaan kiinnostaa kuka se voittaja on. Ja se siis on...............

jättänyt tällaisen kommentin minulle:

"Kauniita koruja. Kahdella arvalla mukana, on ihana katsella en blogeja ja ihastella kauniita töitä. Ja saada vähän inspiraatiota itsellekin."

ja sen on kirjoittanut


KISSATYTTÖ

Kovasti paljon onnea sinulle ja laitatko tuolta sivupalkin yhteydenotto kohdasta löytyvään mailiin yhteystietoja tulemaan, niin saadaan nilkkakoru matkaan.Ja kun kukaan ei tunnustanut bonganneensa neljättä tuhatta vierailua blogissani, pistetääs uusiksi ja kun näyttää siltä että seuraava sopiva tasaluku on 4200, niin otetaas se tähtäimeen. Eli siis tarkkailkaa sivupalkin vierailulaskuria ja jos se napsahtaa oikeaan lukuun kohdallasi pistä het kommenttia bongauksestasi, niin muistan sinua jollakin pienellä jutulla.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle!

  Mukavaa viikonloppua Sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Onnea onnelliselle voittajalle.

  Ai minä luulin että nahasta :DDD

  VastaaPoista
 3. Onnea ihanan korun voittajalle! Täytyykin olla silmä tarkkana täällä... Mukavaa aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olinpa työvuoron jälkeen vähän pihalla... meni meinaan aikasta pitkä tovi, että tajusin miksi pitää olla silmä tarkkana. ;D

   Poista
 4. Kiitos onnitteluista ja kiitos korusta. Yo-juhlista on selvitty ja nyt voi taas käydä netissäkin:) -mukavaa kesää kaikille toivoo kissatyttö

  VastaaPoista